"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Овулацията е около 12-48ч след положителен тест.

# 601
Просто ме притеснява това закъснение ,отделно с тези отрицателни тестове и явно просто ще прибегна до кръвен . За съжаление гинеколожката ми има свободен час едва на 10.06 и трябва да чакам до тогава….

# 602
Подкрепям по-големите мнения, прочети внимателно указанията на лентичките, иначе си даваш парите на вятъра. Както и кога се прави секс спрямо показанията Simple Smile
Гинеколожката в момента не може да ти каже нищо така или иначе Simple Smile сега я се види точка, я не, ако си бременна. Само кръвен ти е варианта, ако искаш да имаш информация.

# 603
Гинеколожката искам да я посетя с друга цел ако има друг проблем за това закъснение , притеснявам се.

Благодаря много на всички за мнението взимам си бележки Simple Smile

# 604
Овулацията е около 12-48ч след положителен тест.
Мисля си, че жената не е на ясно кога теста е положителен.

# 605
Мисля си , че съм разбрала вече от поясненията тук кога е положителен теста за О, и също така кога се прави според указанията… Съжалявам, че съм проявила некомпетентност в изказванията си !!!

# 606
В такъв случай трябва да знаеш, че максимум 16 дена след овулация трябва да ти дойде ако не си бременна.  След като ти закъснява 11 денс  и теста е отрицателен, то тогава овулацията ту няма как да е била тогава, когато мислиш че е била.

# 607
Възможно е да сте права

# 608
Просто няма как да стр имали овулация, да ви закъснява 11 дена и да не сте бременна. Вариантите са няколко, късна овулация, липса на овулация, задържан фоликул и др, но това най-  добре може да ви каже лекар. Не е нещо фатално и няма жена на която да не и се е случвало нещо подобно.

# 609
Да, като изключа бременност, бих искала да ме види лекар да не би случайно да имам задържан фоликул.

# 610
И да имаш  задържан фоликул, в повечето случаи не е нещо сериозно и изчезват от самосебе си в следващия цикъл.
Ето ти една много хубава статия.
https://bahceci.com/bg/blog/zadarzan-folikul/

# 611
Момичета от снощи получих кафяво зацапване след положителния тест.Обадих се на АГ и ми каза да изчакам до понеделник.Страх ме е че може да се окаже биохимична.На някой случвало ли се е?Дали да потърся второ мнение?Благодаря!

# 612
Не знам дали нещо може да се направи преди да бъде установена вътрематочна бременност.
Момичета от снощи получих кафяво зацапване след положителния тест.Обадих се на АГ и ми каза да изчакам до понеделник.Страх ме е че може да се окаже биохимична.На някой случвало ли се е?Дали да потърся второ мнение?Благодаря!

# 613
Здравейте момичета имам голямо запитване към Вас! Момиче на почти 18 години съм, не знам какво става, но имам странното чуство вече от 15 дена, че съм бременна. Пия противозачатъчни Линдикет 20, почмах да ги пия от началото на цикъла ми 21 дена + почивка. Чаках времето да ми дойде цикъла, така и не дойде вече 15 дена ми закъснява. Правих си 2 теста за бременност преди 2 дена излязоха отрицателни. Много често ми се ходи по малка нужда, гърдите ми станаха много чувствителни. И понякога имам болки ниско в корема, моля да ми помогнете. Притеснявам се!!

# 614
При такова закъснение тестовете щяха да покажат. Обади се на АГ, за да се установи защо ти закъснява.

Общи условия

Активация на акаунт