"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Просто няма да ви дойде. Зацапване не трябва да има.

# 166
Просто няма да ви дойде. Зацапване не трябва да има.

Благодаря много. В доста групи чета жени които имат зацапване и се чудят има ли бременност , затова и аз се зачудих

# 167
Може би сте чела за имплантационно зацапване, но то не се случва на датата на менструацията, а около 7-10 дни след овулация.
Не е задължително да го има, не се случва на всички.

# 168
Може би сте чела за имплантационно зацапване, но то не се случва на датата на менструацията, а около 7-10 дни след овулация.
Не е задължително да го има, не се случва на всички.

Ясно благодаря още веднъж.

# 169
Здравейте, моля ви за съвети много съм объркана МЦ ми закъснява 11 дена съсм 2 отрицателни теста съм днеска бях на лекар нямам кисти всичко е ок но не се вижда и бебе гледаха ме на коремен ехограф и утре ще си пусна кръвен тест

# 170
На сестра ми се случи така. Просто и дойде следващия месец. Казаха ѝ, че на ,,новото поколение жени се случвало” на мен ми беше много странно, но са лекарски думи…

# 171
Безсмислен е кръвен тест. При 11 дни закъснение се вижда съвсем ясно на ехограф, ако има бременност. Щом такава не е установена чрез него, значи няма.

# 172
Здравейте, последната ми менструация беше на 22.02. на 24.03 направих два теста, положителни, след два дни още един отново положителен. Днес бях на гинеколог и тя ми каза, че не може да ми потвърди бременност, виждала започващ да се оформя сак и точица...В 5 седмица съм прекалено рано ли е или да сменя лекаря?

# 173
Е, това ако не е бременност, какво е тогава? Laughing
Наличието на плоден сак с точка в матката е потвърждение на бременност. Как ще се развие не може никой да каже. Но все пак има бременност и е на правилното място.
Честито и успех до финал!
Здравейте, последната ми менструация беше на 22.02. на 24.03 направих два теста, положителни, след два дни още един отново положителен. Днес бях на гинеколог и тя ми каза, че не може да ми потвърди бременност, виждала започващ да се оформя сак и точица...В 5 седмица съм прекалено рано ли е или да сменя лекаря?

# 174
Абе и аз така мисля ама жената не е сигурна 😁. Благодаря за пожеланието, и аз се надявам всичко да е наред, че след един мисед миналата година съм на тръни 🙂

# 175
И на братовчедка ми така преди време … доктора виждал плоден сак с точица , обаче нямало да потвърди бременност докато не види биещо сърце 🤷♀ И тя излиза от прегледа и плачейки ми звъни .
Какви са тези лекари не знам … поне да ви бяха обяснили , че за периода всичко е наред и ще се видите след 10-14 дни за сърчице .

Успех и до термин този път ✌

# 176
Здравейте! На 4ти ден закъснение теста дали ще отчете правилно, ако не е направен с първа сутрешна урина?

# 177
Да,ще отчете !🤞🍀

# 178

Е бебе няма как да се види сто процента, но за 5г.с си е нормално. По-добре смени лекаря.

Само да вметна нещо, моят последен МЦ беше на 25.02, така че дано да бебчета ще растът заедно и дано декември/ноември да си имаме малки коледни чудеса😁

# 179
Според мен трябва още. Пробвай следобед и вечерта пак.

Общи условия

Активация на акаунт