'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 717
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
ScreamingMamaa мерси   bouquet
А иначе това е съвкупност от 3 отделни аз им казвам пъзели, че то се редят така  Laughing
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1572437
като това посредата си е на Дисни и 8 бр бяха 12лв от един бебешки магазин близко до нас, но то е мн хубаво, че гланцирано и му съвпадат много добре частите, а другите които са отстрани цифрите и фигурките са по 10 бр /цифрите/ за 6.50 и фигурките пак 10 парчета за 6.50, като фигурките и цифрите са от магази с/у нас които е за оборудване за училища Ямбол Simple Smile Но тях много бързо Бобсъна ги разглабя и яде и вече е опасен да се остава сам на тях  Simple Smile От някои мами съм чувала, че също го има такива и в магазините по левче, но аз не съм виждала. Ако искаш мога да питам тука в магазина, къде имат магазин в Ямбол да ходиш до там ги видиш.

# 121
Здравейте мамета!!!
Еееее Nin_ka ти се завърна при нас!  Laughing

Да се отчетем след днешната консултация - натежали сме с около 500 гр. и сме 9 400, а сме пораснали само с 1 см. и сме високи 78 см. Доколкото виждам dimihinkova с нейния бебок са ни изместили от лидерското място за манекенска височина.  Mr. Green  Joy
БРАВО   smile3501 ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРЧЕТА !!!  Hug
Бебчо честито зъбунче на Гогито.   love001
Ами това е за сега от нас. Желая на всички ви приятна вечер.

Ааааа забравих да ви питам : мамчета давахте ли на следурчетата си вече сок от гразде или да не избързвам още не може?  newsm78

# 122
Нинка,много ще съм ти задължена...то сигурно се продават под носа ми буквално,ама нещо не мога да ги намеря...пак ще питам в една книжарница тук близко до нас...много са хубави,особено тия на Дисни..аз много харесвам почти всичките му герои...не знам за Лора  Crazy Той сигурно не се задържа много върху тях..стои ли им се на едно място на децата...ама е хубаво да не стоят на земята директно..аз слагам едно одеало и така..айде,бягм да уча пак Wink

# 123
Добре дошли на завърналите се мами! Heart Eyes
Честито зъбче на Гошко! Hug
Бебчо,наистина усещането да пипнеш зъбчето е страхотно.Аз вчера се насладих на това усещане за 2 зъбчета,изкарани с много мъки. Blush ooooh!
Ох,мами,Лъчко и днес вдига Т,а пие Дурацеф,какво става незнам...Сега се събуди целия облян в пот,след като пи Панадол.Надявам се,че така сваля Т и се успокоявам малко.Дано скоро да се оправи.Цял ден ми е на ръцете,останала съм вече без кръст и без гръб,всичко ме боли.доста е тежичък.В петък сме на консултация и ще видим колко сме пораснали.
Нинка,голямо сладурче си имаш.На мен също много ми хареса пъзела,но незнам сега Winkкато проходят ,колко време ще се задържат на това хубаво килимче... ThinkingДими,ама много ти е дългичко детето,голямо дългоранче.браво,браво... Hug Hug Hug

# 124
Здравейте,мами!
Димихинкова,браво на наште юнаци.ама твоето сладурче е доста високичко.Браво.
Нинка,и аз много ти харесах килимчето.Ще потърся и аз да купя ама незнам моя бонбон дали ще стои върху него,защото той поначало не стои на едно място непрекъснато е в движение не се спира както се казва "луд умора няма".Има червеи в дупето сигурно hahaha
Аз използвам Бюбхен като козметика за Чечо.Доволна съм.
Честито на всички на които най после им се появиха зъбчетата.Чечо има 5 бр.  2 са горе и 3 долу.Май ще се показва още един ама давидим.

# 125
И на мен много ми хареса килимчето на Нин-ка. Ще търся да купя за Марти.
Ние също сме беззъби, но не бързам - на баткото късно пробиха.
Днес бяхме на разходка в провинцията и обядвахме в едно ресторантче с Марти. Той беше много възпитан, оглеждаше всичко и си изяде цялото бурканче, но докато чакахме да ни го стоплят, взе вилицата и започна да удря по масата.... сервитьорката се разбърза заради него  Joy
Ей мами, с големи деца, как издържате? Аз понякога вия от бяс... #Cussing out Преди малко казах на сина ми да си прибере играчките от стаята и той влезе вътре, светнал си лампата и ...Мартин се ококорил. И това се повтаря почти всяка вечер (с буденето) и все не било нарочно...Искам 5 стаен апартамент!!!

# 126
  • София
Браво на малките-големи мечета  Grinning  Килимчето наистина е много хубаво,но при нас изобщо няма да ни върши работа-ами тя не стои на едно място.нон стоп обикаля из стаите и ми виси по крачолите  ooooh!
3 пъти подред вече се буди посреднощ да яде  Shocked какво й става незнам,сигурно е някакъв период .
На Лъчко му желая много бързичко да оздравява и да не притеснява мама   bouquet
Лека нощ момичета  Hug

# 127
Ааа,Ели,без да си мислите,че вие сте си направили първи тая прическа с трите опашки  Mr. Green Онзи ден и ние се връзвахме така..то с толкова малко коса какво да правим  Whistling много е сладка Кали Wink абе мамета,много ни е сух въздуха вкъщи заради тоя климатик..и мъжо все го прави на по-топло и още повече се изсушава и Лора сумти..сух й е ...ама то и на мен де..вие как се справяте с този проблем(който го има де)...някой има ли овлажнител за въздух?айде сладки сънища...аз май малко късно/рано се сетих да ви пиша,ама...айде цунки  Heart Eyes

# 128
Здравейте мамета!  bouquet

Скрими, една приятелка има овлажнител и е много доволна, при нас също е така, обаче на мен нещо не ми се дават толкова пари. (скъпички са си) Бяхме направили климатика на овлажняване, обаче той взе, че замръзна отвън и ние се притеснихме  Laughing

За тези пъзели аз отдавна бях писала, ама така и не намерих снимка да ви пратя.  Rolling Eyes

С две хлапета си е трудно и ние с мойта дъщеря имаме този проблем, тъкмо Момчил почне да заспива и тя веднага намира нещо много важно да дойде в спалнята, или да говори в коридора, а то се чува и нашия веднага се събужда. Ние сега си пишем точки- червени за послушание и сини за не послушание. До Коледа тр да съберем повече червени, за да има подарък.

# 129
Здравейте и от нас!
Мами,някоя от вас има ли успех с гърнето? smile3550 Как се справяте? Аз пробвам, но той го възприема като играчка. Само веднъж се изака и изпишка в него, но го хванах на момента, когато почна да се напъва.
И друго-за попарата? По колко сухарчета дробите? Аз давам по 3 ,но като свърши-стой та гледай какъв рев се почва за още  newsm45 Лаком ли е-не знам?!Все иска да папка,а не е дебел-8,200 е.
Лек и слънчев  ден на всички!

# 130
Здравейте!

Нин ка, май всички се влюбихме във вашето килимче. Ама и при нас няма смисъл от него, защото и одеяло два на два да сложа тя веднага излиза от него и започва ту да се муши, ту да го дърпа.

Биляна, аз отдавна изцеждам на Вили сок от грозде. Тя много го пие.

Успокоих се като чета, че има ергени с такива размери. Вили е 77см и аз все се майтапя, ти хубаво гониш татко си, ама ще си намерим ли гадже. newsm53

По повод овлажнителите, знам че се продават в големите магазини за деца и техника.
Аз когато минахме на газ се интересувах, но решихме проблема с вода, тъй като на конвекторите може да се сложи.
Ето тук няколко които бях гледала в Интернет. А по-този  повод и някой майки се бяха изказали, ама те нещо на спор го обърнаха.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137749.msg2643125
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_93&products_id=575
http://www.family-bg.com/catalog/catX_52_56.htm?osCsid=a37045100 … 49e7b8704490d5aea

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 16:14 от tinka81

# 131
Привет и от мен!
Атракция,,при нас успеха е абсолютен.както вече казах,ние ползваме гърне от 6 месец и съм много доволна ,че съм го сложила от рано.сега винаги преди и след сън той си знае ,че трябва да си свърши работата на гърнето.И ако искате ,вярвайте,но когато се събуди,чака да го сложа на гърнето и тогава си пика и ака.само в случаите,когато много дълго се задържи буден в леглото -си върши работата в памперса.Много се радвам,че Лъчко свикна бързо да се изхожда там ,където трябва hahaha
А днес Лъчко се събуди с обрив по коремчето и гърба.Надявам се това да е от антибиотика(Дурацеф),защото той за 1 път пие .Дано не е някоя скарлатина.... SadПо-късно ще го водя на лекар,и се надявам да е нещо по-леко Praynig
За попарката-аз му я правя с 4 сухарчета и му стига напълно.
Чао за сега..по-късно пак ще пиша. Tired

# 132
Здравейте  wavey

Аз също се замислям за овлажнител, защото май на Стефко нослето затова се запушва. На пролет като спряхме климатика и му се оправи нослето и сега пак е така. Каката я гледахме с акумулираща печка и отгоре й слагахме купичка с вода. Нямала съм такъв проблем с нея. Крайно време е вече да си купим овлажнител  Naughty Дано да е от сухия въздух. Но никой не може да каже. В понеделник го водих на УНГ. Ами, изобщо не останах очарована от прегледа. Лекаря каза, че не е нещо обезпокоително  Rolling Eyes Ами, как може да му е запушено нослето повече от 2 месеца, да хърка и да кашля  Sad Това, нормално ли е  #Crazy

Atrakcia, аз слагам 2 сухара, но трябва да ги увелича на 3бр. Забелязах, че от 2-3 дни не му стига. Досега доста трудно му давах попарата, но явно му е харесала  Wink
Нямаме никакъв успех с гърнето. Слагам го и той само стои и нищо не прави. Ще изчакам известно време и пак ще го пробвам.

Както и друг път съм писала, трудно е с 2 деца вкъщи. Затова по-добре е когато каката ходи на градина. Поне по-голямата част от деня да бъде там, за да има малко спокойствие вкъщи  Mr. Green Все говори високо, все мрънка за нещо, налага се. Понякога забелязвам агресия към Стефко и ако не съм в стаята, може нещо да му направи Sad Сещам се за няколко случая. Сложила му на врата един кабел и го увива около него или посяга да го удари, защото й счупил някоя играчка  Sad

Хайде чао, ще тръгвам за кухнята  Wink

# 133
Нина, ние май заедно публикувахме. Ама какво става с вас, какви са тези неща. Аз се надявах, че като се чуем днес ще сте по-добре. 

За гърнето ние също го ползваме, то в началото така става, като усетиш че се напъне и слагаш. Така се свиква постепенно. Също аз го държа в стаята, на място където Вили постоянно да го вижда за да го познава, показвам го често и питам - чиш, ааа и така.

# 134
  • София
Хелоуу мамета!

Дени,изобщо не претендираме за уникалност на прическата  Mr. Green ,нито пък сме първите.Аз още колко други прически съм намислила,ама няма маТриал  Laughing А ти що си била будна в 3.18  ooooh!,то и аз съм нощна птица,ама чак до 3  Tired
И при нас от климатика е сух въздуха,а и в стаята от радиатора.Сложила съм купичка с вода,но е недостатъчна за овлажняване.Ще погледна тия овлажнители колко струват.

Чао засега,че ще излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт