"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,това е тест направен точно преди 10 мин в деня на закъснението. Имам ли повод за радост?

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 22:33 от smile889

# 256
дравейте,това е тест направен точно преди 10 мин в деня на закъснението. Имам ли повод за радост?
честито 👌

# 257

дравейте,това е тест направен точно преди 10 мин в деня на закъснението. Имам ли повод за радост?
честито 👌

Благодаря! Дано наистина е повод за радост. В понеделник за сигурност ще пусна и кръвни. Защото преди два дни сякаш беше по наситена втората чертичка. Но пусто любопитство🤭🫣 а и наистина се надявам да е +

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 23:13 от smile889

# 258
Здравейте! Първа снимка от преглед днес, според вас две ли са или не са 😀 АГ каза, че било от самата лигавица на матката и ме вика след 10 дни пак

# 259
Здравейте! Първа снимка от преглед днес, според вас две ли са или не са 😀 АГ каза, че било от самата лигавица на матката и ме вика след 10 дни пак

Така изглеждаха моите близнаци

# 260
Разликата в големината наистина е видима, ама все пак се чудя дали си въобразявам 😀 доки не ми се видя особено убеден, а и не се славим с модерна апаратура в провинцията

# 261
Честно казано и на мен ми се вижда, като сакче.Може и да си от малкото случаи в рамките на два дни да са се отделили две яйцеклетки.Разликата е голяма в големината.Времето ще покаже.Дай Боже да са двечки.🙏🙏🙏🍀🍀🍀

# 262
Здравейте момичета, може би не е за тук въпросът ми, но темите по въпроса са доста стари. Вчера бях на преглед, според гинеколожката съм в 5 седмица и 1 ден. Видя плоден сак,нараснал от предния преглед но не виждала ембрион и ако до събота не се появи трябвало да ме " чисти". Та в тоя ред на мисли, не е ли рано да се види ембрион?

# 263
Другия път бих отишла на друг лекар.
Не знам защо така се е изказала, само да ви наплаши!

# 264
Другия път бих отишла на друг лекар.
Не знам защо така се е изказала, само да ви наплаши!
Да, смятам да отида при друг лекар наистина. И за мен беше крайно изказване, реално би могло да се види ембрион и на по късен етап. Ама май чистене им е любимата част на някои лекари.

# 265
Това е актуалната тема за всякакви въпроси свързани с бременността.

# 266
Здравейте от 4 дена след цикълът ми  точно в деня на спирането му го напрахме с мъжа ми няколко дни по късно взе да ми се изостря мирисът започнах да се уморявам и 2 дни повръщах под ред вечер чувствам малко дискомфорт в гърдите и понякога изведнъж се появяват болки в долната част на корема за няколко секунди и спират искам съвети от вас защото чакам на края на месеца цикълът ми и се надявам да ме посъветвате нещо благодаря предварително!!!

# 267
  • София
Дори овулация вероятно още не си имала, какво остава за такива скролострелни симптоми.
Конкретно болките са от наближаваща овулация. Другото може да е всичко. От вирус до хранително натравяне.

# 268
Светлана, направете си обикновен тест за бременност.

# 269
Няма как да има такива симптоми толкова рано, да не говорим, че голяма част от сиптомите се появяват в течение на бременността, а може и въобще да ги няма. Според мен това е внушение.

Общи условия

Активация на акаунт