СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 44 708
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • София
При мен намаля значително, обаче го замениха мощни киселини и сега не мога да хапна нищичко. Или поне нямам желание, защото после е страшно. Постоянно ми е кисело в устата и усещането е непоносимо. За сладко не мога да помисля, соленото е много специфично- повечето гризини, с които пък туширам адовото главоболие, страшно ми увеличават киселините. ДНес бях и на лекар За кашлицата, че цяла нощ не спах и ме боля и корема от кашляне. Уж са ми чисти гърдите, но ми изписа един сироп и го пия и се надявам да спре.

# 211
За кашлицата, пробвай черна ряпа, издълбаваш я и я пълниш до половината с мед, след 2 часа се е напълнила, не вредно и поне на мен веднага ми облекчава кашлицата.... Дано по бързо се излекуваш Blush

При мен намаля значително, обаче го замениха мощни киселини и сега не мога да хапна нищичко. Или поне нямам желание, защото после е страшно. Постоянно ми е кисело в устата и усещането е непоносимо. За сладко не мога да помисля, соленото е много специфично- повечето гризини, с които пък туширам адовото главоболие, страшно ми увеличават киселините. ДНес бях и на лекар За кашлицата, че цяла нощ не спах и ме боля и корема от кашляне. Уж са ми чисти гърдите, но ми изписа един сироп и го пия и се надявам да спре.

# 212
Подкрепям за ряпата Simple Smile Може и със захар да я напълниш, ако нямаш мед и я захлупваш с отрязаното капаче Simple Smile

# 213
Здравейте, и моят Вит.д беше по спомен някъде 15-16…
По колко мг витамин пиете?
Моят е 2000 единици, казаха ми през ден да го пия, но често го забравям като не е всеки ден…
Преди хранене ли го пиете?
Вит. Д, както вит. А и вит. Е са мастноразтворими, така че трябва да се приемат с мазнина - например салата със зехтин, филийка с масло и т.н.
Също така е хубаво да се приема сутрин или в първата половина на деня.

# 214
Аз нямах дефицит и всеки септември до май си започвах да пия 3000 или 5000 UI и и до сега не съм успяла да стигна даже горна граница, но стойнистите ми винаги са били над средните. Можете спокойно да си пиете по-високо дози, НО задължително периодично си ги проверявайте стойностите.

# 215
Аз пия витамини pregnacare, в които има ама е само 400 единици или мг. не знам каква е мерната единица. Явно трябва по-голяма доза. Някоя конкретна марка да ми препоръчате?

# 216
Аз пия витамини pregnacare, в които има ама е само 400 единици или мг. не знам каква е мерната единица. Явно трябва по-голяма доза. Някоя конкретна марка да ми препоръчате?
Тези витамини нищо не струват според мен - (всички комбинирани като цяло).
ВитД и б12 препоръчвам на BetterYou (спрейчета са).
За хемоглобина пия Билкова кръв.

# 217
На мен за витамин Д АГ ми каза капки на Ойлесен или Джеймисън по 5 капки на ден.

# 218
На мен също ми казаха Oilesen, но не капките, а перлички - по 1 сутрин, обед и вечер.
Витамин Б12 нито ми е изследван, нито са ми казали да пия нещо за него. Сега като Ви чета се замислям дали да не си го купя този спрей направо на BetterYou. И в други теми съм срещала да го хвалят. От него по колко се взима на ден?

# 219
Чета и сз, че хвалят betteryou. А лично си купувам now и съм доволна(поне според изследванията) пък и цената им е добра.

# 220
Аз Вит. Д имам изписан Вигантол по 30 капки седмично, но много ми се иска да го сменя с better you например, защото имам чувството, че не ми действа. За 1 месец съм повишила само с 2 единици 😀

# 221
Darling точно щях да пиша, че чета, че хората нещо не са доволни от него.

# 222
Да, много съм чела и аз, и никога не бих го взела ако АГ не беше изписала точно него, но май ще го сменя на своя глава, въпреки че я попитах за better you и тя каза “пий си Вигантол, той се усвоява добре”.
Иначе с колко смятате, че е добре да се повишава за месец-два-три?

# 223
И аз съм с изписан Вигантол. И също го смених наскоро с Бетър Ю, точно след много четене и питане по темите тук 😃 За месец и малко ми се беше вдигнал с 4 единици и се отчаях Sad
Дано този е по-добре! Само да вметна, че някъде бях чела, че Вигантол е синтетичен. Бетър Ю (вероятно и други марки, де) е извлечен от руното на австралийски овчици, тичащи под топлото слънце 😃 Някакси доста повече доверие ми вдъхва.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 10:08 от Celesté

# 224
Вигантолът е синтетичен и се учудвам, че още го изписват на бебенца. Аз съм го пила с месеци без резултат. Капките на Джеймисън също са ок.

Общи условия

Активация на акаунт