"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Ако си в София, Фемина... Медицински център ли се водише ... Но там са специалистите гаранция ти давам!

# 241
Мами според вас този тест положителен ли е?

# 242
  • София
Не.

# 243
Аз влизам направо с въпрос, защото съм леко в шок 😄 Цикъла ми е нередовен на 32-36 дни, днес ми е 29ти ден. Снощи си направих тест, който беше с лека бледа 2ра черта, тази сутрин си направих пак (тези от снимките са от днес). Сега не знам да се радвам ли или да не бързам още.. вие какво ще кажете?

# 244
За мен са положителни🥰Тихичко честито и до финал!

# 245
След цялото мое взиране в тестове, мисля че и тук ми се вижда чертичка. Ако се съмняваш, пусни си едно ЧХГ, моя първи тест 2 дни преди цикъл беше подобен.

# 246
Здравейте. Един ден преди цикъл имам съмнения за бременност и си направих тест. Втората линия излезе след около 2 мин. Според Вас положетелен ли е? В понеделник ще пусна и кръвни.

# 247
Да, положителен е.
Кръвен тест не е задължително да се прави.

# 248
Здравейте!
Нека ви разкажа следната ситуация, която ми се случи тези дни.
След 7 дневно закъснение на менструацията имах розово течение като ходех до тоалетна и болка в левия яйчник, които продължиха 3 дни. На 4тия ден вече имах кърваво течение, но много слабо и приключи на втория ден. Не съм имала никакви симптоми на очаквана менструация, както попринцип имам. Отначало мислих, че това е било цикъла ми, но пък никога не ми се е случвало това и не знам какво да си мисля. Седмица преди това розово течение да се появи, имаше полов акт. Сега нямам нищо, но от време на време усещам някакво чувство ниско долу в ляво. На някоя дали се е случвало? Доста съм чела за симптомите при имплантирането и си мислих първите дни, че може би е това. Доста ми е отпаднало и много спя, вчера ми стана лошо, явно ми падна кръвното и повръща.. Дали да си направя тест

# 249
  • София
Имплантирането е около 7 дни след овулацията и около 7 преди датата на следващия цикъл, съответно.
Тестът какво показва?

# 250
Имплантирането е около 7 дни след овулацията и около 7 преди датата на следващия цикъл, съответно.
Тестът какво показва?

Не съм си направила още.
Най-вероятно утре ще си направя, но дотогава исках да чуя няколко мнения

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 15:46 от Mariposa27

# 251
Няма какво да се чудиш. Прави тест и нека да е каквото очакваш.

# 252

Здравейте. На тези тестове може ли да се вярва? Знам че е бледа, но не е сутрешен и е 2 дни преди МЦ.

# 253
Прилича на изпарителна или поне на снимката сивее.

# 254
Не знам дали е изпарителна, излезе на 2 рата минута. По-скоро нямам опит с тази марка тест и не знам да имам ли доверие. Иначе на живо не сивее.

Общи условия

Активация на акаунт