За килимчето бях страшно учудена, защото за 8 месеца за първи път забравих, че имам дете, като седнеше там и с часове си играеше, и което още повече ми хареса в него, че много изолира и държи много топло. Но както всичко останало всяко чудо за 3 дни как се казва, от как разбра как се разпарчетяват частите и вече не мога го оставя сам на него, че всички малки части са в устата. Но сега много добре го използвам когато го оставям на гарнето е в/у него, че всичко в нас е с гранитогрес и то ми служи като много добър изолатор
А относно гърнето и ние много го използваме, и как казва адашката /Нина/ чака си само да го сложа за да си свърши работата вътре 
Мама Нина дано наистина е нещо от антибиотика и да не е нещо сериозно

Сухари слагам по 3 и му са достатъчни, макар че и 4 сложа пак изяде, той си е лакомник моя хубосник, само каде не му личи
Айде и аз да посвърша нещо докато спи малкия
Лек и хубав ден на всички

"килимчето" на Nin ka-страхотно е! Още следобед ще се разтърся в магазините по левче-виждала съм подобни неща.Може би най-накрая ще намеря нещо,което ще му е по-интересно от това да се виси и катери по мен
Защото, ако е само това аз не бих дала АБ
От каката толкова много си напатихме, че трябва вече много да е зле, че тогава давам АБ. На Стефко до последно не исках да давам АБ, но педито каза, че чува хрипове. А дали беше така, но като се уплаших 
много е сладка с тия опашлета
ми..после
Една вечер - бяхме само с малкта - като почна едно бълбукане по тръбите, едно зловещо клокотене...а то да вземе да се запуши филтъра на помпата. Умрях от страх, докато се прибра мъжо. 
Знам,че антибиотика е гадно нещо,ама нали слушаме съветите на лакарката и се придържаме към нейното мнение.Благодаря ти за твоето мнение.

, пожелавам ви бързо оздравяване!
Наистина по-влажният въздух провокира развъждането на разни микроорганизми,но пък ако беше толкова лошо нямаше да ги измислят тези уреди
Ами ти снимала ли си я Лорка с прическата,покажи ни я де
Наложи се да я дообличам в коридора, че чакаха малки бебенца и не ми се искаше да ги бавим. Иначе пак е наддала близо 600 гр. Вече е 8.390 кг. и 73 см.
.Гали биберон от самото раждане не ползваме.А за гърнето уф голям ни е проблем - дано по бързо свикне милото.