"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 460
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
И на мен ми изглежда положителен. Успех! А какъв е теста, че и на мен ми стана интересно?

# 61
И за мен това е положителен тест. Честито!

# 62
Здравейте! Бледа черта ми излезе на час и половина след като направих първи тест. Вторият е отрицателен , цикълът ми закъснява , но и принципно е нередовен.
Според вас как стоят нещата...да правя ли трети тест/лекар или...

# 63
Щом имате закъснение, тестът е бил отрицателен във времето за отчитане и имате втори отрицателен тест, значи не сте бременна.

# 64
Привет на всички! Не мисля, че пиша в правилната тема, но реших да ви попитам все пак, ето го и моят за плетен казус. Миналият месец ми дойде на 2 пъти в месеца, на 5ти февруари и после пак на 17.02 като нормален цикъл. Бях на преглед при гинеколог на 22.02 и тя ми каза, че най-вероятно съм имала 2 пъти овулация и че е от промяната на времето, изписана ми вит. А и Е и попитах след. Месец кога да го очаквам, казаха ми в началото на март, е вече е 13 и ни цикъл ни нищо. Да вметна, на 40г.съм и за първи път имам проблеми с цикъла, днес сутринта си направих и тест за всеки случай, тъй като реших да изключва вероятността за бременност и е отрицателен. Предполагам, че е някакъв хормона лен дисбаланс, но според вас да се обърна ли пак към лекар, как да постъпя? Да изчакам ли още ден, два все пак до 16.03 има няколко дена още, ако приема, че трябва да се ръководят от 2рата си дата предният месец, не знам малко ми е объркано, ще съм благодарна за съвет! Лека Неделя!

# 65
Според мен си Смятайте дните според последния цикъл, не виждам логика да е според предишния. Аз лично бих изчакала поне още един-два цикъла преди да отида на лекар, за да проследя дали ще са нормални. Ако е било еднократно, не мисля, че е проблем. Ако много се притеснявате все пак, потърсете второ мнение.

# 66
Благодаря за бързият отговор! Лек и усмихнат ден на всички!

# 67
Vasileva81-Аз съм на същото мнение като Pistachiо.

# 68
Здравейте, резултатът от преди 2 дни се потвърди с още един тест. Продължавам да изпитвам болка в единия яйчник, почти постоянна е, макар и не много силна. Това нормално ли е и кога най-рано да посетя лекар?

# 69
Честито и до финал!🥰А за болките мисля,че е нормално.Но за да си по спокойна се консултирай с АГ!

# 70
Здравейте Мамита и бъдещи такива! ❤

Имам 1 ден закъснение от цикъла, направих два теста днес и двата имат бледа втора черта. Бебето е желано и чакано,дано да съм наистина бременна!
Притеснявам се защото изпитвам боли ниско долу като, че ли всеки момент ще ми дойде цикъла, това нормално ли е? И ако направя утре сутрин нов тест с първата урина дали втората чертичка ще е по наситена?

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:21 от Allena3.3

# 71
Здравейте. Въпроса ми е следния. Знам, че шанса за забременяване 2-3 дни преди месечния цикъл е минимален, но ако все пак се случи МЦ ще дойде ли?

# 72
  • USA
забременяваш по време на овулация-14 дена преди цикъл, градските легенди за забременели 2-3 дена преди цикъл идват от това, че цикъла е неточен, не знаят кога е овулацията и по някакво съвпадение тя е била "когато си мислят че трябва д аим дойде" т.е късна овулация. Без овулация НЕ.

# 73
И за мен е положителен!Това каква марка тест е?Не ми е познат😉
Здравей.Теста се казва freedom английски е.

# 74
Определено положителен! Честито!!!🤗🤗
Много Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт