'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 719
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  smile3525
За килимчето бях страшно учудена, защото за 8 месеца за първи път забравих, че имам дете, като седнеше там и с часове си играеше, и което още повече ми хареса в него, че много изолира и държи много топло. Но както всичко останало всяко чудо за 3 дни как се казва, от как разбра как се разпарчетяват частите и вече не мога го оставя сам на него, че всички малки части са в устата. Но сега много добре го използвам когато го оставям на гарнето е в/у него, че всичко в нас е с гранитогрес и то ми служи като много добър изолатор  Grinning А относно гърнето и ние много го използваме, и как казва адашката /Нина/ чака си само да го сложа за да си свърши работата вътре  smile3550
Мама Нина дано наистина е нещо от антибиотика и да не е нещо сериозно  Praynig
Сухари слагам по 3 и му са достатъчни, макар че и 4 сложа пак изяде, той си е лакомник моя хубосник, само каде не му личи  Mr. Green
Айде и аз да посвърша нещо докато спи малкия  Laughing
Лек и хубав ден на всички   love001

# 136
Краси, това с точките е много хитро! Така ще има стимул до Коледа да е послушен  Peace
Ние не ядем попара, а на гърне разглежда си краката и се хили - ползва го за стол  Laughing
Мами, от колко часа раздават в кухнята, че аз не питах, а ще го записвам  на 1-ви и да не вися да чакам....
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват!!!   bouquet

# 137
Ей,чак сега видях   doh "килимчето" на Nin ka-страхотно е! Още следобед ще се разтърся в магазините по левче-виждала съм подобни неща.Може би най-накрая ще намеря нещо,което ще му е по-интересно от това да се виси и катери по мен  smile3503

# 138
Сега се връщаме от лекар.Обривът е алергична реакция към пинцелина в Дурацефа Praynig
Изписаха ни"Азатрил"-някой ползвал ли е такъв антибиотик?

# 139
mama nina, за първи път чувам за този антибиотик  Rolling Eyes Иначе Дурацеф съм давала на Маги /то май само този Азатрил не съм й давала/. На Лъчко за какво му изписаха Дурацеф - за хрема и зачервено гърло  newsm78 Защото, ако е само това аз не бих дала АБ  Naughty От каката толкова много си напатихме, че трябва вече много да е зле, че тогава давам АБ. На Стефко до последно не исках да давам АБ, но педито каза, че чува хрипове. А дали беше така, но като се уплаших  Close
Нина, това е само съвет. Не искам да те засегна. Все пак ти си майката и решаваш как да постъпиш   bouquet

# 140
Ели,това за прическата е шега разбира се Wink много е сладка с тия опашлета   bouquet пък снощи стоях до късно щото гледахме един филм с мъжо и после седнах на пц-то..абе луда работа,да ме пита някой що си хабя съня...
Явно повечето имаме проблем със сухия въздух...и на Лора от това й се появяват сополи и сумти и хърка..ужас...докато не пръсна стеримар не става..а овлажнителите съм ги гледала,ама много скъпи бее...ама ще я мислим..миналата зима изкарахме без,ама беше ужас..какво ли не съм правила,е,не се увлажнява тоя въздух и тва е..и щях за още нещо важно да ви питам,ама... Crazy ми..после Wink айде  Heart Eyes

# 141
азатрилът е много силен антибиотик, съдържащ азитромицим, със спектър на действие като доксациклина.
аз съм го пила след това 3 месеца се лекувах от него.
защо не се консултираш с още един лекар поне- много е силен за бебе.
да не ви обяснявам колко проблеми имах след него, баща ми също. а майка ми дето е доктор нау4и вси4ки новосъздадени противогъби4ни препарати.

# 142
Мама Нина, много е неприятно това с антибиотика. Дано повече да не проявявате алергични реакции. А за гъбите от антибиотици имам много да ви разправям, но няма да е сега. Между другото и Крисито веднъж получи гъби от антибиотици.  Rolling Eyes

Скъпата, при нас засега действа, ако знаеш как простира, сгъва дрехите, подрежда, голям майтап е. Понеже си е доста буйна и получава и сини точки и после, за да ги поправи пада едно домакинстване, голям смях.  Blush

# 143
  • София
 Здравейте, момичета!
В нас се топлим  с камина с водна риза. Въздуха доста се изсушава, но слагам паничка с вода на печката. Не мога да кажа, че има кой - знае какъв ефект, но е по - добре от нищо.
А тази камина някой ден ще ми съсипе нервната система  #Crazy Една вечер - бяхме само с малкта - като почна едно бълбукане по тръбите, едно зловещо клокотене...а то да вземе да се запуши филтъра на помпата. Умрях от страх, докато се прибра мъжо.  #Crazy Друг път пък водата почва да кипи, ако я засиля много. Абе - ужас. Преди малко пак. Този път май беше от малкото вода в системата.
mama nina - стискам палци Лъчко бързо да се оправя.
 За гърнето - пак ще се повторя. Аз си слагам Рая и тя си върши "работата". Слагам я през около 1,5 - 2ч. Не знам разбира или не, но вече повече от седмица не е акала в памперса а на гърнето. Може би тя си седи, защото още не може нито да ходи, нито да пъзли. Не знам как ще е по - нататък.

