"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пробвала съм да правя тест за овулация при бременност и нищо не отчете.

# 676
Пробвала съм да правя тест за овулация при бременност и нищо не отчете.

Това означава ли че ако има бременност теста за овулация може да е отрицателен

# 677
Аз съм пробвала 2 пъти и теста ставаше супер наситен. Може пък от марката да е

# 678
Хепи Лейди , по принцип тестовете за овулация щяха да са положителни , ако имаше бременност , не отрицателни . Двата хормона са сходни и за това и този тест би отчел . Но това не е критерий в никакъв случай , по скоро е експеримент и не е достоверен начин за отчитане на бременност . Твоите тестове за О са отрицателни , тъй че при теб , вероятно тя предстои и бременност няма . Ако пак хванеш такава късна овулация и кратка лутеална фаза , трябва да я коригирате с АГ .

Инлов , направи пак тест днес - утре , но такива зацапвания не са нормални и , ако не ти дойде е добре да посетиш АГ . Може да се касае за хормонален дисбаланс , задържан фоликул и др.

# 679
Аз не разбирам в селена лабораториятя вчера чхг 6,3 днес  в кандиларов 0.100. Селена си мисля, че нарочно пишаъ цифри за да може хората да повторят теста още веднъж, или имаъ много чувствителен реактив, който другите лаборатории нямат. Не разбирам защо, това е гавра с надеждите на хората, моя съпруг беше мега щастлив и му помрачих щастието, очаквах поне  да се е вдигнало на 9-10 . Цял ден плача и съм много огорчена.

# 680
За съжаление първия резултат също не говори категорично за бременност.

# 681
Хепи Лейди , по принцип тестовете за овулация щяха да са положителни , ако имаше бременност , не отрицателни . Двата хормона са сходни и за това и този тест би отчел . Но това не е критерий в никакъв случай , по скоро е експеримент и не е достоверен начин за отчитане на бременност . Твоите тестове за О са отрицателни , тъй 

Инлов , направи пак тест днес - утре , но такива зацапвания не са нормални и , ако не ти дойде е добре да посетиш АГ . Може да се касае за хормонален дисбаланс , задържан фоликул и др.
Днес е късно вече за тест. Пила съм много течности и може да повлияе на резултата.Утре ще направя с първа урина и дано не се разочаровам отново.

# 682
Хепи Лейди , по принцип тестовете за овулация щяха да са положителни , ако имаше бременност , не отрицателни . Двата хормона са сходни и за това и този тест би отчел . Но това не е критерий в никакъв случай , по скоро е експеримент и не е достоверен начин за отчитане на бременност . Твоите тестове за О са отрицателни , тъй че при теб , вероятно тя предстои и бременност няма . Ако пак хванеш такава късна овулация и кратка лутеална фаза , трябва да я коригирате с АГ .

Благодаря, ще направя но съм сигурна че това не е бременност, просто с разговора с АГ имах надежди но в действителност няма как да е Б.

# 683
Здравейте, момичета на 16.04.22 ми беше първия ден на последния цикъл . На 24.05 направих тест беше отрицателен , продължи да не ми идва и реших на шега да си направя още един на 04.06.22 ,който излезе положителен ,отидох на лекар установи се ,че бременност има ,едва се виждаше точката . Днес пак бях на лекар първоначално лекарката каза ,че и се струва ,че не се развива с темповете ,с които трябва , но пък се съмнява за късна овулация , ако е така вървя две седмици назад. Случвало ли ви се е ,има ли някой с опит , притеснено ми е ? Реално знаем ,че бременност има и че е на място ,но не знам дали се развива правилно . Казаха ми да имам търпение да чакам . Надявам се всичко да е наред !

# 684
Правилно са ти казали - чакаш. Няма какво да направиш в момента. Ако изчакаш и се развива - супер. Ако изчакаш и не се развива може да е празен сак и това ще означава, че няма бременност.
Моя ПМЦ беше на 10.04, в момента съм 8+5. Ти си седмица по-късно, ако да речем и О ти е била късно да речем че трябва да си края на 6, може би началото на 7.
Колко дни ти е цикъла?

# 685
Правилно са ти казали - чакаш. Няма какво да направиш в момента. Ако изчакаш и се развива - супер. Ако изчакаш и не се развива може да е празен сак и това ще означава, че няма бременност.
Моя ПМЦ беше на 10.04, в момента съм 8+5. Ти си седмица по-късно, ако да речем и О ти е била късно да речем че трябва да си края на 6, може би началото на 7.
Колко дни ти е цикъла?
.   

Ами 6-7 дни

# 686
Това ти е кървенето Simple Smile Питам за цикъла. Целия цикъл. От първи ден на менструацията до първи ден на следващата.

# 687
Хепи Лейди , по принцип тестовете за овулация щяха да са положителни , ако имаше бременност , не отрицателни . Двата хормона са сходни и за това и този тест би отчел . Но това не е критерий в никакъв случай , по скоро е експеримент и не е достоверен начин за отчитане на бременност . Твоите тестове за О са отрицателни , тъй 

Днес е късно вече за тест. Пила съм много течности и може да повлияе на резултата.Утре ще направя с първа урина и дано не се разочаровам отново.
Здравейте! Направих си тест с първа сутрешна урина и е отрицателен. Днес ми е 3-ти ден на закъснение. Ще изчакам още няколко дни и ако дотогава не ми дойде пак ще пробвам. Почвам да губя надежда.

# 688
Това ти е кървенето Simple Smile Питам за цикъла. Целия цикъл. От първи ден на менструацията до първи ден на следващата.

Ахаха...35 дни по някой път и 40

# 689
Добре, така по-може. Според калкулатора на седмиците, ако си бременна трябва да си 6та седмица, ако цикъла се вземе максимално 40дни. 6та седмица е нормално да се види жълто тяло, може би ембрион... 7ма вече би трябвало да има сърчице. Потърпи малко и отиди пак на преглед Simple Smile
Не знам на такива седмици дали е дефинитивно да се пуска ЧХГ и да се следи за удвояване? Или само едно контролно ЧХГ? Може би някоя от другите мацки може да се включи?

Общи условия

Активация на акаунт