Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 31 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Това е успокоително, предписано на колежката ми от докторка 😀😀😀, много е идейно:

Поздрави от мен за всички ви💋

# 586
Привет прекрасни!
Явно всички трябва да минем на това лекарство...
Не почнах и вчера режима, но ям по малко
З кафе с мляко
О шницел със зеле
В ягодки и малко лешници
при нас вече почна да става напечено, лудницата е невъобразима, събота пак ще съм на бач
Хубав ден да имате банда!

# 587
  • Бургас
И, кво, ся, никой ли не направи някоя щуротия вчера ???

Аз продължавам с 90ДД„
Днес - варива
З - банан
О - яхния от нахут и бакла
В - салата и останалото от яхнията.

Кантарев - 60,5.

Инджи, гушкаш ли??!!:hearts:
Скайче Sparkling Heart

# 588
  • Русе
ДобрЮтро и от мен Hug
Иринитко, с малко закъснение за щуротията - след българо-скандинавски семинар в Сф, отивайки към колата, ми се залепиха за ръцете лятно сако с цветя и лилава блуза с дантела Sunglasses. Да не се чувстваш сама в идейките.Kissing Heart

# 589
Добро утро мацки!
Инджи, пристигна ли? Чакаме снимки!
Днес петък банда...ноооо аз и утре ще работя....!
Хайде кафето!

# 590
  • Бургас
Привет-мривет, както казва моята любимка Пипи!
Тази сутрин видях 59!!!!!!!!!! Вярно е, че е 59,9 и че идват почивни дни, но усещането е друго! Направо Фъркам!„

Деско, точно така се прави!  Аз, да си призная, вчера отидох до химическото чистете в МОЛ-а и се върнах с нови сандалки и чехлички Grin

Понакупих туй-онуй за новия сезон и мисля да приключвам с покупките...Но, за сега е само мисъл Stuck Out Tongue Closed Eyes

Слънчеви и приятни почивни дни!
Ако не ми мине мъж или облак път, планирала съм утре да открия плажния сезон.Swimmer

# 591
  • София
Добро утро,

Иринитко, ❤Ничия, ❤Мими❤
Скрит текст:
за съжаление няма да мога да се включа от утре на 90- дневната. Пуснах си профилактични изследвания и нещата никак не са се подобрили, даже леко са се влошили. Минавам на хапчета първоначално за три месеца, а въх-мъха май ще е цял живот😔.
Усмихнати събота и наеделя, а на работните днес лека и спокойна работа! 😍

# 592
  • Русе
Работни, колко да са работни - един изпит, а после - масажче Heart Eyes
Вангобче, може да се разминеш само с хапчета и диета Hug
Иринитко, аз приключих с едно резедаво ленено сакенце (онлайн 🤣)
Мимчо, ти наработи ли се за тази седмица?

# 593
  • Калифорния, САЩ

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 03:31 от ir74

# 594
Ир, бъди жива и здрава, много щастлива, здрава, силна и смела, за да постигаш целите и мечтите си. Честит празник!💝💝💝

# 595
Ир, честита да си! Все така неуморна, вдъхновяваща, силна и можеща! Прегръдки и много, много морски целувки от мен!

Вангобче, съжалявам да чуя тази новина, но нещата не са непоправими. Почвай ВъхМъха, може да се нормализират!
Вчера се наработих, после пихме бира, резултата плюс на кантара! Sad

# 596
  • София
Ир, ❤❤❤ бъди здрава, бъди щастлива, бъди обичана! Целувам те силно, приятелко! 😘😘😘 Честит рожден ден!

Деско, ❤ Мимчо, ❤ Ще станат нещата! Не съм се отчаяла, но ми дойде неочаквано. Бях сигурна, че съм подобрила нещата. Не съм спирала с въх- мъха, само за една седмица пробвах Червенкова и се радвам, че така нещата след толкова въглехидрати лъснаха.
Прекрасен неделен ден! 😘😘😘 Аз яхвам метлата и ютията и дано смогна с всичко днес.

# 597
  • Targovishte
ИР - честит рожден ден! Да си ни жива и здрава! И все така успешна и неуморна! Приятен празник!

Банда, днес е последния ми ден от почивко-лечението в Баня. Да, успях да се отпусна, да почивам. Далеч от всичко. Естествено, точно тук получих и новината за края на Дарик-Търговище. Знаете може би, че през миналата година почина собственикът на Дарик - Радосвет Радев. След това последва смяна на собственик, разделение на радио и сайт и ред други такива. И така някак очаквано за мен дойде новината, че повече нямат нужда от кореспондент в Търговище. И то забележете, няколко дни преди да подпиша договор за рекламно-информационно обслужване на общината. Както и да е. И може би защото имах предчувствието за всичко това - лошата новина остави горчилка, но не ми развали почивката.
С края на Дарик-Търговище си дадох и ясната сметка, че всъщност така излизам от журналистиката - професия с която е свързан целият ми съзнателен живот - 26 -27 години трудов стаж.  Във вестника сега съм по скоро компютърен дизайнер отколкото друго...
Надявам се да се окажат верни поговорките: След всяко зло идва добро и Когато една врата се затваря - се отваря друга.

Днес в ранния следобед ще направя последни процедури и ако е живот и здраве около 16 часа ще потегля към вкъщи.
А от утре - на работа. В очакване на следващата отпуска, която не се знае кога ще се осъществи.

Пожелавам на всички един лежерен почивен неделен ден!

# 598
  • Русе
Ир, да си ни жива, здрава, все така малко щура, много обичана и щастлива с любимите хора около теб :*

Курдов, съжалявам да чуя това, но дано наистина да е за добро при теб - стискам палци с много положителна енергия Simple Smile

Вангобче, аз карам НВХ, но едни уникални череши ми преобръщат колата Grinning, но те са много за кратко, така че ще им се предам Simple Smile

# 599
Ир, да си жива и здраваа! 🥰🥰❤️❤️🥳🥳

Курдов, всяко зло за добро!

Целувки за всички!

Общи условия

Активация на акаунт