За всички, които искат бебе, но трябва да чакат след спонтанен аборт

• 44 987
  • 461
  •   1
Отговори
# 345
Мила vivi2,
Прегръщам те и ти пожелавам много сили!
Попаднала си сред хора, които ще те разберат и няма да те спират да си поплачеш или да изкажеш болката си.
След абразиото имах около 10 дни. И ходих на контролен преглед на 14-ия ден - по принцип до 30 ден с епикризата се ходи в болницата, където си била.
Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 346
Наистина не е хубажо това което ти се е случило.. на мен ми се случи същото в 8ма г.с. и сега можеш да ми видиш лентичката.. Истината е че минава.. не се забравя, но минава...
След сбразиото кървих слабо и тъмно около 10тина дена..
Прегледаи темата отначало.. ще видиш интересни неща..
Това е.. мога само да ти пожелая успех и кураж!

# 347
trex, какво стана със сватбата? Докъде го докарахте с приготовленията?  Hug

# 348
Тя сватбата мина.. успяхме да се справим и бих казала, че почти нямам забележки Simple Smile
http://trexita.snimka.bg

# 349
Така е то. Човек ако не попита, няма кой да си признае.
А сега подробности, ако може. Кой кого настъпи? Кой отчупи големия комат? Кой какво обеща и кой какво не обеща?
И дребната шаферка дава ли се под наем? Много е готина  Heart Eyes

# 350
Хех.. ами на всички въпроси.. отговора е АЗ:)))
Аз настъпих.. аз отчупих голямото парче.. само дето се опитах да се измъкна от обещаването ама не успях и сега трябва кола да купувам..
Интересни моменти имаше.. ето сега се сещам за един в гражданското.. когато младоженецът целува булката и моят какво направи,.. Маха ми булото той, целува ме и после тръгва да ме забулва обратно.. беше упорит.. аз го дърпам с идеята, че ще се усети ама не.. той си продължава.. и "говорителката" го поглежда странно.. а той милия се чуди чуди.. и накрая каза: "Е какво да направя?.. За пръв път ми е Simple Smile)"
Другото интересно - физиономията ми като му слагам халката на снимките е оттам, че неще да влезне Simple Smile
А шаферката ми е придобита племенница и да ти кажа толкова и беше кеф с тая рокля, че съм сигурна че майка й ако намери къде да й я облече пак ще го направи без да се замисля :РРР

Общо взето това е Simple Smile Надявам се да бях изчерпателна:)

# 351
  • София
 Честито, trex! Снимките са страхотни, явно сте изкарали супер:))))
 Аз минавам да измрънкам...въртят ми се едни мисли в главата...Тъй като спонтанният ми аборт стана в Гърция (бях в 8-ма г.с., не ми е правено абразио, предположенията са за кухо яйце), лекарите там ми казаха да изчакам 3 месеца и да започнем отново с опитите. Тук първо ми казаха да изчакам 2 нормални менструации. Последният гинеколог, при когото отидох, ми каза да изчакам 6 месеца Shocked До момента са минали 2 месеца от аборта, лекувам възпаление, коки, имам и раничка на шийката. Предполагам, че това ще се овладее за още около месец. И някакси ми се ще след като се излекувам и се установи, че всичко е наред, да започнем с бебеправенето. Не ми се чакат 6 месеца, а  и не виждам защо, при положение, че не е имало никакви инвазивни процедури...Ще ми е интересно да чуя и вашето мнение  bouquet

# 352
Мelodiq моят аборт бе6е с абраzио и в 12 г.с. преz януари. И от тоzи месец работим вече по въпроса Wink Отиди на лекар, иzлекувай каквото има6 да лекува6 и ако ти е нормален цикълът мисля че няма проблем. Попитай лекар раzбира се, но не се притеснявай. Пък то може и да не стане от първия път.   bouquet

# 353
Мога да се похваля, че днес съм по-добре  Grinning Hug

Благодаря трекс, ще прегледам по-напред темата  Peace

# 354
trex, честито!    bouquet
Пожелавам ви да остареете заедно така щастливи, както сте били на вашия специален ден!

vivi2, радвам се, че пишеш и че си добре! Hug

# 355
trex, честито!     bouquet
Много се радвам за вас!!! Много любов и разбирателство ви пожелавам  Hug

# 356
май на един мъж ще трябва за съжаление да възобнови темата.надявам се,че всички който са писали тук са спрели защото имат поводи за радост.
както някой вече знаят моят съпруга и направиха аборт през 12 г.с след като установиха,че бебето го няма вече (според някой не го е имало никога,а според други е претърпяло обратно развитие).От аборта минаха 2 седмици изпълнение с много болка.
Сега ни предстоят 5 месеца чакане преди да започнем отново да се опитваме да имаме бебе.Като преди това трябва да направим някой изследвания.Вече започнахме да правим някой.Съпругата ми си пусна токсиплазмоза,но вече 10 дена не са я направили,защото били малко жените за това изследване и чакали да се съберат още.Гадост.Не е готова и експертизата след аборта.За останалите изследвания трябва да изчакаме 3 месеца.
Както казах и в други теми аз лично нямам търпение и всеки ден броя дните,но ще изчакам колкото лекарите кажат и най вече колкото е нужно жена ми да се почуства отново готова за това.

# 357
Съжалявам ,че и на вас се е случило и трябва да преминете през това. За съжаление продължава да се случва. Моят аборт беше през декември в 9г.с. и след няколко изследвания и малко лечение док ни даде зелена светлина за бебеправене на 3-я месец и резултата е на лице. Повечето лекари са на мнение че при прекъсната бременност до 3-я месец няма нужда да се чака 6 месеца. Дано всички изследвания са наред при вас и по скоро да получите зелената си светлина. Най -искрено ви желая много скоро да видите положителният тест и да се радвате на едно прекрасно бебче догодина  Hug

# 358
Благодаря ти dari76 но за съжаление няма как при нас да стане толкова скоро защото по голямата част от изследванията ще ги почнем след като минат 4 месеца от аборта.Лекарката която извърши кюртажа каза да чакаме 4 месеца,но гинеколога каза да са 6.

# 359
777, вие в България ли сте или в чужбина?
След първия цикъл на съпругата ти е задължително да отидете на АГ-специалист и тогава ще се види кали и как се е възстановила матката. И след това - изследвания, които ви препоръчат или които вие счетете за необходими.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт