"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 737
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, защо хвърляте пари на вятъра за пикливи тестове и се вкарвате във филми? Пускайте си кръвен тест след закъснението и го повтаряйте 48 ч. след това и ще имате сигурност как се развива бременността.

Луничка, петричките са там и са розови. Просто за тези тестове трябва да имаш по-високи нива на хормона, за да се отделят с урината. Такива бледи черти съм имала при ЧХГ 860, а уж тестовете улавят 50. За мен пикливите тестове са машина за пари.
Благодаря!
Защото с 1-вата бременност всичко беше точно и ясно и затова се доверявам на тестовете, а за кръвен тест ми е сложно, понеже имам малко дете, което трябва да мъкна с мен по лаборатории, защото няма на кой да го оставя, а изобщо не ми се иска, затова ще си запазя час при гинеколога и ще стане ясно.. надявам се😀

# 406

Момичета виждате ли втора чертичка ?

# 407
Здравейте! 8 дена ми закъсня менструацията и реших да направя тест за бременост втората черта ми излиза много бледа, 3-4 пъти направих все така. После реших да пусна кръвно изследване за бременост и това е резултата може ли да ми кажете бременали съм?

# 408
Бременна сте, честито!
Здравейте! 8 дена ми закъсня менструацията и реших да направя тест за бременост втората черта ми излиза много бледа, 3-4 пъти направих все така. После реших да пусна кръвно изследване за бременост и това е резултата може ли да ми кажете бременали съм?

# 409
<5 а вашите стойности са 409 бременна сте! Честито 🥰заедно ще бременеем хихихи

# 410
Пуснете още едно ЧХГ след 48 часа, може закъснението реално да е по-малко и заради това да е ниска стойността. При подобна ситуация, това беше съветът на моят АГ.

# 411
Имала съм месеци с безсилната бременност в които всеки месец имам съмнения, че съм бременна. Тогава цикъла ми беше 25 дни и ако трябваше на всеки 25 да се боцкам по два пъти щеше да е лудост. Сега също три поредни месеца имах подозрения, че съм бременна, но не толкова големи, просто правех тест и ако трябваше да се разнасям и с малко дете по лаборатории..

# 412
  • София
Благодаря ви, момичета! Чакам пред АГ-кабинета, така че няма да досаждам повече 😁

# 413
Момичета, защо хвърляте пари на вятъра за пикливи тестове и се вкарвате във филми? Пускайте си кръвен тест след закъснението и го повтаряйте 48 ч. след това и ще имате сигурност как се развива бременността.

Луничка, петричките са там и са розови. Просто за тези тестове трябва да имаш по-високи нива на хормона, за да се отделят с урината. Такива бледи черти съм имала при ЧХГ 860, а уж тестовете улавят 50. За мен пикливите тестове са машина за пари.
Благодаря!
Защото с 1-вата бременност всичко беше точно и ясно и затова се доверявам на тестовете, а за кръвен тест ми е сложно, понеже имам малко дете, което трябва да мъкна с мен по лаборатории, защото няма на кой да го оставя, а изобщо не ми се иска, затова ще си запазя час при гинеколога и ще стане ясно.. надявам се😀
Ще стане ясно евентуално чак 6-7ма седмица, ако чакате на преглед да разберете Simple Smile

Isi-andi, става въпрос за пръскане на пари за 2-5-10 уринарни теста. Един, при съмнение - разбира се. Ама да видиш черта и да правиш още, вместо да отидеш да потвърдиш на сигурно за мен е повече от излишно.

# 414
Lunichka и аз бях така, първата бременност съвсем ясна черта на ден 1ви от закъснение, на 4ти ден закъснение съвсем ясен плоден сак (да, лудост беше че отидох на 4ти ден и АГто си ме нахока, но истината, е че съвсем ясно се видя).
Сега втората бременност бледи черти на тестовете и на повече от 10 дена закъснение едва го намери АГ, даже не искаше да ми потвърди.
Споделям, защото наистина една с една бременност няма, освен да изчакаш друго не ти остава.

# 415
Lunichka и аз бях така, първата бременност съвсем ясна черта на ден 1ви от закъснение, на 4ти ден закъснение съвсем ясен плоден сак (да, лудост беше че отидох на 4ти ден и АГто си ме нахока, но истината, е че съвсем ясно се видя).
Сега втората бременност бледи черти на тестовете и на повече от 10 дена закъснение едва го намери АГ, даже не искаше да ми потвърди.
Споделям, защото наистина една с една бременност няма, освен да изчакаш друго не ти остава.
Много благодаря за споделянето!❤  Искано и чакано бебче е, смятах си термина, пада се точно на годишнината на сватбата ни, това е знак, 1вото беше с термин, точно на годишнината ни откакто сме 2-ка😆 И колкото и да е чакано, ще потърпя, то си е Божа работа, утре ще звънна на АГ-то и тя ще прецени кога да ида на преглед, сега мисля, че съм в 5г.с.(ако има нещо).
Ако хормоните ми сега са в по-ниски нива и ако имам "точица" в корема, се надявам частта с повръщането и другите брутални неразположения да ме прескочат този път.😆

# 416
Много ниска стойност при 8 дена закъснение. За това и е съвета да се пусне втори кръвен тест. На този етап лекар не може да види нищо.

# 417
Моя на 7 дни закъснение беше 2228 ,може да сте имали късна овулация . Честито и късмет

# 418
Добро утро и от мен, боря се за 2-ра бременост, като си правих тест с 1-вата урина на 2-рия и 4-тия ден след закъснението, овулацията ми беше на 19.04(бях на АГ и тя ми я потвърди), очаквах цикъл на 04.05 даже тогава си направих тест, но си беше почти отрицателен, имаше само като оттенън едва забележима розова ивичка и го метнах в кофата, реших да изчакам.
Та, качвам тест 1, който е от 2ри ден закъснение и тест 2 от 4ти ден закъснение, чертичките и от 2-та теста са доста бледи, но розови и не съм сигурна какво се случва, имам болки в кръста, умора, от време ня време болки в яйчниците, напрежение ниско в корема и общо неразположение(понякога си го имам и без бременност).
Чудя се, понеже с първата ми бррменност си направих тест на 2рия ден от закъснението и чертичката беше много наситено червено, а не беше с първа урина дори. Чета за биохимични бременности и почвам да се шашкам 😬
Има ли други дами с такива тестове и успешни бремрности?
Не се шашкайте ,моята беше същата ,кръвния ми беше 2228 и в момента чакаме малкия човек всеки момент. Радвайте се и бъдете спокойна. Колкото по малко четете глупости,толкова по спокойна сте. Бебчетата усещат всичко. Аз на 10 тия ден от закъснението бях на преглед и видяхме точката

# 419
Здравейте!
Понеже април ми закъсня с 6 дни,след това на 7-мия ден получих зацепване 21 -април и продължи до 27-ми.
6 дни, два от които  беше розово,един червеникаво и 3 кафяво. Имам гадене и непоносимост към храни и алкохол,но не знам как да се успокоя,много искам да съм бременна! Приемам йодосефол и витамини.
Правих два теста на Cler blue сутрин и излиза много бледо положителен +.
Правих един днес след обяд и нищо не показа...

Помагайте момичета,много моля!
Ако някоя е с подобна ситуация
нека пише,как да действам.
Имам и час за гинеколог понеделник.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт