Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 30 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Да драсна два реда вече викам. 😊 Иринита, ❤

Чета си ви аз редовно, съпреживявам всичко с вас, да знаете.

Вече сме ваканция с малката. Ту с мен на работа, (повечето дни), ту с баба си, когато тя е свободна(рядко).
Много ми идва зор понякога, не, че детето ми пречи, но някакси не исках да си изкарва ваканцията така. Ничия ❤.
Но, здраве да е.

Та така. Мноооого целувки на всички, пак ще пиша. 😘😘😘

# 646
Джулсииииии! Hug
Най после....

# 647
Хей, Джулиетка, радвам се да те видя💋
Сигурна съм, че на Шушка и е приятно да си е с теб, нищо че ти се притесняваш🥰
Аз папкам, чипкам се и спинкам, много обичам на морето😎🤩🥳

# 648
  • София
Джулка😘❤❤❤ не се кахъри толкова за детенце. Така и занаят ще научи. Да я нацелуваш!
Иринитко, ❤ 😘Ами за студа винце съм сервирала.😉 Дано леко минава водния, ще се похвалиш после.
Занатка, 😘❤ само така в същия дух го давай. До моето море има още месец.
Ир, ❤😘❤
Мимчо, 😘❤здрави да сме!

# 649
  • Калифорния, САЩ

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 23:39 от ir74

# 650
  • София
Ир, 😘❤😘много е пораснал и разкошен чаровник е станал Ванко! 😘😘😘
Добро утро и усмихнат ден, бандичка! 🍀🍀🍀

# 651
  • Калифорния, САЩ
Ир, 😘❤😘много е пораснал и разкошен чаровник е станал Ванко! 😘😘😘
Добро утро и усмихнат ден, бандичка! 🍀🍀🍀

Да, и омайва всички момиченца в детската градина; а за момченцата е кумир 😁😁😁. Ама милият едвам издържа там 7 часа на ден, добре че има компютър и тези мили животинки около него. Но няма избор - вакнция е, но майка му трябва да работи. Благодарна съм, че се договорих още в началото да е с мен, когато е ваканция. Още няколко дни и стига вече - ще се подготвям да си идвам Вкъщи, мили мои. Макар и за кратко.
А с тебе, Вангобче, планирам да се срещнем наживо - ще ти пиша скоро, почти квартални сме. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

# 652
  • София
Много, много ще се радвам да го направим, Ир! ❤ А за Ванко съм сигурна, че е така😘😘😘.

# 653
Ирко, колко много е пораснал Ванко! Прекрасен! Hug
Вземи ме и мен на срещата ви с Вангобчето, тя в София ли ще е? Ако да, мога да се припозная като ваша квартална, където и да е. Hug
Джулс, хей, да имаш спокойно лято и не я мисли Шушка - със сигурност й е интересно. При нас на работа някои майки също си водят децата. От немай къде. А детето на колежката отказва да ходи на лятна занималня с други деца.. иска да е при нас ☺ Какво му харесва да стои послушно цял ден и да кротува в кабинета й, не знам ☺
Занатка, така се прави на морето Hug Скоро и аз ☺
Прегръдки, бандичка Hug

# 654
Юхууу, сладурче Ванко! Много е голям...
Момичета, как върви хапването, при мен ограничаването не върви, като делва съм! Юли съм на един юбилей, искам да отслабнала Cry
Хубав ден и много усмивки!

# 655
  • София
Ир, Heart пътят към дома винаги е по- кратък, колкото и отдалеч да се прибираш !
Мими, при мен засега вървят нещата-
Скрит текст:
сутрин карам на вода , чай и така докато се прибера и мога да хапна. Тогава ми е обяда/2-3-4ч./ и хапвам каквото съм сготвила. Вечерям до 6ч плод. Леко ми е. И като виждам минуси по- лесно удържам.
Джули , добре й е щом е с мама , сигурна съм. За нас си остава горчивото , че би могло да им е по- щастливо лятото.
Спокойна вечер Heart

# 656
  • Калифорния, САЩ
Емче, няма да се видим в София с Вангобчето, надявам се да се срещнем у наше село - тя е близко до там, а и превоз има доколкото знам. Ще ми се с всички ви да се срещна и прегърна, не напразно дълбоко в себе си ви усещам и чувствам като мое семейство.
Благодаря ви, мили мои, за килата не ща и да пиша (нито да мисля), направо съм резил!!!

# 657
Добро утро момичета,ех,че ме заредихте от сутринта Hug!Каква хубава пълна къщичка!
При моя Дюрасел уж минаха добре матурите, по БЕЛ очаква 6,по Мат-5,пък ще видим...Динамично ми минава ежедневието,не мога да се наспя,да ошетам вкъщи,но не ми е драма това.Избягахме уикенда до Тетевен с чудесна компания,на връщане прехвърлихме Млечко в автобуса на екскурзия с класа,снощи си дойде и от там.Много емоции,и щастливи детски моменти Heart!
Хубав да е денят ви Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 10:34 от Мамекс

# 658
Добро утро!
Вчера бях на плодов, днес кг по малко...

# 659
Добро утроо! Hug
Нагазихте ли росата днес, набрахте ли дъхави билки Hug
Ир, разбирам те, скъпо другарче Hug Ще очакваме снимки от срещата ви! Heart
Мамексче, дано Дюраселчо се е справил както очаква! Hug
Мимс, градските чайки могат ли да живеят и на морето или са приспособени само за градските условия (без водоем наблизо)? Често ги чувам от прозореца на кабинета и мислено се пренасям в Бургас..на морето. Винаги асоциацията ми е за Бургас...а море има и при други градове Simple Smile
Ничия, на твое място бих се нахвърлила на храната като се прибера, че и вечерта също, но явно си свикнала вече с този режим и се засищаш с малко. Усещането за лекота е страхотно!
Да имате чуден ден, бандичка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт