"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Момичета днес след втори домашен тест и кръвно изследване Beta HCG- 1363 доктора потвърди бременност, сега се надявам другата седмица вече да се види плоден сак и всичко да е наред. Успех на всички дами, които са тук и нека желанията на всички ни  за бебчета се сбъдват ! 😊😊

# 616
Здравейте! Да се представя на кратко. С лоша морфология до преди няколко месеца, с едно дете, няколко (3) химични бременности за няколко години, като последната беше февруари. Всички възможни изследвания и лапаро миналата година. Май месец трябваше да направим първа инсеминация, но не стана заради хормони, които не отговарят на фоликулите. Доктора каза да си действаме по класическия начин. Действахме каквото действахме Simple Smile и от вчера съм с положителен тест. Днес се изплаших страшно много. Помислих, че всичко се случва отново. След вчерашния положителен, днешните са по-отрицателни, а този след обед си е направо отрицателен. Последният е от тази вечер и той си е положителен. Какво се случва вече незнам. Цял следобед рева, че пак е химична, но сега се наплаших за извънматочна. Утре сутринта съм на преглед и ще пусна едно ЧХГ. Това спадане и покачване не мисля, че е нормално. Нямам инжекция за спукване на фоликулите, която може да доведе до фалшив резултат, а и от последната инжекция, с която ме стимулираха минаха 21 дни! Днес ми е 30 ден от цикъла. Незнам кога е била овулацията, понеже го карахме само по любов без да мислим за бебе, предвид провалената ми процедура! Според вас дали има шанс да се развият нещата, или да го отписвам?

# 617
Мира , няма как да има такова драстично спадане и покачване . Вероятно разликата идва от различното време на въздържание за ВЦ и прием на течности . В началото е нормално чертата да е наситена при стискане примерно 4 часа , а да е бледа при чакане само половин час .
С първа урина са най-наситени .
Пусни си ЧХГ през 48 часа и силно стискам палци повече да не минаваш през БХ 🤞

# 618
Мери, дано си права. Стискам си палци. Мисля се за много силна и гледам да не показвам негативни емоции, но днес на обяд след този най-негативния направо рухнах и не можах да повярвам, че може за пореден път да ми се случи. При предишните ми  неуспехи винаги имах зацапване, което започваше няколко дни преди датата на цикъла и доста високо ЧХГ, но и тестовете са били с по-наситени черти. В главата ми е страшна каша. Не мога да се зарадвам като нормалните хора на положителен тест. Много е рано за прегледи, и няма да ми каже нищо съществено утре, но болният ми мозък не спира да мисли различни сценарии на случващото се! Ще пиша утре като излезне кръвния тест.

# 619
Не разбрах дали сте намерили причина за БХ , но е хубаво , че този път бременността започва по-различно . Пусни си и прогестерон , и обсъди с твоя доктор резултатите . Рано е още , но каквото зависи от теб го направи и дано ат бледите черти този път да е до термин . Успех после ! Simple Smile

# 620
Здравейте! ЧХГ днес е 230, което е супер ниско за два дни закъснение. За химичните ми обясниха, че се случвали понеже имах множество сраствания около тръбите в следствие на секцио. Сега вече ги няма, но мъжът ми беше с 3% морфология. Пие добавки няколко месеца, но още не сме правили нова спермограма. Това е обяснението за химичната от тази година. Честитиха ми от лабораторията, че съм бременна, но аз си знам, че е много нисък този резултат. Ще пусна нов в понеделник да съм сигурна.

# 621
Дано не си права . Изобщо не е толкова ниско колкото си мислиш . Стойността е добра и най-важното е каква ще е следващата . Има сумати случаи тук с доста по-ниско ЧХГ на ден , два закъснение и нормална бременност . При някои жени имплантацията може да бъде на 7-8 ден , при други на 12 ден след О , така че , няма как да имат еднакви стойности . По тази причина и не само по нея , е толкова широк диапазона на хормона по седмици . Плюс това ти нямаш точно засечена овулация , за да си категорична колко е зякъснението . Не отписвай бременността толкова бързо .

# 622
Моето ЧХГ на първи ден закъснение беше 18.77, а след 48 часа стана към 60. Simple Smile

# 623
  • София
230 е идеално за 2 дни закъснение, без да имаш таймирана овулация.

# 624
От няколко дена ми се привиждат бледи чертички... Някой друг вижда ли или само на мен ми се иска да има?

# 625
Какви значи от няколко дена? Ако дадеш малко повече информация може и да ти отговорим.

# 626
  • USA
Какви значи от няколко дена? Ако дадеш малко повече информация може и да ти отговорим.

от няколко дена чертата и е все такава като на снимката т.е изпарителна е, ако беше реална щеше да стане по видима а тя все една и съща.

# 627

от няколко дена чертата и е все такава като на снимката т.е изпарителна е, ако беше реална щеше да стане по видима а тя все една и съща.
Да, това исках да кажа, че не виждам прогрес да се насища....
Знам, че е редно да отида на кръвен, но ако разбера, че само хормона спада.....

# 628

Момичета според вас има ли овулация?

# 629
Не. Трябва да е по-наситена или поне също толкова. И О настъпва 12-24 часа след положителен тест. И има тема специално за тестове за О Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт