Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 30 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Привет, банда!
Ир стискам палци!
Аз гушкам, гушкам, гушкам 💙❤💙❤
Прекрасна нова седмица да имате!

# 616
  • София
Инджи, ❤❤❤  гушкай!
Ир, ❤❤❤ как е тати?
Иринитко, ❤❤❤ Ми да, де. На мен това ми харесва да са киселки. 🤣
Деско, ❤❤❤ страшна комбинация, но не ме учудва ММ може и кюфтетата с пудра захар да яде. На мен киселото мляко, дори да е домашно ми вдига много захарта. За сега меря и гледам кое как. 🤨
Мамексче, 🍀🍀🍀 стискам силно палци за утре на младежа! ❤❤❤
Ничия, ❤❤❤  ще навакса детенце не се тормози!

# 617
Бандичка, виждам добре сте!
Вангобче, днес мм яде боб и кисели краставици със пудра захар, останала от черешовия сладкиш. Rolling Eyes
А аз на Бистра водица! Стискайте палци да заспя!

# 618
  • Русе
Добро утро, бандичка Simple Smile
Мамексче, на сутринта - килограмите същите, КЗ в норма Grinning Успех на младежа днес и в четвъртък Hug
Вангобче, на мен най-зле ми действат картофите Sad (тестото и плодовете - не). Според колеги и приятели - в същност проблема са ми нервите и натовареността, а не другото...
Иринитко, ех какви колеги имаше едно време Grinning Grinning
Аз снощи бях на студентски театър (ами като сме университет - имаме си всякакви колективи). Отбелязаха 35 години с представление - "Женско царство" - много се смях.
Ирко, как сте, как е тати?
Хубав и с поводи за усмивки да е денят ви :*

# 619
Ох, Деси, макарониииии!

# 620
Добро утро, бандичка! Hug
Стиснала съм и аз палчета за таткото на Ирка и чакам добри новини от нея! Heart Hug
Успех на младежа на Мамексита днес и в четвъртък Hug
Деско, много вкусно звучи череши с крема сирене! Ще опитам! Ако загребвам сиренето с бисквитка, съвсем кат чийзкейк! Hug
Прегръдки на всички ви! Hug
Има ли вече падащи кила при диетуващите?

# 621

Има ли вече падащи кила при диетуващите?
При мен  не, не ям вечер кантарът не мърда.... 65,5 и ни дадолу, ни нагоре. Днес съм с МЦ дано да е от това иначе вече искам да се обеся...

# 622
  • София
Привет Heart
Мими, от това е Heart ще тръгнат надолу!
Аз взех решение как ще действам - с 90дд на работа и с храна за малката, която идва с мен - няма шанс за момента.
Затова на закуска съм в зоната, на обяд - разделно, вечер- салата. А днес ще лунувам -:) няколко режима в едно , нз ще го бъде ли. Ще се похваля ако тръгне надолу кантара.
Мамексче , как е младежа?
Иринита, ще гушка често Heart Eyes
Ир Heart
Хубав ден на всички Heart

# 623
  • Калифорния, САЩ
Благодаря ви, бандичка, за силната морална и енергийна подкрепа! Изчаквах преди да пиша и обясня. Не цитирайте, ще изтрия скоро.
Инджи, гушкаш, а???????
Мили мои, няма да пиша поименно, с Иван съм на баскетбол след като той беше с мен на работа за 7 часа и му бе толкова скучно. Само се прибрахме да се преоблечем и пак навън. Но детето си е дете и заслужава да има детски занимания и радост. Майка му ще пиее едно вино довечера преди да опържи яйцата за вечеря и ще се катурва в 9 да спи.
Обичам ви!!!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 22:39 от ir74

# 624
  • София
Ир, ❤❤❤ дано е добре вече, а и на 500 години да станат те са си наши родители и се притесняваме повече за тях от колкото за нас самите. 🍀🍀🍀 Целувам те! 😘😘😘
Мими, ❤ раздвижиха ли се килцата? При мен не, но и аз съм упорита 😊.
Прекрасен ден, бандичка! 🍀🍀🍀

# 625
Добро утро!
Вангобче, не, но се надявам като мине МЦ!
Ир, дано вече се оправят нещата...!
Кафето банда!

# 626
Здравейте, дружина 💕
Мила Ир, от сърце ти желая татко ти да се стабилизира, за да си отдъхнете с майка ти и брат ти🍀. Всеки човек е ценен и нужен за близките си😍 за жалост точно рака стоят нещата и то във всички сфери.

За около месец свалих 4кг с помощта на сина ми, който ми брои калориите и ми дава напътствия. Установих, че съм пристрастена към едни шоколадови бананки от Лидъл (жълто пакетче, при бонбоните 😄) и през ден изяждам по едно пакетче 🥵. В събота отиваме на ол инклузив почивка и това ще е пагубно за свалените ми килограмчета 😂
Скайчето съвсем се изгуби, дано нещата вървят в правилната посока при тях 🍀
Поздрави и целувки на всички ви🥰

# 627
  • Бургас
Ир, стискам палци татко  ти  да се възстанови и  да си отдъхнете Two Hearts Преживявам страданията ти, все едно че са моите родители
Скрит текст:
все още ми е прясно  какво се случи Broken Heart
Моите кг са леко надолу, след  първоначалната еуфория. Днес съм на кайсии и череши. Утре ще видим.
Много съм изморена - снощи пренасяхме багаж в квартирата на Сис, днес ходих да й помагам с разопаковането....
Въпреки , че взех жена да изчисти предишния ден, тя имаше възможност да дойде само за половин ден и изчисти по-основните неща, но аз трябваше да довърша и съм гроги. Но пък ми е хубаво, когато знам, че е на 2 минути от мен, а малката и тя е тук, но малко по-далеч - в центъра. Two Hearts
Сега ви оставям, не едни черешки ми смигват.

Като  се поосвестя ще се включвам редовно.Revolving Hearts

# 628
Иринитко, децата се завръщат в Бургас ли?

# 629
  • Бургас
Иринитко, децата се завръщат в Бургас ли?
Да, Мимчо, и двете  вече са  тук.

Общи условия

Активация на акаунт