"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 707
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Савова, мацката писа и вчера с една идея повече инфо Simple Smile
Девичка, тук вече като че ли има нещичко. Както те посъветвах и на лично - направи си кръвен тест, за да спреш да се притесняваш Simple Smile И без това е препоръчително, ако теста е положителен да се проследи дали чхг се удвоява.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449.11085 ей това е темата за втора бледа черта, пробвай и там Simple Smile И най-важното - пускаш теста на обяд. Сутринта ли е правен? И в определеното време ли е засечен?
Здравей,този тест е от сутринта.
Закъснява ми с около две седмици,цикъла ми е между 28/30 дни,овулация не следя

# 556
Ок, за две седмици тази черта трябваше да е доста по-солидна. Отивай за кръвен, сериозно. И барабар с него си запиши час за лекар. То след 2 седмици може и да се види нещо, ако има и попадаш все на кофти тестове. При всички положения не бих сметнала за нормално такова закъснение...

# 557
  • София
Девичка, аз подкрепям написаното ОТ Inferiya. Ако имаш закъснение и е станало бебе, то овулацията е била горе долу около деня, в който си чакала М. 2 последователни кръвни теста, през 48 часа, ще ти дадат отговор. Може да изчакаш още 1-2 дни и ако чертата ти се насити, след 10 дни на лекар. При всички положения цикълът ти този месец не е бил 28-30 дни, а поне 43-45 дни.... Просто за да има бременност, трябва да има овулация. Положителните тестове се виждат 9-14 дни след овулация(и разбира се активно бебеправене в дните преди и по време на овулацията). В твоя случай кръвен тест, би бил най-подходящ. Между 16 и 20 лв, във всяка лаборатория. Не е нужно да е сутрин или на гладно.

# 558
Савова, мацката писа и вчера с една идея повече инфо Simple Smile
Девичка, тук вече като че ли има нещичко. Както те посъветвах и на лично - направи си кръвен тест, за да спреш да се притесняваш Simple Smile И без това е препоръчително, ако теста е положителен да се проследи дали чхг се удвоява.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090449.11085 ей това е темата за втора бледа черта, пробвай и там Simple Smile И най-важното - пускаш теста на обяд. Сутринта ли е правен? И в определеното време ли е засечен?
Нали се сещаш, че няма как да помним всички, или да им търся старите мнения?

# 559
Сещам се, само споменавам за информация.

# 560

Здравейте,според вас положителен ли е теста или прилича на изпарителна?Имам два дена до цикъл.Благодаря!
Здравейте! Имам същият като вашия  тест. Как сте ? Вярно ли отчете теста?

# 561
За съжаление беше отрицателен.След него направих още 2-3 теста различни и бяха категорично-.Но дано при теб не е така🙂

# 562
За съжаление беше отрицателен.След него направих още 2-3 теста различни и бяха категорично-.Но дано при теб не е така🙂
Какъв  тест препоръчвате?

# 563
# 564
Май повечето дават изпарителни.На мен единствено на  шуардчек касета не ми е излизала изпарителна.Да,кръвен е най добре.Успех🤞🤗

# 565
Някой скоро се оплака, че шуъра хванал някакво трицифрено число. Тъй че няма изпарителна, но няма и нормална Grinning

# 566
  • София
Насищането на ЧХГ в урината става много по-бавно, отколкото в кръвта, което е напълно логично.

# 567
  • USA
Някъде бях мернаала съотнощение кръв/урина 2:1 ако кръвен е 20 уринарния е 10 хормона.

# 568
Здравейте, днес е 1ви ден след закъснението на МЦ и сутринта направих 2 теста belive pro. Зеления с чувствотелност 20 направих със сутришна урина, а червения с чувствителност 10, направих след час, затова не ми се струва и достоверен много. Утре пак ще направя. Има ли бременност според вас?

# 569
Да, има. Честито! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт