Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 31 002
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ир, да си здрава, да си близо до обичните си хора, да имаш енергия и време за всичко, за което мечтаеш и желаеш Heart
На всички- спокойна седмица Heart

# 601
Привет!
Хора, вечер не ям, а кг се качват, какво е това нещо??? Дали е задържана вода? Вече ще се гръмна, тази пуста възраст особена!
Къде сте банда, айде на следобедно кафе...

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 15:38 от mimi.7299

# 602
  • София
Добро утро Heart
Мими, стратегията ти ми звучи добре. Може би се нагажда тялото към промяната!
Курдов, душата ти е в журналистиката, ще  се отвори нова врата за теб , този талант ще намери път към жадните за слово !
Вангобче, съжалявам че резултатите не са се променили. Сега ще се наместят , вярвам!
Ние имахме проблеми със зъбче на дечко , режима го неглижира. Сега се поуспокоиха нещата с нея и ще видя как продължавам.
Много хора липсват Heart мислим ви, да знаете Heart
Прекрасен ден Yellow Heart Nature Sunny

# 603
  • София
Добро утро, ❤

Курдов, хубаво си го казал: “Всяко зло за добро” и вярвам, че ще е така!
Ничия, ❤ ще тръгне режима. Важното е детенце да е добре!
Мими, ❤ дай време на организма да свикне и ще започне да сваля.
Деско, ❤ и мен много блазнаят пусти череши, но ще си позволявам мъничко.
Прекрасен ден да имате, бандичка! 🍀🍀🍀

# 604
Добро утро момичета!
Изпреварили сте ме ....
Ничия, Вангобче, така като не свалям и се обезверявам...
Хайде кафе и целувки от мен!

# 605
Добро утро, бандичка! Hug
Тук съм, изчетох пропуснатото.
Още малко зор и ще изпусна парата. Последните месеци много работа, вкл. и организиране на мероприятие, което днес започва. Логично - и днес кукнах рано...кой ти спи от нерви..
А Испания....страхотна! Връщам се мислено там да ми се усмихне сърчицето. Бяха няколко прекрасни дни с приятелки.
Ир, да си жива и здрава, далечно другарче! Толкова доброта има у теб! Heart Hug Бъди много, много щастлива! Hug
Курдов, вярвам, че ще се появи нова възможност. Трябва да пишеш! Умееш го така добре! Трябват пишещи хора, като теб! Hug
Вангобче, стискам палци да се овладеят нещата с хапчетата! И режим ще има и няма как да не се подобрят! Hug
Прегръдки на всички ви, момичета и момче! Hug
Ще се обадя пак, понеделнишки ☺
Hug

# 606

Привет привет Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 607
Добро утро Мамексито!
Тамън почвам да правя баница...ще гледам много да не ям!
Хайде събуждайте се поспаланковци!

# 608
  • Калифорния, САЩ
Благодаря ви.
Обичам ви.
По едно палче от всеки искам - за тате е.  🙏🙏🙏

# 609
  • София
Стискам силно, Ир! 🍀🍀🍀
Добро утро и усмихнат ден! 😍
Мими, ❤ Мамексче❤ с баничките вчера ме разбихте 😄. Хапвам си нисковъглехидратно, но Много ме провалят черешите, опитвам се да е шепичка на ден, но ми е трудно.

# 610
  • Русе
Много ме провалят черешите, опитвам се да е шепичка на ден, но ми е трудно.
И мен - но ще свършат скоро, не го мисли Hug След снощната вечеря с череши с крема сирене (един господ знае как го измислих, но това ми се дояде, а съм и сама), днес КЗ е в норма - за разлика от след картофи...
Ир, имаш не едно, а всички стиснати палчета.
Мамексито, ама каква боза имаше едно време Joy
Много е рехаво тук, но се надявам всички да са добре и просто да не намират време за темичката ни.
Усмихнат ден, бандичка.

# 611
Добро утро!
И аз преди малко станах, тоя дъжд ме успа!
Ир, стискам всички палци...
Днес ще пошетам и ще ида до мола...друго няма какво да се прави!
Хубава неделя!

# 612
снощната вечеря с череши с крема сирене (един господ знае как го измислих, но това ми се дояде, а съм и сама),
Днес как си Деси-след тази кулинарна вакханалия JoyJoyJoy?
Ирка стискам Hug!
Мимс колко парчета баничка хапна Nerd?Бързо да се изповядваш.
Вангоби черешите май спъват  всички ни ,аз минавам килограм на ден обикновено Blush.
Иначе работя сладурки,в момента също.Замествах колега две седмици,бях по 10-12 часа на ден на работа,пак болки в коленете от обездвижването-такива гадости,не бях в кондиция да пиша..Дюрасела е седмокласник,съответно във вторник и четвъртък има матури.
Скрит текст:
Много е зле работата,особено с математиката ...И учител му помага,но пустия му мързел-трябва да стоя като пъдарин до него,за да свърши каквото и да е за училище Triumph!Ще отиде в някой тъп техникум вероятно,защото ще се издъни на матурите,но ми писна.Или трябваше да мина на хапчета,или да кажа "майната му",мрънннн
Хайде до утре Kissing Heart.

# 613
  • Бургас
Аз ли "забивам" първа в понеделник??!!
Драстииии Stuck Out Tongue
Поизчезвам, но в момента ми е въртележка.
Малката се прибраха от София, в сряда се прибира и голямата и трябва да се освобождават и двете квартири, багажи-магажи. Организиране на почистване и пране на мека мебел в новата квартира, сватбарско - в събота, на работа - ангажименти и организации като за всички жълтокожи и ...........
Мен черешите не ме съботира, защото не мога да намеря сладки. Нашата череша гние на дървото още преди да е узряла. След тези дъждове няма как да е по-различно. А и огромна и отрупана. Дано поне да си хапнал пилчоците.
90ДД си продължава успешно, единствено в събота хапнах малко месце, макар че бях на вгх, ама ми е простено, защото танцувкахме до 02,30 ч.

Ирко, никога не е късно за пожелания, та мило ми другарче, нека се сбъдне всичко онова, което желае сърцето ти! Здраве, на теб и любимите ти хора (демек и на нас Stuck Out Tongue Closed Eyes).  Стискам палци! Two Hearts

Мамексче, като видях баничката с боза се сетих за една историа от миналия век
Скрит текст:
Годината е някъде между 1993 и 1997. Аз съм в командировка в Германия. Събрали сме се командированите в една от стаите и си хапваме/пийваме. Нещо се заговорихме за закуски и аз споменах, че нищо не може да замени българската баничка с боза. Следз няколко дни, в сълота, някой чука на вратата ми . Ние спяхме в нещо като общежитие. Всеки си имаше самостоятелна стая с кухня и баня, а пералното помещение беше общо. Мисля си, кой идиот ми чука на врата в 08,30. Отварям и какво да видя? На прага стои един от колегите с чиния с баничка и боза. Laughing Беше организирал доставката с микробусите, които сновяха между Германия и България и превозваха резервни части.

Деско, много смело решение - череши и крема сирене. То се е получило нещо като деконструиран чийзкейк, ама пак си е смелост!

Хайде и останалите, изчезнали да се появат!
Kissing Face

# 614
  • София
Привет Heart
Мамексита, стискам палци Heart
При мен е лудница, с малката на работа, изобщо не мога да й обърна внимание - да чете, пише. Тя се забавлява с дечица там- за нея Добре, но после ще трябва да наваксва. Мъчно ми е, че не мога да й помогна, че ще трябва после да работи допълнително...но ...
Ир, как сте Heart
Прекрасен ден на всички Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт