"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 795
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Valentina23-Вие не пробвахте ли да направите и друг тест за потвърждаване?При такова закъснение ще ви покаже по всяко време през деня.Би трябвало и да се види на ехограф, но тъй като менструацията ви варира, може да е било рано.Успех🍀🍀🍀

Здравейте бях правила но беше бледа  2ра чертичка и за това отидох при АГ за по сигурно  ..
Аз ви препоръчвам в такъв случай да направите кръвен тест или още един уринарен тест и да изчакате няколко дни за вторичен преглед.
П.п.Тестът ви изглежда положителен, но лично аз на тези със син реактив гледам с не доверие.

# 286
Въпросът е на коя минута е сниман тестът. На мен ми изглежда изпарителна.

# 287
Цитат на: Tanq_9422

Аз ви препоръчвам в такъв случай да направите кръвен тест или още един уринарен тест и да изчакате няколко дни за вторичен преглед.
П.п.Тестът ви изглежда положителен, но лично аз на тези със син реактив гледам с не доверие.
[/quote]

Ами смятам да изчакам още малко и ще повторя теста..  и като се прибера в Англия и там ще отида на АГ  🙂🙂аз по принцип с този тип тест правя (Clearblue) и до сега не ми е показвал грешен резултат.. но всеки си има предпочитания в крайна сметка 😁🦋

Цитат на: Лютиче 2.0
link=topic=1417138.msg44658085#msg44658085 date=1650619510

Въпросът е на коя минута е сниман тестът. На мен ми изглежда изпарителна.

Ами снимката е направена 5 мин след показалия се резултат.. а самото + се показа на 3 мин след направения  тест🦋
 Аз тестът съм го направила на 16.04 с първа урина.. следващия който го бях правила е  на 19.04 пак с първа но тестът беше др марка и втората чертичка беше бледа и за това отидох на АГ ..

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 14:17 от Valentina23

# 288
Здравейте! Според вас какъв е шанса да съм бременна? Казуса е следния - от 9м правим опити за бебе, като месечния ми цикъл е между 24-30 дни (в повечето случаи 25-26 дни). Очаквах менструацията ми на 20.04, като същия ден по обяд направих тест, понеже съм свикнала да ми подранява с 4-5 дни. Теста беше -, но след няколко часа бръкнах в коша и открих втора бледо розова черта. Днес направих отново със сутрешна урина пак шуър чек, същата история… след няколко часа от любопитство бръкнах в коша и отново видях тази бледя черта. Не следя овулация с тестове, в момента нямам никакви симптоми че ще ми идва.

# 289
  • На изток от Ада
Теста се гледа в указаното време!

# 290
Здравейте! Според вас какъв е шанса да съм бременна? Казуса е следния - от 9м правим опити за бебе, като месечния ми цикъл е между 24-30 дни (в повечето случаи 25-26 дни). Очаквах менструацията ми на 20.04, като същия ден по обяд направих тест, понеже съм свикнала да ми подранява с 4-5 дни. Теста беше -, но след няколко часа бръкнах в коша и открих втора бледо розова черта. Днес направих отново със сутрешна урина пак шуър чек, същата история… след няколко часа от любопитство бръкнах в коша и отново видях тази бледя черта. Не следя овулация с тестове, в момента нямам никакви симптоми че ще ми идва.

Тестовете се гледат само и единствено във времето за отчитане. След това са невалидни.

# 291
Въпреки че наистина са невалидни, аз така си хванах моята бременност. На тест след 10 часа престой в кошчето, с новопоявила се мнооого бледа втора черта. Кръвния ми потвърди, защото бързо исках да знам дали си въобразявам 😀

# 292
Много пъти са ми излизали бледи черти след времето за отчитане.Не разчитай на това,казвам го от опит.Навиваш се и после хоп цикъла ти идва!

# 293
Много пъти са ми излизали бледи черти след времето за отчитане.Не разчитай на това,казвам го от опит.Навиваш се и после хоп цикъла ти идва!

Благодаря!

# 294
Здравейте,  според вас дали има втора чертичка или е отрицателен?

# 295
Хм.. снимката някой път прегаря, розова или сива е? Ако е розова най-вероятно е положителен и те съветвам да направиш втори, ако е сива, то тогава е изпарителна чертичка.

# 296
Хм.. снимката някой път прегаря, розова или сива е? Ако е розова най-вероятно е положителен и те съветвам да направиш втори, ако е сива, то тогава е изпарителна чертичка.
Беше много бледо розова,  след няколко дни ще направя нов тест.

# 297
Здравейте,  според вас дали има втора чертичка или е отрицателен?

Най-добре пуснете ЧХГ. Колкот до домашни тестове се убедих, че лентичките от 0,60ст clear choice са най-верни. На 15 чхг ми отчита, а шуър чек мнооого бледа съвсем недоловима

# 298
Здравейте, Февруари карахме корона след това ми дойде дълго и обилно, имах анемия. Изписаха ми дуфастон март, и сега април ми дойде нормален М и почнахме опити. По принцип не е мн редовен, преди короната беше около 25 6 дни,но е бил и 27 8. Не съм сигурна сега кога точно трябва да ми дойде заради предните два М който бяха края на фев и нач на март един след друг. Мисля че този месец О ми беше на 14 ден, така че предполагам че би трябвало около 28 да е М. Чудя се дали е възможно да усещаш симптоми преди датата за цикъл понеже от няколко дни имам доста необичайни за мен такива. Който по принцип не получавам преди цикъл. Постоянно ми се спи, уморявам се,прегладнявам , гади ми се, имам и леки болки ниско долу в кръста също, станала съм по емоционална и се разтройвам лесно, имам главоболие, вие ми се свят и тн.
Кога би трябвало да си направя тест при положение, че не съм сигурна кога трябва да ми дойде ?  Ако го направя сега или на 28 ден да речем и не покаже трябва ли да повторя ? Ако пък е + кога трябва да отида на преглед ?  Тази седмица имах контролен преглед на 19 но не можах да отида и нямаше кога да попитам за тези неща. В нач на този месец правихме хормонални изследвания бяха ок, казаха просто да опитваме често. Извинете за дългия пост.

# 299
  • На изток от Ада
Изчакай 28 тигава, или 29.

Общи условия

Активация на акаунт