"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Един вид не можа да намериш никакви научни източници на информация и реши да се допиташ до хора, които не са лекари?

Да, както казах, търсих много, не само в гугъл, не намерих отговор (може да се дължи на неправилно формулиране на въпроса). И се допитах до Вас, наивно неочаквайки, че ще има заяждане.

# 661
Здравейте момичета , цикълът ми е на 26-28 дни. Незнайно защо миналият месец правих тест лентички за овулация и на 17.05 и 18.05 теста беше положителен. На 19.05 и 20.05 бебеправихме. На 26.05 получих кървене. Помислих че е М . Беше много слабо и червено. На следващия ден нямах нищо вечерта имах едно кафяво петанце. И още два дни след това имах някакви кафяви много слаби петанца. Веднага след това до днес правя тестове за О за да я уловя. Попринцип ако на 26.05 е било М , овулацията би трябвало да е 08.06-09.06 но и днес тестовете за О са отрицателни. Тъй като не съм в БГ се обадих по телефона на моя АГ който в БГ посещавах и ми каза че това кървене може и да не е било М. И ако има бременност ще се разбере този месец но на очакваната дата на М - около 23.06. Според вас това възможно ли е и случвало ли се е на някой до сега. Правих тест за бременност- отрицателен , а АГ ми каза тестове за причинност да правя когато наближи чак датата на М този месец. Аз се обърках защото реално ние бебеправихме на 19 и 20 и ако има бебе не би ли следвало до сега да отчете теста ? Надявам се да сте разбрали написаното от мен. Благодаря ви предварително.

# 662
Ъм... Чакай малко. 8 дни след О да имаш М не е ли малко рано. Или аз не смятам правилно. По календарче кога трябваше да ти дойде миналия месец? Или съответно началото на този?
Хипотетично, ако сте нацелили (хубаво е да имате контакти преди и по време на положителен за О, не два дни след това, но това е друга тема), имате 10 дни до имплантация и още 3-4 дни за отчитане на тест. Ако е уринарен с по-ниска чувствителност може и малко повече, но все за още 10 дни трябваше да покаже.
Може да греша, но според мен има друг проблем, за който трябва да отидеш на преглед - може да е имало задържан Ф, да имаш някое полипче... Жените не кървят току-така за по ден Simple Smile

# 663
Ъм... Чакай малко. 8 дни след О да имаш М не е ли малко рано. Или аз не смятам правилно. По календарче кога трябваше да ти дойде миналия месец? Или съответно началото на този?
Хипотетично, ако сте нацелили (хубаво е да имате контакти преди и по време на положителен за О, не два дни след това, но това е друга тема), имате 10 дни до имплантация и още 3-4 дни за отчитане на тест. Ако е уринарен с по-ниска чувствителност може и малко повече, но все за още 10 дни трябваше да покаже.
Може да греша, но според мен има друг проблем, за който трябва да отидеш на преглед - може да е имало задържан Ф, да имаш някое полипче... Жените не кървят току-така за по ден Simple Smile

Да по календар трябваше тогава да ми дойде точно проблемът е в овулацията че е много късна. За първи път ми се случва. Да реално положителните тестове когато бяха нали О настъпва до 24-48 ч . Точно тогава е било. Но и аз мисля че тестът вече би отчел и се учудих АГ като ми каза че е рано и чак този месец ще ми отчете когато наближи датата на М. Ще се опитам да намеря клиника тук и да отида на преглед , че и аз се притесних, най- вече от това да не е полип. Благодаря за бързият отговор.

# 664
Хм... При толкова късна О не знам какъв е шанса :/ Така де, статистически е ясен.
Иначе това 24-48 е по книга Simple Smile може след 12, може след 48. За тогава, пак по книга, е хубаво предварително да има материал Simple Smile Все пак отнема време на С да стигнат до Я Simple Smile При някои жени прозорецът, в който Я е гостоприемна е малък.
Но! Важното е да намериш причината за това прокървяване. Успех!

# 665
Благодаря ти много 😊
Хм... При толкова късна О не знам какъв е шанса :/ Така де, статистически е ясен.
Иначе това 24-48 е по книга Simple Smile може след 12, може след 48. За тогава, пак по книга, е хубаво предварително да има материал Simple Smile Все пак отнема време на С да стигнат до Я Simple Smile При някои жени прозорецът, в който Я е гостоприемна е малък.
Но! Важното е да намериш причината за това прокървяване. Успех!

# 666
Лейди , има ли вероятност това кървене да е било слаба менструация ? С предполагаема овулация на 19.05. , до сега щеше да имаш + тест . Но , ако е било М , би трябвяло да очакваш нова овулация съвсем скоро . И , ако я засичаш правилно и е толкова близо до М , това е проблем . Не е добре лутеалната фаза да бъде по-малко от 11 дни .

# 667
Здравейте, слънчеви момичета.Дали според вас има бебче?  Силно желана бременност . Имахме 2 опита, един ден преди овулацията и ден след нея.  Минаха 10 дни от ову. Ще съм благодарна за мнения.
Мъжът ми е убеден, че било станало. 

# 668
10тина дни след О трябва да е имплантацията и след още няколко дни да се види ЧХГ Simple Smile дет се вика "соу фар, соу гуд", ама изчакайте още поне 3-4 дни Simple Smile

# 669
Лейди , има ли вероятност това кървене да е било слаба менструация ? С предполагаема овулация на 19.05. , до сега щеше да имаш + тест . Но , ако е било М , би трябвяло да очакваш нова овулация съвсем скоро . И , ако я засичаш правилно и е толкова близо до М , това е проблем . Не е добре лутеалната фаза да бъде по-малко от 11 дни .

Може и М да е било. Но ако е късна О е много притеснително. Ще видя този месец ще ми дойде ли на време и как ще е и ако не на преглед. Днес пак правих тест за О , категорично отрицателен 😢

# 670
  • София
А тест за бременност правила ли си?

# 671
Девойката беше писала, че е правила и тест за бременност, но е бил отрицателен. Може би е било рано за теста за бременност. Освен да направи кръвен тест, за да е сигурна.

# 672
Здравейте! Извинявайте предварително за глупавите въпроси, които ще Ви задам,но съм притеснена. Трябваше да ми дойде на 08.06,т.е вчера.  На 29.05 имах розово-кафеникаво зацапване,което беше само 1 ден. На 01.06 имах светло розово но бельото ,което не се появи повече. На 06.06 имах тъмнокафеникаво течение при избърсване.  По принцип ме болят гърдите,появяват ми се пъпки седмица преди цикъл,а сега само кръста ме наболява и ниско долу,но цикъл няма. Вчера към обяд правих тест Шуър Чек,но беше отрицателен. Много искам второ детенце,не се пазим.Дали според Вас има вероятност да съм бременна? Да направя ли пак тест и кога? Благодаря Ви предварително!

# 673
А тест за бременност правила ли си?

Да , преди седмица но беше отрицателен. Днес ще взема един и утре сутрин ще го направя.

# 674
Ако имаше бременност тестът за овулация щеше да грейне като коледна лампа.

Общи условия

Активация на акаунт