"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
До тук бременност няма. Много често когато почне целенасочено да се работи за бебе и цикъла почва да закъснява или да прави други номера. Изчакайте още няколко дена и направете нов тест. Понякога може и да прескочи един цикъл и не е задължително да има проблеми.

# 511
Здравейте момичета,
На 19 ден от МЦ имах непредпазен полов акт.
Цикълът ми е 26-27 дена (но с подозрение за късна овулация, защото предишната ми бременност се случи на фона на лутеална фаза от 8-9 дена). На 9ти и 10ти ден след половия акт (около датата, когато очаквах да ми дойде) имах леки болки, тип предменструални. Днес е 15ти ден от половия акт, цикълът още го няма, а тестът за бременност е отрицателен, както и всички тестове от предните дни.

Мога ли да заключа, че няма бременност? След раждането имам цикъл от 1 година, а от 6 месеца е напълно редовен - 26-27дена.
Днес вече съм в 34тия.

# 512
Няма кал да знаем, освен ако не искаш да гадаем. Изчакай още няколко дена и нов тест.

# 513
Парашутче, какви тестове ползваш?

# 514
Парашутче, какви тестове ползваш?

Всеки път различни, Днес Престо,
Вчера един express, който се води че отчита над 10 единици от хормона.

# 515
Хммм при 7 дни закъснение да не отчете... Закъснение може да има заради жегата, стреса от това да не би да си бременна, задържан Ф и т.н. Не знам дали при толкова отрицателни тестове бих се занимавала с кръвен за всеки случай, но задължително бих отишла на профилактичен преглед при АГ.

# 516
Ако приемем, че ову е била на 19-20 ден, то сега са минали 14-15 дена оттогава. Все си мисля, че вече трябваше да има + тест, ако имаше бременност.

Обрзателно ще посетя гинеколог.
Мерси за отговора Simple Smile

# 517
Ами... Масово при жените има имплантация след около 10 дни, след още 4-5 би това да има достатъчно чхг за отчитане от тест 10.

# 518
.
Здравейте, това са тестовете ми на 4-ти ден от закъснението. Притеснява ме, че този на Sure check е с бледа втора черта. Как мислите дали и двата да положителни?

# 519
И двата са положителни, стига с тестовете, бъди щастлива и мисли позитивно Simple Smile

# 520
И двата са положителни, стига с тестовете, бъди щастлива и мисли позитивно Simple Smile
Благодаря

# 521
Здравейте,

Имам 2 теста с едва, едва забележима втора черта на 26 и 28 ден. Днес е 28 ден, като МЦ е 28 дни. Ако днес пусна ЧХГ, какъв би трябвало да бъде резултатът, ако има бременност?

# 522
Когато излезе моя се видях в чудо да гледам скали в нета, не ти го препоръчвам. Ти виж дали се удвоява правилно, цифрата не е от супер съществено значение в момента.

# 523
Когато излезе моя се видях в чудо да гледам скали в нета, не ти го препоръчвам. Ти виж дали се удвоява правилно, цифрата не е от супер съществено значение в момента.
За да видя дали се удвоява трябва да пускам втори път, а не мисля да го правя

# 524
  • София
Без втори тест, първият има точно толкова стойност, колкото "пикливия" тест. Щом няма да го повтаряш, направо изчакай 10 дни и отиди на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт