А иначе това е съвкупност от 3 отделни аз им казвам пъзели, че то се редят така
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1572437
като това посредата си е на Дисни и 8 бр бяха 12лв от един бебешки магазин близко до нас, но то е мн хубаво, че гланцирано и му съвпадат много добре частите, а другите които са отстрани цифрите и фигурките са по 10 бр /цифрите/ за 6.50 и фигурките пак 10 парчета за 6.50, като фигурките и цифрите са от магази с/у нас които е за оборудване за училища Ямбол
Но тях много бързо Бобсъна ги разглабя и яде и вече е опасен да се остава сам на тях
От някои мами съм чувала, че също го има такива и в магазините по левче, но аз не съм виждала. Ако искаш мога да питам тука в магазина, къде имат магазин в Ямбол да ходиш до там ги видиш. 
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРЧЕТА !!!

Той сигурно не се задържа много върху тях..стои ли им се на едно място на децата...ама е хубаво да не стоят на земята директно..аз слагам едно одеало и така..айде,бягм да уча пак

Преди малко казах на сина ми да си прибере играчките от стаята и той влезе вътре, светнал си лампата и ...Мартин се ококорил. И това се повтаря почти всяка вечер (с буденето) и все не било нарочно...Искам 5 стаен апартамент!!!
Килимчето наистина е много хубаво,но при нас изобщо няма да ни върши работа-ами тя не стои на едно място.нон стоп обикаля из стаите и ми виси по крачолите
много е сладка Кали
Как се справяте? Аз пробвам, но той го възприема като играчка. Само веднъж се изака и изпишка в него, но го хванах на момента, когато почна да се напъва.
Лаком ли е-не знам?!Все иска да папка,а не е дебел-8,200 е.
По-късно ще го водя на лекар,и се надявам да е нещо по-леко 

Дано да е от сухия въздух. Но никой не може да каже. В понеделник го водих на УНГ. Ами, изобщо не останах очарована от прегледа. Лекаря каза, че не е нещо обезпокоително