"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 591
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  според вас изпарителна ли е направен е днес а Мп трябва да ми дойде в събота 😢😢

# 181
Didenceto12, изпарителна е.

# 182
Здравейте момичета, в началото на месеца бях ви писала че от два месеца с мъжът ми правим опити за бебе. Трябва да ми дойде този месец след 2 дни на 01.04 . Не влагам големи надежди че е станало тъй като днес като ходя до тоалетна и забелязвам че имам по 1 точка червено на тоалетната хартия и най вероятно ще ми дойде до вдруги ден. Тъй като съм доста настинала много ме боли гърло и ми е отпаднало се чудя да пия ли лекарства защото все пак може и да е станало нещо. Според вас проблем ли е да пия някакви лекарства или примерно мед , лимон и джинджифил да си направя. 😊

# 183
Тест с чувствителност 10 би трябвало вече да отчете..

# 184
Здравейте,това са ми трите теста за ову един под друг,виждам,че последния е положителен,само че чудно ми е,че съм на 49 ден от цикъл,не е идвал 49 дена,попринцип ми е нередовен,идва около 35-40 дни,понякога и повече,та въпроса ми е-възможно ли е въобще да има овулация на 49 ден?Бях на преглед преди 4 дни всичко беше наред,лигавицата се беше надула до 9мм,фоликул 14 мм също се видя,но док. ми каза,че е задържан и за това не ми е дошло още,а всъщност днес отчитам овулация?!

# 185
Здравейте,това са ми трите теста за ову един под друг,виждам,че последния е положителен,само че чудно ми е,че съм на 49 ден от цикъл,не е идвал 49 дена,попринцип ми е нередовен,идва около 35-40 дни,понякога и повече,та въпроса ми е-възможно ли е въобще да има овулация на 49 ден?Бях на преглед преди 4 дни всичко беше наред,лигавицата се беше надула до 9мм,фоликул 14 мм също се видя,но док. ми каза,че е задържан и за това не ми е дошло още,а всъщност днес отчитам овулация?!

При нередовен цикъл може по всяко време да е. Докторът не е познал за задържането. Ако правите опити за бебе сега е момента да действате. Днес, утре и вдруги ден.

# 186
Хора, привижда ли ми се? 14 дни след ову, засечена с лентички уж. Тестът е с чувствителност 10.

# 187

При нередовен цикъл може по всяко време да е. Докторът не е познал за задържането. Ако правите опити за бебе сега е момента да действате. Днес, утре и вдруги ден.

На толкова ненормално късна овулация,дали ще има време да се имплантира,понеже някъде тук четох,че е много важна лутеалната фаза,то при такава късна овулация,може да е по-късна от нормалното тази фаза😕

# 188
Здравейте. 10 ден след доказана Ову с фуликулометрия съм. Според вас тестът ми положителен ли е? Чертичката е бледо розова, показа се във времето за отчитане.

# 189
Алексия, продължителността на лутеалната фаза не се влияе от продължителността да цикъла. Брой дните след О и ще разбереш дали е нормална. При О на 50ти ден трябва да ти дойде на 64тия ден теоретично. Никой обаче от форума не може да ти каже кога се очаква менструацията.

Аничка, на + ми прилича, но изчакай поне още 2 дни.

# 190
Алексия, продължителността на лутеалната фаза не се влияе от продължителността да цикъла. Брой дните след О и ще разбереш дали е нормална. При О на 50ти ден трябва да ти дойде на 64тия ден теоретично. Никой обаче от форума не може да ти каже кога се очаква менструацията.

Благодаря за отговора☺

# 191
Тест с чувствителност 10 би трябвало вече да отчете..

Вчера сутринта правих тест лентичка най- обикновен, нямах друг вкъщи беше отрицателен. Утре ми е очакваната дата на М ако не ми дойде днес утре сутрин ще направя за по сигурно.

# 192

Благодаря. Ще повторя теста след 2 дни Simple Smile

# 193
Здравейте,

7-ми ден закъснение.
Теста е от вчера. Втори тест е, първия беше една идея по бледа чертичката.
Да ходя ли на кръвен или направо на лекар /ако да - кога?/

# 194
След 3-5 дни на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт