"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 699
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета!Теста го направих тази сутрин ,днес ми е 27 ден.С нередовен цикъл съм,след колко дена да направя още един тест?И от кога да броя закъснение?🙂

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 06:46 от tornado790

# 586
Торнадо, честито! Няма нужда от други тестове. След 2 седмици на лекар.

# 587
Благодаря🤗преди два дена направих тест на който беше доста бледа чертата почти въображаема.Дано да повлека крак много положителни тестове да има🤞🍀

# 588
Мукоплант сироп пили ли сте по време на бременност, че това ми изписа докторката?

# 589
Коя докторка? АГ или друга? Когато трябваше да пия лекарства при стимулацията всичко минаваше през одобрението на репродуктивния ми.

# 590
джипито, защото още не съм ходила на аг, много е рано.

# 591
Според част от интернет може. Все пак бих си попитала АГ-то, независимо колко е рано.

# 592
Здравейте на всички! И аз да се включа по темата. С мъжа ми правим опити за бебе от 6 месеца . И двамата сме на 25 г. без някакви вредни навици , с добро телосложение , храним се добре спортуваме и т.н Доста стриктно следя овулация с лентички. Като цяло съм си мислила, че ще се получи още от първите пъти. Да ама не…
По препоръка на АГ ако до шестия месец не се случат нещата да отидем на преглед евентуално да отбележи какви изследвания да пуснем и тн.
Цикълът ми е горе долу на 30-32 дни, последната година нямам проблеми с него , но сега ми закъснява с 11 дни. Правих тестове за бременност на първия ден от закъснението на 5 и на 10, но не с първа урина, и всичките са негативни и най-вероятно ако съм видяла втора черта е била плод на моето въображение Мислите ли , че ако е имало нещо все някой от тестовете щеше да го отчете въпреки това. Относно симптоми : имах едно слабо розовеещо зацапвани на 5тия ден от закъснението и до там. Отделно кожата ми е доста чиста което е неприсъщо за мен ако съм пред М.Още от преди закъснението имам болки наподобяващи тези на М ,но са непостоянни . Приятелки ми казаха да ходя да пусна кръвен тест , но може би страха от разочарованието взима предел. Според вас от всичко това което представих все пак да отида ли да си пусна кръвен тест.
Надявам се скоро и при нас да се сбъдне така желаната мечта.

# 593
Iviana97, тест за О този месец имала ли си позитивен?
За мен ако е имало късна О може сега да позитивира, ако сте продължили да работите по въпроса. Да за мен е най добре да пуснеш кръвен и ако е отрицателен веднага на лекар, за да се види защо е закъснението,  може да е задържан фуликул или нещо друго.

# 594
Да правих тест за О и в продължение на 4-5 дни ми показваше , че е бил позитивен. Правих го някъде на 14-19 ден . Не сме спирали да работим по въпроса.
Благодаря, ще пусна кръвен. Simple Smile

# 595
Толкова дни позитивен? С поликистоза ли си?

# 596
Не , не съм с ПКЯ просто в този диапазон тестовете за О ми показваха две черти

# 597
Тестовете и цял месец може да ви показват две черти. Важното е тестовата да е същата като контролната или даже по-тъмна. Не би трябвало да имате повече от 1-2 положителни теста. Това би означавало, че нещо не е ок.

# 598
Значи в този случай редуцирам дните на 2 ,понеже в останалите дни не беше наситена черта

# 599
  • София
А може и още по-късно да е била овулацията.
Тестовете показват 2 черти много дни, но само при по-наситена тестова черта има овулация. И дори 2 дни са много, защото овулацията продължава реално няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт