"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Имах цикъл на 15.04.2022 .. Сега трябва да имам на 16.05 2022...
Според вас дали има бебче
Теста за оволация показва --две черти
Именно, де. Щом тепърва предстои овулация, е много рано да се говори за симптоми на бременност.

# 376
Какво бебче, ти вероятно и овулация нямаш още. Не си бременна, лепнала ли си някой вирус.

# 377
И ако се чудиш - не е добра идея да правиш бебе докато си болна.

# 378
Няма как да си бременна на този етап . Вероятно е вирус . Ако чакаш М на 16.05 , точно овулацията трябва да е около 02.05. , което е днес . Тестовете за овулация показват две черти през целия месец . Те се отчитат като положителни по по-различен начин от тестовете за бременност . Теста за овулация трябва не само да има две черти , а да бъдат еднакво наситени по цвят , или дори втората черта /тестовата/ да е по-наситена .

# 379
Според вас теста от 02.05 дали е +?пада се 19 ден от цикъл с дължина в диапазон 30-40 дни/не особено редовен/за това започнах тестването от 14 ден,та всички тестове преди тези са категорично отрицателни,след този на 19 ден,днес теста ми е с бледа вече черта,за това се чудя плюс ли е или някакво моментно повишаване на хормона,но не и пик.

Добавям и снимка преди да е изсъхнал самия тест как изглеждаше в първите 5мин

# 380
Според вас теста от 02.05 дали е +?пада се 19 ден от цикъл с дължина в диапазон 30-40 дни/не особено редовен/за това започнах тестването от 14 ден,та всички тестове преди тези са категорично отрицателни,след този на 19 ден,днес теста ми е с бледа вече черта,за това се чудя плюс ли е или някакво моментно повишаване на хормона,но не и пик.

Може би си изпуснала пика.

Правилната тема е: https://www.bg-mamma.com/?topic=1416833

# 381
Трябва ли да се притеснявам ако линиите на домашния тест за бременност остават същите бледо розови, ако не и малко по-бледи, от неделя до днес, но чхгто в кръвта се покачва?

# 382
Гледаш ЧХГ, не линиите на теста. Ако има удвояване за 48 часа, значи е ок.

Нито един от тестовете за овулация не е положителен.

# 383
Трябва ли да се притеснявам ако линиите на домашния тест за бременност остават същите бледо розови, ако не и малко по-бледи, от неделя до днес, но чхгто в кръвта се покачва?
По едно и също време ли ги правите, една и съща марка ли са тестовете? Важното е чхг да расте правилно, ако това е така - спрете с тестовете и на 10-14 дни закъснение на преглед.

# 384
Благодаря за отговора. По едно и също време ги правя с шуър чек. Няма как да чакам закъснение след като овулация имах на 30тия ден сигурно след датата на последната менструация. Овулирах късно, защото спрях противозачатъчни. Нивата на чхг прогресират, само линиите не стават по -тъмни с дните.

# 385
Какво значи, че няма как да чакате закъснение?
Ако овулацията е била на 30ти ден, то менструацията е следвало да бъде около 44ти ден, а на преглед около 54-58 ден значи.
Ако отидете много рано, нищо няма да се види на ехографа и само ще се притесните.

# 386
Защото без противозачатъчни от години не съм имала цикъл,който да не е предизвикан от дуфастон. Главно защото с дуфастон пукам 6-7 см кисти всеки път, но натурален цикъл не съм имала.Затова казвам,че закъснение на цикъл няма как да очаквам, след като нямам такъв без хапчета. След спирането им миналия месец  също съм нямала. Може би евентуално този път да е било различно.

# 387
Пистачио ви е обяснила много добре. Щом Ову е била на 30 ден, значи цикъла следва да дойде или не във вашия случай на 44ден, а на лекар около 58 ден.

# 388
Колко струва най-евтиния тест?

# 389
  • На изток от Ада
Колко струва най-евтиния тест?

Зависи при нас са около 90 ст тест лентичките. Има и по 1,20 и 2,50лв...

Общи условия

Активация на акаунт