Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 30 997
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ахх,така ми се пътува
в екзотичните страни...
Само мЪжо да навия...
Оффф,дано ми угоди...

Тъй на корабче круизно,
искам да вечерям аз...
Няма хич да съм капризна,
и домати с колците ще ям със страст!

Ако мЪжо ми кандиса,
всичко бързо аз ще уредя!
И парите за круиза,
даже някак ще ги събера...

И тогава се надявам ,
да уйдиса ми на тоз мерак...
Щот иначе лошо става -
ще артиса този брак!

К.Марева
21.06.2022
/Игра на думи/

Днес това ми е настроението Sunglasses.

# 661
  • Бургас
Честит празник, самодиви и самоДив!

Самодивско Наричане
На камък да седна – ще оживее.
С ръка да докосна – ще заблещука.
С очи да погаля – ще се засмее.
С целувка да сключа – носи сполука...
На дърво да почукам – ще се разлисти.
С дъха си да вдишам – ще е магия.
Наужким да кажа – става наистина.
На скришно да бъде – ще го открия...
И враг да ме срещне – ще стане приятел.
И нож да извади – ще се прекърши.
Лъжа да ме стигне – ще стане на вятър.
А злото – на възел ще се завърже.
Животно да скочи – ще го прегърна.
А птица да кацне – ще ми запее.
От мен да си тръгнеш – ще се завърнеш.
На слънце ще стана – да те огрея.
Света ще превзема – с голо „Обичам те”.
И нищо да нямам – ще се раздавам.
Една душа нося – и влагам във всичко.
Парченце любов – и оживява.
Мира Дойчинова

Странно ми е днес ?! На забавен каданс съм...дори не знам какво ми се прави...Може би ако се опна на плажа ще се сетя, но пък подухва ветрец и не е много плажно...
Мамексче, оффф, дано и и аз си угодя! ЛО само да му кажа "Тръгваме" и преди мен е в колата. Аз съм тежката гемия Neutral Face Все нещо имам да върша, да организирам....
Поздрави на Дюрасела! Случи на майка и ето има резултати Stuck Out Tongue Closed Eyes

А, бе, днес цял ден ли да работя??? Stuck Out Tongue

# 662

А, бе, днес цял ден ли да работя??? Stuck Out Tongue
В никакъв случай, тръгвай по обяд аз те пускам.
Почивай и заради мен, аз събота и неделя съм на бач! Дежурна!

# 663
  • Targovishte
Здравейте, банда!
И аз ви чета редовно, само тези дни поизпуснах и ... хоп - имало снимки на Ванко. Сигурен съм че е голям сладур, ама искам да видя. ИР - лс pls.

Иначе - работа, на бюро, което си ми осигурява доволно угояване. Режим - никакъв. Хапвам си каквото душата ми сака. Че отскоро някак открих и бирата - да, не бях такъв човек... Фраера ми е пръв помощник и правя все мезета и мезелъци на бирата. И каквото остане си го вземам за обяд. Абе, глезя си се.... И дебелея. /Последно правих панирани калмари от Лидл, ами... вкусни са/

Успях преди две-три седмици да направя резервация за море - от 22 август до 1 септември - десет дни по НОИ в Приморско, хотел Черноморка. Така удовлетворих и желанието на МЖ да ходим на море, и моето настояване тя да си направи малко процедури - има проблеми с кръста.
От ръководството на съда настояват да взимам отпуска, че имам доста - 10 дни от миналата, и още 38 за тази. Та писах едни 5 дни да изчистя миналогодишната от 7 до 13 юли.

Така ми минават дните - в дела и документи и... обилно хапване и дебелеене.

Вечер обикновено излизаме с МЖ на разходки - новият ми дом е в най-хубавия квартал на града, и е в непосредствена близост до парк, с езеро. Глезим се със сладолед или домашна лимонада. Няма деца покрай нас и не се затваряме вкъщи. Та се чудя дали в тези дни от 7-ми нататък дали да не отидем до Елена, чувал съм хубави работи за там. Или до Трявна. Затова събота и неделя ще поръчкам из нета да видим какво има и какво няма.

Чета ви, не пропускам. Така че пишете по-често - да имам какво да чета Simple Smile

Приятен следобед и прекрасен уикенд!

# 664
  • София
Въх, Курдов доживях и от теб да прочета, че се шляеш и гуляеш! Хубаво си го замислил и дано да ви се случи!
Емче, ❤ обещавам! Само  да се видим с Ир и репортаж ще ви направим! ❤
Ир, ❤😘❤
Мимчо, ❤ браво! Цяло кило си е това!
Иринитко, ❤ ами може ли да питаш, беж на обяд и към дома!
Мамексче, ❤ Честито! Дюрасела е железен!  Ха, дано и мама спре и не мърмори пак!
Инджи, ❤😘❤ как си?
Бандичка  и аз да помърморя- в отпуск щях да съм в понеделник, ей сега преди малко заповедта ми прекратиха и в понеделник със росата ще работя бодро аз!😂

# 665
Мамекс, браво на момчето!
И аз да се похваля, моята девойка удари шестица на първия държавен изпит по испански!
Следва още един по специалността... Wink

# 666
  • София
Чудесна новина, Мимчо! Стискам палци и за втория 🍀🍀🍀

# 667
  • Калифорния, САЩ
Two HeartsБраво на Ивка, все така да ги взима изпитите!!! А на теб за килцето - завид-завид Relaxed..
Вангобче, съжалявам, мила; дано скоро си отпускарка и морячка! Revolving Hearts
Курдов, братле, не си сам в дебелеенето, нямам думи за това. Браво за свободното време и разходките - аз препускам като луда след работа, но такава ни е уговорката с Иван - той с мен работи, но след 3 до 8 съм "длъжна
 да го карам и разкарвам по разни мероприятия и сбирки.
Мамекситко, браво на детенце!
Емче, Иринитко, Ничия  и всички останали пишещи или непишещи - много прегръдки от мен! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 03:17 от ir74

# 668
Добро утро!
Свежа и бодра в кавички започвам работния ден!
Приятна почивка на другите!

# 669
Привет, банда!❤
Прибрах се в четвъртък, духом съм още там 😊 Бяха едни прекрасни три седмици със слънцата ми, особено най-налкото слънчице- толкова е сладък, мекичък, топличък, така хубаво се гушкаа - ох, нямам думи да опиша всички чувства ❤ Последната вечер преди да си тръгна  Недим и Рони излязоха само двамата , а ние останахме баба и Кай❤ Беше много добричък , “поприказвахме си” , изцока си млякото, което мама остави и спа почти 4 часа, а аз го наблюдавах как спи и му се радвах💙🥰
Иначе имаше много разходки по красиви места, опитване на различни кухни, сладоледи и черешката на тортата беше нощен полет над Ванкувър с Недим и управляване на самолета за няколко минути , разбира се Недим следйки ме зорко, но аз се изкефих много. И да казвам ли, че не ми се тръгваше……
Мамекс радвам се за детенце, браво!
Браво и на Ивка успех и на другия изпит!
Ир ех , че хубаво-ще се прибираш! Дано при татко ти нещата да са се стабилизирали!
Иринита много се радвам за теб, че децата са в Бургас - какво по-хубаво от това!
Вангоби е дано скоро е отпуската!
Джулс радвам се, че си писала 😘 Шушка да в нагушкаш много, и аз мисля, че на нея и е добре с теб! 🥰
Заната почина ли си добре?
Деси набрахте ли липов цвят - и ние тази вечер брахме.
Ничия добре ти се получава - щом можеш така , а и килцата падат!
Курдив ти си нов човек - само така, нека да има почивку, разходки и т.н.
Аз от понеделник започвам 90ДД - трябва да си припомня някои правила.
Прекрасна неделя ви пожелавам! Обичам ви!❤

# 670
  • София
Инджи, ❤❤❤ толкова е хубаво да те чета! Мечтая и аз да изпитам подобни моменти! Пази ги в сърчицето до следващата среща! 😘❤😘

# 671
  • Калифорния, САЩ

# 672
Инджи добре дошла!
Събрала си прекрасни емоции, завиждам благородно за гушкането на бебо! Hug
Днес ще шетам банда, че къщата е ужас и ще поработвам по малко!

# 673
Heart EyesДано сте по морето днес,и затова да не пишете,а не по селата на бач Grinning...
Дюрасела се очаква да влезе първо желание,резултатите от матурите са му не са УАУ,но са над средните.За жалост нашият район е от тези с най-ниски показани знания,и около него масово са с по-лоши Neutral Face-прост народ лесно се води за носа...
И аз съм на работа Мимчо,пуснах ММ отпуск няколко дни Wink,и ми се стопяват лагерите.Децата и те никак не съдействат,т.е. големия  
Скрит текст:
не съм убедена,че е от възрастта,вчера Дюрасела ми обяснява,че от малък не ме харесвал Disappointed Relieved
Курдов добре дошъл в отбора на бираджиите Joy-каквото и да правя,не свалям заради редовната употреба,но пък ми е сладко Beers.Естествено,че трябва да си ползваш отпуската за почивка,много добре си го замислил с планината.
Скрит текст:
В Трявна разгледай комплекс Бръшлян-преди няколко години бях там,в основната сграда,не в бунгалата.Вехтичко беше,но чисто,а гледката и кухнята очарователни!Цените бяха много сносни.Над Калина Палас се намира,по едни стълбички стигаш за 10-15 мин.до общината.
Иринитка чудесно е,че момичетата ти се прибират Hug!
Инджи през тези седмици и ние с теб гушкахме HugHeart EyesHeart!
Вангоби а ако имаше запазен хотел Rolling Eyes?
Ирка дано поне в Бг успееш да си починеш Kissing Heart!
Хубав ден другарчета Sunglasses!

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 14:46 от Мамекс

# 674
Инджи, права е Мамексита- гушкахме и преживявахме заедно с теб! А за полета със сина ти… нямам думи, с които да опиша как се гордях заедно с теб!!!
Мамексче, и моят син ми казваше: много си гадна мамоооо, много си гаднаааа 😭, но когато му настоявах за нещо, което трябва, а не го прави.Ще отмине, те ни обичат все пак🥰
Мими, браво на Ивето, красива и умна🍀🌺😍
Вангобче, много разочароващо е за отпуската. Знае ли се за колко време е прекратяването? После ще оцениш и ще се насладиш с по-пълна сила на почивката и морето 💕
Курдов, то с хубавите неща лесно се свиква, хубаво изларване на морето! 🥳
Иринитка, твоите две слънца са около теб, това си е голям късмет 🍀💝
Ир, Ванко е мъж на място, дал е дума и я спазва, ти също!
Емче, и аз се чудя за гларусите, които са в София…
Прибрах се болна от морето и съм болничен.😭 оправям се вече🍀 Качила съм килца, защото там ядох хляб и тестени неща без мярка. Беше ми омръзнало без нищо тестено през последния месец и … здраве да е, сега пак ограничения 😭😭😭
Поздрави и целувки на всички ви!💋😍

Общи условия

Активация на акаунт