"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Няма друг начин да разбереш дали се развива правилно за сега. Ако чакаш чертата да се насити може и да родиш преди това Simple Smile цвета на чертата не показва повече или по-малко чхг Simple Smile

# 526
Момичета , здравейте. 😊
Имам въпрос , ако някой и бил в същата ситуация моля нека изкаже своето мнение.
Последна М на 28.04 до 02.05 . Този месец не съм следила и засичала О. Този месец бебеправихме единствено но 19.05 . Очаквана дата на М - 26.05 ( днес). Снощи се прибрах късно от работа и видях на бельото си червено кафяво петно. Реших че ми е дошло , сложих превръзка , но днес ставам цикъл няма. Боли ме все едно ще ми дойде но нямам и 1 капка цикъл. На някой случвало ли му се е ? Приятен ден 😊

# 527
Направи тест  Simple Smile . Щом трябва днес да дойде тест ще отчете.

# 528
Момичета, случвало ли ви е се  кръвния тест да ви даде грешен резултат ?

# 529
  • София
Няма начин.

# 530
Момичета, случвало ли ви е се  кръвния тест да ви даде грешен резултат ?
освен ако не е прекалено рано за тестване.

# 531
Благодаря за темата 💛

# 532
Здравейте, току що си направих тест 4-5 преди М съм. Теста е марка Фолиум. Според вас може ли да се доверя. Горе долу излезе до 3-4 та минута. Но като изсъхна стана по видима чертата.

# 533
Проблема на ранното тестване, че може да ти дойде около датата на която очакваш и да бъдеш много разочарована. Биохимичната бременност е често срещано явление и двете черти не ти гарантират, че няма да се случи.
Успех след 4 дена.

# 534
Ето още една снимка... Ами аз не съм питала за проблемите на ранното тестване. Питах дали ви изглежда положителен теста и дали имате наблюдения от тази марка, че не съм я чувала, а в аптеката имаше само такива.

# 535
Положителен е.

# 536
Аз виждам положителен. Изчакай няколко дни и се обърни към гинеколог, успех 👌🏻

Пуснах аз ЧХГ все пак, че при първата бременност също тестът ми беше такъв. Днес ми е 28 ден, при цикъл 28.

# 537
  • София
Здравейте, току що си направих тест 4-5 преди М съм. Теста е марка Фолиум. Според вас може ли да се доверя. Горе долу излезе до 3-4 та минута. Но като изсъхна стана по видима чертата.
Вижда се чертичка! Успех!

# 538
Направи тест  Simple Smile . Щом трябва днес да дойде тест ще отчете.

Няма да отчете още теста от 19.05 до 26.05 е малък период и все още няма и 10 дни. Всъщност вчера следобед ми вървя малко и днес пак нито капка. Ще направя след 4-5 дни тест и ако е отрицателен ще отида на гинеколог може да имам някакъв проблем. За пръв път ми се случва това. И попринцип имам много болезнен цикъл този път нито болки нищо нямам само силно главоболие

# 539
Здравейте, на около 10ти ден след ову ми се появи едно много мъничко розово петънце по тоалетната хартия. Ако сте имали кървене при имплантация как е изглеждало?

Общи условия

Активация на акаунт