'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 720
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мами!

Атракция, стискам палци всикчо да мине успешно и да не се притесняваш много.

На болните бебоци бързо оздравяване.

И ние у нас сме с камина, обече не я палим, щото ме е страх Мони да не се изгори, той непрекъснато вади чекмеджето с пепелта,  пъха си вътре играчки и после ги вади. Ама то не може цялата къща да се барикадира, у нас са едни кабали навсякъде и аз ги преграждам със столове, табуретки. Имам и много цветя и тях се чудя как да преграждам, рафтовете стига, масата с компютъра стига непрекъснато пита мишки и всичко останало по масата, отваря всички шкафове вече, незнам кое къде да слагам, голям кошмар, а колко играчки има , ама не са му интересни.

Скъпата, при нас има май повече сини от колкото червени точки, ама каката ни е изключително буйна и само щуротии има в главата си, какво да я правя незнам, и играчките и са все мъжки, беше на три годинки като се хвана за един автомат, а то у нас само коли и пистолети, и аз викам "е не автомат няма да ти купя" много тежко го изживя.  Joy

хайде приятен ден

# 151
  • София
Атракция,щом са ти казали,че е рутинна операция значи всичко ще бъде наред  Hug Лошото е ,че бебчо ще стои гладен ,а упойката май няма начин да не е пълна Sad .И аз стискам палци  fingerscrossed

Ние сме без залъгалка от 3-4-я месец,но и тогава не я обичаше много-много  Crazy

# 152
Здравейте, мами!
Атракция, и ние имаме запушено слъзно каналче.
Аз го водих в Александровска болница и там ми казаха да го заведа да му го сондират, но аз попрочетох малко материали и реших когато стане на 12 м. тогава (а междувременно му правя масаж отвреме навреме). Стискам палци всичко да ви е наред. Къде ще проведете манипулацията? Не се притеснявай! На дечицата бързо им минава, но аз съм също кърмачка и не мога да си представя как ще изтрае без да яде моя син. И при кой лекар ще ходите? Някой препоръчал ли ви е? Е , може би и аз трябва да го направя (то мненията са различни)ама ще изчакам, че си е интервенция все пак. Пиши моля те за всичко (какво се прави и детенце как е,масажите без резултат ли са били, капки капахте ли).
Извинявайте, но и на мен ми е притеснено.
Хайде, успех! И дано мине бързо и неустенто   bouquet

# 153
Атракция, стискаме палци манипулацията да мине леко  Hug
Краси, това с точките наистина е страхотно. Нашата кака и тя е голям инат.  Даже незнам дали ще се впечатли като й кажа, че ако има повече сини точки няма да има подарък.
В петък госпожата ни даде тетрадките й от градината, което не е оцветила да го оцвети вкъщи. Като погледнах, ами тя почти нищо не е оцветила  Sad Започнах да й показвам как трябва да оцвети, а на нея нищо не й се прави Sad Аз да съм й го оцветила, да не й пускам ръката. Много останах разочарована от нея. Имаше и други задачи - да направи пътечка /пунктирана линия да я съедини/. Обяснявах, показвах, но тя не възприема. Моля, мамите с по-големи деца, кажете кога проявиха интерес към занимателните задачки. Да споделя, че миналата година не е ходила на градина. Може би и това има значение.

# 154
Атракция,миличка,с вас сме..особено с малкото човече..дано да мине безпроблемно всичко..стискаме палци и пращаме целувки за успех на Божидар!

# 155
Атракция и ние ще стискаме палци всичко да мине безпроблемнно  Praynig
Независимо колко е рутинна и колко е лека дадената манипулация и детенце нищо да не усети и разбере, за мама това си е страшно напрежение и претеснение. Но малчо си е дошъл с името, така, че бог ще се грижи за него и всичко ще мине безпроблемнно  bouquet

# 156
Атракция, стискам палци всичко да мине леко и бързо. Сигурна съм, че ти е тежко и трудно, но трябва да си силна,  не се притеснявай. fingerscrossed

Ние също още си търсим залъгалката, но тъй като е силиконова цялата, повече я ползваме за игра, когато заспи я изплюва и спи без нея. Как ще я отвикваме не знам.

Ние пак сме в редиците на сополивите. Май и при нас започва кошмара с ваденето. Много е неспокойна, само мрънка и цяла нощ пищеше.

Irinopolis, приятно изкарване на празника.

Приятна вечер

# 157
Здравейте, момичета!   bouquet Ние се завърнахме след 15-дневно "странстване" из Гърция, за да се срещнем с всяка част от големия гръцки род на съпруга ми - включително и прабаби и прадядовци на Коко, далечни лели и чичовци. Беше много хубаво, сега се занимавам с изработването на родословното дърво.
Иначе ходихме вчера на консултация - Коко вече е 10кг 100гр и 78см. Сочи с пръстче и прави невероятни муцки, като най-новото е да ми присвива очички и да примигва бързо-бързо, за да ме разсмее  Joy Отказах го от проходилката, защото взе да стъпва много криво с дясното краче, и сега да ми е як кръста...
Направихте ли си среща, разбрах за хубавото време в БГ миналата седмица.

# 158
Добро утро!
Днес имам имен ден /казвам се Катерина/ Wink
Ето почерпката  Wink

Добре дошла отново в БГ, Олимпия   bouquet Там беше ли слънчево времето?

Вчера регистрирахме падане от проходилката Sad Спъна се в килима. Постелихме го, за да му е топло на крачета като ходи, защото той събува буйките. Сега е с терлици. Набрал килима, като ходи напред-назад и се обърнал. После голяма жалване падна  Joy

# 159
  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,  chere6ka!
 Бъди много здрава и щастлива!
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
 Весел празниК!
 Tada  Tada  Tada Tada 

# 160
  • варна
здравейте мамчета !
бързо да оздравяват болните .Атракция всичко ще бъде наред ,ако ти си спокойна и детенце ще бъде .
моята хубавица
се приспива сама гушка се в мен и си ъъъъъъка нещо дето само тя си разбира.определено използва биберона да си почесва зъбките , когато и го искам ми го дава  без да се  сърди.
с баткото биберона го махнахме след ката проходи  заведох го да кошчето с боклук и му казах ,че е аки и той го пусно сам .после порева 2-3 вечера  и го забрави .смятам така да направя и с принцесата -дано подейства ,че са минали 14 години от батето -а те сегашните са умнички милите .
за сега толкова .изчезваме . такова слънце   ни съблазнява навън няма как да пропуснем  Joy

# 161
4естит имен ден  на 4ере6ка и ако има на другите празнуващи сред нас Simple Smile
атракция, надявам се вси4ко с манипулацията да мине бързо и лесно.
да се опла4а, аз за пръв път от 2г. се разболях-снощи двигнах Т, втресе ме и носа ми поте4е , дано не заразя мал4о, макар 4е днес нищо ми няма -само дето дищам с половин капацитет.
олимпия да е жив и здрав коко, мислех 4е сме сред най-едрогабаритните, ама ще има да ви гоним - особено на ръст Simple Smile браво на вас.

дина1, долна завист Wink ме гризе като 4уя слънце-тук е мног мра4но и 2 ден е лощо. но днес с хрема или без, излизаме с дъждобрана за поне 2 4аса, 4е полудях Simple Smile

# 162
Честит имен ден на Черешка!Да си здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние също имаме повод да почерпим.
Днес Лъчко навършва 9 месеца!
                       Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
По този случай...почерпете се...

# 163
Здравейте!

Честит имен ден, Катерина-Черешка!
Бъди жива и здрава и много обичана!

Аз също искам да ви почерпя, защото и аз на този ден празнувам имен ден. Казвам се Тинка, но от дете си остана така и си празнувам днес. Почерпете се

# 164
 Hug
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН  ЧЕРЕШКА!ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЕМ!   bouquet baloni
ЧЕСТИТИ  9м. НА  ЛЪЧКО!МНОГО  УСМИВКИ  И  БЕЗГРИЖНО  ДЕТСТВО!  Tada  ura Tada

Това време е ужас,Марти полудява в къщи,как ще караме незнам ooooh!
За биберона-не заспива без него,събужда се и го търси,а вече и през деня го търси,но аз не му го давам(само като го сложа да спи е с биба).Мисля към 1г. да я махам,но... smile3504
Марти само бабосва,неще да каже мама и това е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт