СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 42 884
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
И аз се радвам на повече енергия напоследък. Започва да се възвръща женалието за по-активен живот у мен, че доскоро бях като бито куче. Дори днес ще имаме гости. Чак се вълнувам Grinning

# 481
И ние днес не сме се спряли. В 10ч сутринта сме излезнали и сега се прибираме. Само седнахме на обяд да хапнем навън. Малкия беше много доволен, довечера ще спи като къпан 🤣 надявам се 🤣

# 482
  • София
Нищо нямам аз 😂 днес бяхме и ние на къщата- държах един кабел за косачката просто права за около 15 Мин. И болките в кръста почнаха още на 10-тата. После на връщане в колата ми се спеше все едно съм копала цял ден…и ся съм труп. И всичко ме боли. От 10 Мин право седене. Айде и после един бърз пазар в Лидл…🤪

# 483
И мен ме боли кръста, но по принцип си ме боли често, просто сега не мога да пия обезболяващите. И малкия вече е 15 кг, а постоянно иска да го мъкна, да го вдигам, не можел сам да си седне в столчето за колата (от последното особено много ме заболява). Само се надявам да не става все по зле. Всъщност предния път толкова ме болеше гърба, че кръста не го усещах. 😂

# 484
И аз не мога да вдигам каката, която е почти на 2г.9м, но е слаба има няма 12.5кг, заради проблемната бременност. Направиха сега и серклаж и пак съм 14-20 дена на легло до прегледа. Иначе тя свикна сама да се качва в колата, на високия стол се качва също, първо на един наш и от него на този за хранене, ако иска нещо да си вземе има малки столчета и се качва на тях и стига. Тъкмо става по-самостоятелна, в началото беше голям протест и тръшкане, мама та мама...но се примири и сега само и повтарям колко е голяма 😂
То с тая бременност за сега бял ден не видях, дано към края са по-добре нещата. С предишната до 6м, ходех даже на работа и после почнаха проблемите, а сега от 4г.с съм по болници и нон стоп лежане, но каквото такова. Изобщо не ми е до покупки, освен че имам от каката много неща, но и не мога да се зарадвам, че съм бременна, дори не сме споделяли с повечето приятели, а съм почти в 17г.с.Успокоявам се с това, че почти преполових, моята цел е 36г.с 🥳🥳🥳, вижда му се края...

# 485
Момичета, бях поръчала от НМ два клина за бременни, размер ХС, но едва след като ги изпрах останових, че са ми малки. Вчера си взех вече М.
Ако някой е толкова слабичък за Хс да знае, че ги продавам. Ще ги пусна и в групите, но реших да пусна първо тук. Ако някой има интерес да пише.
Чисто черни са, тънички.

# 486
Момичета, бях поръчала от НМ два клина за бременни, размер ХС, но едва след като ги изпрах останових, че са ми малки. Вчера си взех вече М.
Ако някой е толкова слабичък за Хс да знае, че ги продавам. Ще ги пусна и в групите, но реших да пусна първо тук. Ако някой има интерес да пише.
Чисто черни са, тънички.

Здравей, пробвай да ги върнеш, на листа за заявка за връщане има опция свиване след пране или нещо такова, не помня точно, може да пробваш.

# 487
Чисто черни са, тънички.

Здравей, пробвай да ги върнеш, на листа за заявка за връщане има опция свиване след пране или нещо такова, не помня точно, може да пробваш.

Честно казано и лист и всичко замина отдавна.
Не ми се занимава за тези пари.

# 488
Момичета, идвам само да ви се похваля, че ми излезна резултатът от пренатеста и всичко е отрицателно. Много съм щастлива и вече мога да си отдъхна, пък контракции, тромбофилии, бактерии… щом пренаталният е наред, ще ги мисля по-малко 🥳🥳🥳

# 489
Момичета, тъкмо чета една статия, че ще увеличават с още 2 безплатните ехографски прегледи. Така ще станат общо 4 броя. И за феталната морфология пише, че ще стане безплатна. Кога ли ще го гласуват този закон, като родим сигурно. Sweat Smile
https://segabg.com/node/209855

# 490
И аз го чух по новините мисля, че в петък. Но докато се осъществи, най вероятно ще сме родили 😊Здраве да е!

# 491
Момичета, започнахте ли да усещате рожбичките си?

# 492
Аз усещам нещо особено като гъдел, не е от къркорене. Май си е бебето. Simple Smile

До момичетата с тромбофилия, изследвахте ли АнтиXa и къде?

# 493
  • Горна Оряховица
Днес ми се обадиха,че качеството на взетата кръв не отговарят на изискванията за пренатеста и трябва повторно вземане на кръв.На някоя от вас случвало ли й се е?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 11:15 от galq_j82

# 494
Момичета виждам, че от 18 седмица влизаме в 5 месец, обаче как се брои? От 17+1 ли влизаме в 5 месец или 18+1гс?

П. С. Моя гинеколог  като съм 16+2 примерно, ми казва че съм в 17 седмица, за това питам, малко съм объркана Yum

Общи условия

Активация на акаунт