"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, на около 10ти ден след ову ми се появи едно много мъничко розово петънце по тоалетната хартия. Ако сте имали кървене при имплантация как е изглеждало?

При мен беше леко розово/ кафеникаво зацапване на около 10ден след Ову,  реших че е М, обаче на другия ден нямах нищо. Направих тест след 3 дни някъде и беше положителен.

# 541
Здравейте и от мен! Правим опити за бебе и въпроса ми е на този тест има ли бледа втора черта или е въображение(закъснява ми )

# 542
Момичета според вас ако има късна О и евентуално се получи бебе 5-6 дни преди М , ще има ли цикъл и ако само един ден на датата на очакваната М има кървене и след това нищо как да го разбирам като М или има нещо. Извинявам се за въпросите предварително

# 543
При бременност няма цикъл.

Оня тест в тъмното ли е сниман?

# 544
При бременност няма цикъл.

Оня тест в тъмното ли е сниман?

Сниман е на светло,редактирана е снимката да се вижда по хубаво защото е едва видима

# 545
Ако това е редактираната снимка така, че да се вижда, по-скоро не.
 Опитай оригинала да го направиш на негатив, тогава има повече шанс. Имай предвид, че реактива може да прозира в сивичко при прекалено много вглеждане и пипане на контрасти.

# 546
Ако това е редактираната снимка така, че да се вижда, по-скоро не.
 Опитай оригинала да го направиш на негатив, тогава има повече шанс. Имай предвид, че реактива може да прозира в сивичко при прекалено много вглеждане и пипане на контрасти.

# 547
Здравейте мили дами,
Искам да Ви попитам на тази снимка някой друг освен мен вижда ли нещо или имам голямо въображение и желание да има нещо като втора чертичка?
(Теста е направен цели 3 дни преди МЦ)

# 548
Аз не виждам за съжаление.

# 549
Аз не виждам за съжаление.
Благодаря за бързия отговор, предполагам е от желание и лека доза въображение 🤣
Стискам палци следващия път!

# 550
Здравейте мили дами,
Искам да Ви попитам на тази снимка някой друг освен мен вижда ли нещо или имам голямо въображение и желание да има нещо като втора чертичка?
(Теста е направен цели 3 дни преди МЦ)

Нещо е размазан, по скоро повторете теста..

# 551
И като цяло изчакайте поне деня на М  Simple Smile

# 552
Здравейте,какво мислите за този тест???!

# 553
Мислим че нищо не си казала. Нито кога е правен теста, нито колко ти е дълъг цикъла, или пък има ли засечена овулация.

# 554
Савова, мацката писа и вчера с една идея повече инфо Simple Smile
Девичка, тук вече като че ли има нещичко. Както те посъветвах и на лично - направи си кръвен тест, за да спреш да се притесняваш Simple Smile И без това е препоръчително, ако теста е положителен да се проследи дали чхг се удвоява.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449.11085 ей това е темата за втора бледа черта, пробвай и там Simple Smile И най-важното - пускаш теста на обяд. Сутринта ли е правен? И в определеното време ли е засечен?

Общи условия

Активация на акаунт