"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Лекарят няма как да знае с точност на колко милиметра ще се спука фоликула. Казал ѝ е трите дни през, които е най-вероятно да зачене. При това положение аз бих направила един тест на 12 дни след 21-ви.

# 211
Здравейте, инвитро правих и имам кръвни тестове, които показват бременност. Преглед при АГ имам след 10 дн, но усещам тялото си все едно ще ми дойди цикъла. Супер много Се притеснявам, нормално Ли е да се чувствам така?

# 212
Здравейте, инвитро правих и имам кръвни тестове, които показват бременност. Преглед при АГ имам след 10 дн, но усещам тялото си все едно ще ми дойди цикъла. Супер много Се притеснявам, нормално Ли е да се чувствам така?

Да, нормално е. И при естествено заченалите е така. А доста жени и до 3-тия месец го усещат заради разтягането на матката.

# 213
Може ли да кажеш колко часа по-точно трае самата овулация,защото имам чувството, че все през нощта ми се пада и не можем да я “хванем”, въпреки активността ни в “тези дни”
Овулацията трае само няколко часа, не три дни.
Имплантацията е около 7-10 дни след овулацията.

# 214
Около 12-24 часа трае. Няма нужда да правите секс точно в тези часове обаче. Сперматозоидите могат да живеят до няколко дни и да изчакват отделянето на яйцеклетката.
Важно е опити да се правят ден-два-три преди овулацията, за да може сперматозоидите да се придвижат.

# 215
Аз ползвах лентички за Овулация и в деня на моя пик не можахме да се разпишем. Една дама ми каза, че е окей до 2 нощи след проследена овулация да правим опити и стана! Преди 3 дни видях своите две чертички. До преди това все правехме опити преди овуто явно и не се получаваше.
Може ли да кажеш колко часа по-точно трае самата овулация,защото имам чувството, че все през нощта ми се пада и не можем да я “хванем”, въпреки активността ни в “тези дни”
Овулацията трае само няколко часа, не три дни.
Имплантацията е около 7-10 дни след овулацията.

# 216
Здравейте,това са ми тестовете за овулация,пика ми е бил на 30ти вечерта,след това двата ми теста на 31 сутрин и вечер правени са положителни и след 31 съответно отрицателни,но въпроса ми е - нормално ли е да са ми толкова наситени чертите преди самия пик и след него да продължава да има бледа черта,но все пак ясно видима?Или това говори за проблем?

# 217
  • На изток от Ада
На две марки ли са?

# 218
Според мен е нормално да има бледа черта през целия цикъл.

# 219

Не,на Овю са просто партидата явно е различна едната е с надпис,а другата без.

# 220
Да , нормално е . Наличие на хормон има през всички дни , но важен е пикът . Точно поради тази причина се различава от тестовете за бременност като отчитане . Бременност се констатира и при бледи черти , овулация / пик на ЛХ / , само при по-наситена черта от контролната .

# 221
Здравейте,това са ми тестовете за овулация,пика ми е бил на 30ти вечерта,след това двата ми теста на 31 сутрин и вечер правени са положителни и след 31 съответно отрицателни,но въпроса ми е - нормално ли е да са ми толкова наситени чертите преди самия пик и след него да продължава да има бледа черта,но все пак ясно видима?Или това говори за проблем?
[/quote
Здравейте. И моите тестове са така, точно щях да питам и аз. Видими черти има и при мен на всяко тестване, но пика е сачо един ден.

# 222
Здравей те искам да ви питам според вас бремена ли съм? Защото чак другата седмица съм на генеколог и не мога да разбера дали съм бремена или не съм благодаря ви предварително.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 17:47 от Не се сърди, човече

# 223
Еми направи си тест за бременност струва около 5лв,става за 5 минути...

P. S. За по сигурно вземи си 2 Rolling Eyes

# 224
  • София
А лекарят, който направи ехографската снимка, какво смята?

Общи условия

Активация на акаунт