"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 623
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
    [/i]
    А лекарят, който направи ехографската снимка, какво смята?
    Еми направи си тест за бременност струва около 5лв,става за 5 минути...

P. S. За по сигурно вземи си 2 Rolling Eyes
    Здравей тя смята че е много малко и не може да ми кажи със сигурност. Показа ми бледа втора черта.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 17:38 от Десиславка19

# 226
    Здравейте мами, нова съм в групата и искам да попитам няколко въпроса. Правим опити за бебе от около 6 месеца,като не сме следяли за овулация. Реших, че е време да се образовам и изчетох доста неща на тема зачеване като От около 2 седмици приемам витамини и фолиева киселина. Правим секс около 2,3 пъти в седмицата и май сме нацелили овулацията, но не съм на 100% сигурна ,защото лентичките за овулация ,които взех не показаха нищо. А в календара който следя пишеше че съм в овулация. Както и да е мисля че съм бременна,така го усещам, но не съм сигурна. Имах главоболие няколко дни миналата седмица последвани от леки болки ниско в корема, които не са всеки ден, а понякога. Не съм сигурна, но мисля че и по-често пишкам от обикновено. От 2 дни имам слузесто бяло - прозрачно зацапване,което може да е и бяло течение . Днес си направих тест за бременност, но излезе отрицателен. След като прочетох в групата тестове се правят след като ти закъснее МЦ, но той е чак на 15април. Много го искаме и не знам дали не си внушавам. Та въпроса ми е вживявам ли се или наистина може да съм бременна? Благодаря Ви предварително!

# 227
    Ако си на 28 дни цикъл, по-скоро сега тези дни трябва да си в овулация, и зацапването вероятно говори точно за това. Леките болки също може да са свързани с овулация.
    Не мисля, че си бременна, а ако вече си, е прекалено рано да се каже.

# 228
    Ако си на 28 дни цикъл, по-скоро сега тези дни трябва да си в овулация, и зацапването вероятно говори точно за това. Леките болки също може да са свързани с овулация.
    Не мисля, че си бременна, а ако вече си, е прекалено рано да се каже.

Благодаря за отговора, мисля че цикъла ми е на 30 дни,така показва приложението, той понякога е нередовен, и болежките в корема са от миналата седмица. От 2 дни имам нещо като гадене, но не мога да го определя. Не е сутринта, а по скоро вечер, все едно съм преяла,но се опитвам да се храня здравословно за по -голям успех с зачеването. Може би просто се пренавивам . Благодаря все пак за отговора,беше много полезен.

# 229
    Прекалено рано е за симптоми на бременност. Това, разбира се, не значи задължително, че не сте. Продължете опитите и направете тест след закъснението.

# 230
    1. Може и да си бременна, ама може и да не си. Прекалено е рано.
    2. Не си се образовала достатъчно, щом правиш тест 10 дни преди очакваната дата.

# 231
    1. Може и да си бременна, ама може и да не си. Прекалено е рано.
    2. Не си се образовала достатъчно, щом правиш тест 10 дни преди очакваната дата.

Благодаря за отговора. Някъде четох, че са си правили тестове за бременност по-рано ,но не споменаваха колко дни по-рано и аз съм нетърпелива и реших да пробвам, а реално нещата не стават така. Пак благодаря за отговора всяка информация е полезна.

# 232
    Това слузестото течение най-вероятно е от овулация. Няма как тест да отчете 11 дни по-рано. Не сте бременна все още, правете опити тези дни.

# 233
    Момичета, привет! Качвам снимка на потвърдена и с кръвен тест бременност още в събота. На мен ми беше интересно и затова сега пробвах три различни теста за "ранно" установяване на бременност. Най-отгоре е лентичка(в пакет по две) на express test. Най-отдолу е лентичка на Clear test, която е най-ясна. А по средата, розовата касета, е пак на express test и там едвам си личи на живо. Аз съм с два дни закъснение Simple Smile успех на всички!!

# 234
    Здравейте, дами. Накратко - последен мц 09.03, около 30дни ми е попринцип, приемам Дуфастон от 14 до 24 ден. Засечена овулация с лентички на 16ден. Днес кафяво зацапване, придърпване ниско долу, неприятно усещане при допир на каквато и да е материя до гърдите. Рано ли е за тест от аптеката иако пусна кръвен утре дали ще покаже правилна стойност?

# 235
    Здравейте, дами. Накратко - последен мц 09.03, около 30дни ми е попринцип, приемам Дуфастон от 14 до 24 ден. Засечена овулация с лентички на 16ден. Днес кафяво зацапване, придърпване ниско долу, неприятно усещане при допир на каквато и да е материя до гърдите. Рано ли е за тест от аптеката иако пусна кръвен утре дали ще покаже правилна стойност?
    според мен направи тест за ранна бременност и ако има нещо ще си покаже...но ако се съмняваш от резултата тогава на кръвен

# 236
    според мен направи тест за ранна бременност и ако има нещо ще си покаже...но ако се съмняваш от резултата тогава на кръвен

И според мен си направи. При мен ситуацията е подобна. На 10 ден след ову имах + тест от тези най-чувствителните express test. Успех!

# 237
    здравейте мили дами на всички ас съм нова и искам дави попитам за мнение направих инвитро на 7март върнати 2 свежи енбриона бях на преглед на 23 март всичко беше добре после пак бях на преглед на 28 март каза че бебето е нормално 8.2 каза ми да отивам пак на 4 април бебето стана 8.6 тои вика че малко на 3 седмица  и ми каза да абортирам ас го чакам това бебе 15 години бях при друг лекар тои вика че бебето е нормално моля кажете някои да ми помогне за мнение

# 238
    здравейте мили дами на всички ас съм нова и искам дави попитам за мнение направих инвитро на 7март върнати 2 свежи енбриона бях на преглед на 23 март всичко беше добре после пак бях на преглед на 28 март каза че бебето е нормално 8.2 каза ми да отивам пак на 4 април бебето стана 8.6 тои вика че малко на 3 седмица  и ми каза да абортирам ас го чакам това бебе 15 години бях при друг лекар тои вика че бебето е нормално моля кажете някои да ми помогне за мнение
    Щом имаш две различни мнения мила според мен посети специалист потърси помощ от много добър лекар в така ситуация ако имаш познати поискай помощ от тях може да прегледаш в интернет да разчетеш и да си запишеш час за специалист който да ти помогне и да реши най доброто за теб и бебето... Успех разбирам колко е трудно особено 15 години лесно на думи но за изживяване трудно стискам палци

# 239
    Д-р Сигридов🍀

Общи условия

Активация на акаунт