Вчера пробвах да направя грис на малката и беше пълен провал.  Sick
  krasykm06 - и на мен ми хареса системата с точките. За в бъдеще и аз ще я ползвам   bouquet  Peace

А трябва да събирам багаж, че утре заминаваме за Лом. Свекърва ми имаше рожден ден на 20 и ще ходим да празнуваме. Даже и моите родители от Стара Загора ще дойдат. Ще има кой да се занимава с Райчето, и аз ще си почина  Mr. Green

Хайде стиха за сега, че станах досадна
Лека вечер на всички, и бързо оздравяване на болните бебоци.

# 144
Черешка,освен хремата и зачервеното гърло,Лъчко поддържаше и Т.Два дни се повишаваше и понижаваше постоянно през деня.Та затова се наложи да му даваме антобиотик.Ама от къде да знаем,че целия ще се избрине от това лакарство.То докато не си изпатиш-няма как да разбереш.Сега вече ще сме наясно,че Лъчко има непоносимост към пиницилина и ще внимаваме МНОГО. NaughtyА  за обида въобще и дума не може да става,така че СПОКО. Peace
Хармони,много ме притесниха думите ти TiredЗнам,че антибиотика е гадно нещо,ама нали слушаме съветите на лакарката и се придържаме към нейното мнение.Благодаря ти за твоето мнение.  bouquet
Иринополис,и аз няколко пъти съм изпитвала такива страхове с нашата камина.наи-много се плаша ,какво да правя ако спре тока,и ако камината е много засилена. #CrazyСтрашничко е,ама е и супер приятно и топличко през зимата.Така откакто сме с камина,никъде в къщи не се затварят вратите.Т е навсякъде еднаква.
Благодаря  на всички за пожеланията за мойто момченце.дано скоро да се оправи,че имаме страхотни планове за неделя..и ако нещо стане да не се осъществят......ще ... smile3511 smile3514
Хайде да не прекалявам...ЛЕКА И МЕКА ! Wink smile3524

# 145
Много неприятно е дечицата да боледуват Sad, пожелавам ви бързо оздравяване!

Ей, това с точките е много готино!!!
Направих една таблица и я разделих на колонки, като му обясних на сина ми за хубавите неща - червена точка, за лошите - черна. И ако са повече черните - на Коледа без подарък. Това дете беше най-доброто  Laughing (записах му 2 червени точки). Кеф - най-накрая стимул да е добър. Легна си в 21 ч-  Shocked, това не се случва НИКОГА (след 23 обикновено).
Супер!!!! Утре мисля да пусне прахосмукачката  Joy
Лека вечер!

# 146
  • София
Тинка,прочетох темата за овлажнителя която беше дала като линк и се замислих  Thinking Наистина по-влажният въздух провокира развъждането на разни микроорганизми,но пък ако беше толкова лошо нямаше да ги измислят тези уреди  Rolling Eyes  Никоя ли мама няма такъв за да каже как е?
irinopolis, приятно изкарване на празника  Grinning !
Дени,знам че е шега миличка и мерси за комплиментите  Hug Ами ти снимала ли си я Лорка с прическата,покажи ни я де  Wink

# 147
  • Габрово
Здравейте, момичета!
   Мама Нина, я бързо сподели какви са плановете за неделя!!!!!!!!!!!!!!! Нашият татко сигурно ще почива в петък и аз се чудя как да си прекараме добре.
   Днес бяхме на консултация - Антония се държа безобразно. Не искаше да легне, даже и седнала да стои. Тръшка се, вика и блъска докторката. Не знам другия месец как ще се появим пак  ooooh! Наложи се да я дообличам в коридора, че чакаха малки бебенца и не ми се искаше да ги бавим. Иначе пак е наддала близо 600 гр. Вече е 8.390 кг. и 73 см.
   Мами, вашите деца ползват ли още биберони-залъгалки? Антония като е неспокойна си я търси, а се чудя не е ли време да и я махна вече.
   Хайде, лека и спокойна!

# 148
На мама Нина -дано по бързо отминат проблемите!Бързо оздравяване!На Nin _ka -малчо е прекрасен,а килимчето наистина е страхотно.Благодаря на всички Ви за пожеланията за моето "дребно момченце" newsm62.Гали биберон от самото раждане не ползваме.А за гърнето уф голям ни е проблем - дано по бързо свикне милото. smile3550 Хайде,че има спешно повикване[smilie=smile3514.gif]

# 149
Здравейте! Да ви се оплача какво ни предстои.Божидарко ми се роди със запушени слъзни канали,които в последствие се отпушиха с много масажи и капки. Да,но около 7 му месец лявото оченце започна пак да сълзи и сега трябва да ходим на сондиране. Заминаваме за София другия четвъртък и в петък ще е манипулацията.Направо се побърквам.Докато не мине всичко това...Всеки казва,че била рутинна манипулация,ама все пак влиза в операционна,с упойка(райски газ било).Траело около 15 минути-ще са най-дългите в живота ми до момента.Само като се сетя и ми се реве. Дано бебче не усети нищо. И за изседванията и преди манипулацията,не трябва да яде от 12ч до сутринта по някое време.Ще бъде една седмица на глад и безсъние.А аз го кърмя на поискване,та как ще се справим....
Ох,дано не ви отегчавам,ама ми е много тежко.
"Гали"-ние бибата си я мотаем още и сякаш го успокоява при това никнене на зъбки-е,още си нямаме,но..ще му я махам някой ден  Wink А за консултацията-и двамата с мъжа ми не можахме да го укротим и облечем,то беше въртене...а как го е измерила сестрата-тя си знае.
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт