"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Въпроса е колко евтин можеш да намериш Simple Smile В Софармаси в мола имаше само шуър, престо и клиърблу Grinning

# 391
Здравейте, възможно ли е 5 дни след полов акт без пазене да има имплантационно кървене?

# 392
Трудно, но не е невъзможно. По-скоро минимума е 7.

# 393
  • USA
Може при извънматочна, имплантацията се случва по-рано преди да стигне до матката.

# 394
Здравейте дами🌸
Имам следни казус: последна дата на мц 05.04.2022г, положителен тест за овулация на 22.04.2022г (17 ден от цикъла и съответно около тази дата няколко полови акта ). Предполагаема дата на следващия мц е 06.05.2022г. Ще прикача снимки като първия тест е направен на 04.06( два дни преди мц), втория тест го направих вчера и резултата от него оправдах, че не е направен с първа урина, а след многократно ходене до тоалетна. Последните два теста са от днес като шуърчек е направен със сутрешна у. , а клиър блу около 1-2 часа след това. Та някой може ли да ми разясни защо се получава така и да ми даде малко кураж 🫣😣
P. S. Тестовете се качиха в обратен ред…

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 14:42 от Marry S.

# 395
Защото Шуър чек са с по-ниска чувствителност.

# 396
Аз навсякъде виждам поне бледа черта и според мен 4 различни тетса няма да дадът едновременно грешка. Има шанс да е супер всичко и просто да е рано

Здравейте дами🌸
Имам следни казус: последна дата на мц 05.04.2022г, положителен тест за овулация на 22.04.2022г (17 ден от цикъла и съответно около тази дата няколко полови акта ). Предполагаема дата на следващия мц е 06.05.2022г. Ще прикача снимки като първия тест е направен на 04.06( два дни преди мц), втория тест го направих вчера и резултата от него оправдах, че не е направен с първа урина, а след многократно ходене до тоалетна. Последните два теста са от днес като шуърчек е направен със сутрешна у. , а клиър блу около 1-2 часа след това. Та някой може ли да ми разясни защо се получава така и да ми даде малко кураж 🫣😣

# 397
Този на клиър блу е от днес правен преди няколко часа( втората черта се появи веднага) днес е 1-ви ден от закъснението. Според мен е положителен, но искам още някой да го пътвърди..

Аз навсякъде виждам поне бледа черта и според мен 4 различни тетса няма да дадът едновременно грешка. Има шанс да е супер всичко и просто да е рано

Здравейте дами🌸

# 398
Честито!Положителни са🤗

# 399
Положителни са! Честито.

# 400
  • София
Здравейте! На 04.05 късно вечерта направих тест за бременност Престо, който беше положителен, макар и с много бледа черта. На 05.05 сутринта с първа урина направих от писалките на Шуърчек и втората черта излезе веднага. На следващия ден, 06.05, пак със сутрешна урина направих отново Престо и чертата беше по-бледа и от на другите два теста. Трябва ли да се притеснявам или просто нивата на ЧХГ са твърде ниски и тестовете са с различна чувствителност? Утре съм на лекар и със сигурност ще ми пусне кръвен тест, затова и не съм правила през тези дни. Хем се радвам, хем ми е притеснено... Благодаря предварително за отговорите!

# 401
Нивото на чхг не отговаря на наситеността на чертата, а само дали я има, което вече зависи от чувствителността на теста. Дишай дълбоко и спри да си даваш парите за глупости Simple Smile

# 402
Добро утро и от мен, боря се за 2-ра бременост, като си правих тест с 1-вата урина на 2-рия и 4-тия ден след закъснението, овулацията ми беше на 19.04(бях на АГ и тя ми я потвърди), очаквах цикъл на 04.05 даже тогава си направих тест, но си беше почти отрицателен, имаше само като оттенън едва забележима розова ивичка и го метнах в кофата, реших да изчакам.
Та, качвам тест 1, който е от 2ри ден закъснение и тест 2 от 4ти ден закъснение, чертичките и от 2-та теста са доста бледи, но розови и не съм сигурна какво се случва, имам болки в кръста, умора, от време ня време болки в яйчниците, напрежение ниско в корема и общо неразположение(понякога си го имам и без бременност).
Чудя се, понеже с първата ми бррменност си направих тест на 2рия ден от закъснението и чертичката беше много наситено червено, а не беше с първа урина дори. Чета за биохимични бременности и почвам да се шашкам 😬
Има ли други дами с такива тестове и успешни бремрности?

# 403
  • София
Момичета, защо хвърляте пари на вятъра за пикливи тестове и се вкарвате във филми? Пускайте си кръвен тест след закъснението и го повтаряйте 48 ч. след това и ще имате сигурност как се развива бременността.

Луничка, петричките са там и са розови. Просто за тези тестове трябва да имаш по-високи нива на хормона, за да се отделят с урината. Такива бледи черти съм имала при ЧХГ 860, а уж тестовете улавят 50. За мен пикливите тестове са машина за пари.

# 404
При моята биохимична тестовете бяха бледи след закъснението, ЧХГ нарастваше двойно, но беше доста ниско като стойност. На 10 ден вече започна да спада и ми дойде цикъл. При успешната ми бременност, тестовете бяха бледи, а ЧХГ беше супер високо (над 1000), Та и аз съм на мнение, че няма някакво златно правило.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 11:24 от Pink_Lips

Общи условия

Активация на акаунт