'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 711
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от нас!
 и аз мнооого трудно слагам капки в нослето. То е едно въртене на главата, хващане на капките/ спрея/.  Много често оставаме с капки само в едната ноздричка.  Tired Ако продължа да упорствам почва да реве.
 Днес времето беше хубаво и следобед бяхме на разходка. Бързах да я изведа преди да е заспала. /то тя спи максимум по 1 час, но все пак.../ Облякох я, свалих количката, качих се да я взема, тръгнахме...и чак след 2 пресечки от нас забелязах, че на едното краче е с терличето а на другото с буйка.  Joy  hahaha  Joy . Взех да си се хиля сама насред улицата. Голям заплес съм станала, ей!
 mama nina - Рая се плюнчеше повече точно преди да й поникне зъбчето. И постоянно ми завираше ръцете из устата си. А  беше и киселка преди това. Мажа я с дентинокс и я отпуска, макар и за момент. Знам , че действа - и татито ни го изпробва като му извадиха 2 корена наскоро  Mr. Green
 Целувки на всички бебоци и бързо оздравяване на болничките.
Лека и спокойна нощ.

# 31
добро утро на вси4ки,
относно зъбките и пробиването им- да Санди се плюн4еше много, даже имаще като обрив от ве4но мократа брада, но непосредствено преди избиването проплакваше като вик както стои или спи и така 3-4 дни. след това забелязах то4ката на венеца с малък връх с цвят "измит ориз". днес с ме на доктор за мерки и теглилки и мисля да поискам бележка за кухня Simple Smile след това ще докладвам колко е голям, предполагам много- като го гледам трябва да е сред лидерите на февруар4етата по килограми и ръст.
ПС. вижте ми селското ерген4е в аватара. Simple Smile много се смяхме на тази снимка- тя е отпреди  2 месеца.

# 32
Добро утро! Лек и слънчев ден желая на всички!
 Ние днес празнуваме-Божидар става на 9 месеца!
 Tada Ще ходим цял ден по разходки,да използваме слънцето!

# 33
Добро утрооооо! Ставайте мами и дечица да си спретвате слънчевата разходка за днес.
Честит празник на 9-месечния Божидар! Здрави весел да расте и занапред  Hug
А Санди е ерген левент  Heart Eyes на коя ли мома ще си даде цветенцето   Wink
Привет на комшийката katty_n добре си ни дошла в темичката   bouquet и до скорошни срещи надявам се.Аз съм в Надежда 1, а мама inik с която си споделяме разходките е в Надежда 2, така, че ще ни е приятно да съберем наборчетата някой ден. Ако искаш пиши на ЛС тел за връзка и ще се организираме  Hug Ние обикновенно се размотаваме в градинката до църквата.
Приятен, слънчев и изпълнен с добро настроение ден  Heart Eyes

# 34
Привет отново! И ние се стягаме за разходка Simple Smile
Doninka, ние ходим по-често до детския център(до Никея)..незнам дали го знаеш и до сладкарницата..ей сега ти пращам телефон на ЛС.В съседния блок има още две наборчета на Мартин и излизаме много често с тях.Някой път може да ги съберем Party

# 35
 Добро да е утрото! Ама ние нашата разходка вечи си я направихме.   smile3534

Честито на всички празнуващи!

Нашата кака е такъв инат, че Мони не ми прави впечатление  newsm62 , а иначе е много чувствителен, като се скарам на кака му и той плаче с крокодилкси сълзи, ако тя плаче и той плаче. Кака му  му прави смешки и нашият пада от смях, в боквалния смисъл.

ПРиятен слънчев дев!

# 36
ЧЕСТИТ 9-ТИ МЕСЕЦ НА БОЖИДАР!
НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И ЩАСТЛИВ!

Ние днес ще си стоим вкъщи, нищо че времето е хубаво  #Cussing out Пак сме обгазени  #2gunfire Мъжът ми се обади да не излизаме, защото видял, че целия град е в жълта мъгла  #Cussing out А аз толкова се радвах, че цяла седмица времето ще е слънчево и ще бъдем навън.
Приятна разходка на всички. Хайде, разходете се и заради нас  Wink

# 37
Момичил, докато чистих с прахосмукачката, лапа кабела, направо го дъвче, а после го гледам извадил чекмеджето на камината, където се събира пепелта. Просто идилия!

# 38
Здравейте и от нас     bouquet
Вчера бяхме на консултация и резултата е 9.850кг(+0.250г) и 75см(+2см).Постепенно ще минаваме на обща храна(без подправки и сол) и попара(ама на Марти хич не му хареса тая попара,по принцип не отказва нищо незнам защо сложих сухари 3+2ч.л. захар+сирене+много малко масло+чай от шипка и запарих всичко,а това диваче неиска да хапне  feeding  no
Напоследък неиска да ходи,а предпочита да лази,защото се придвижва сам и може да отиде където си е наумил  newsm30
От няколко дни е много "приказлив" от всичко,което изрежда на неговия си език разбирам ба-ба-ба,а колко чакам да чуя ма-ма  Mr. Green ама и това ще стане.
И Марти е голям инат,като си науми нещо и нестане започва да ни се кара и да се сърди  smile3514
Имаме си само две зъбчета отдолу,които избиха заедно  tooth

Ето малко снимчици,ако имате интерес да ни видите  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=60093

Приятен ден  Hug

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 13:38 от titiii

# 39
  • София
titiii - aз правя попарата с вода и без захар. НА Рая много й харесва. Така й правя и овесените ядки - и тях си ги изпапква.
 Днес й направих нишесте с адаптирано мляко. Хареса й и си похапна. После обаче си искаше цицата. На мен също ми хареса кремчето. Даже и аз си похапнах, а по принцип не съм фен на нишестето.
 Тия дни Рая похапва до някъде и после почва да маха и с двете ръце и да се гуши. Блъска лъжицата и не иска. Сутринта като се ухили и разбрах защо - вече има пробило трето зъбче Mr. Green . и то като другите два е отдолу. Мислех, че след двата долни излизат горните, но явно бъркам. 
 Чао за сега, че от към кревата се чува "мам-ма-ма".

# 40
irinopolis мерси,а овесените ядки как точно ги правиш,сваряваш ли ги първо?Не съм му правила до сега и незнам  Embarassed
С кис.мляко или с АМ?
Мерси предварително     bouquet

# 41
Здравейте!
Честито на мини рождениците! Да сте живи и здрави!

# 42
Докато се преспим нета изключи.
Ние направихме една тричасова разходка и вече спим уморени.
Черешка ,много неприятно. При вас май доста често се случва.Ужас.
Краси, пък Вили  тича след прахосмукачката и иска да я хване. Големи помощници.

За нашата кухня, както вече Асеновградските майки споделиха, супер еднообразна. Но Вили си я харесва. Аз винаги я опитвам и ако не ми хареса, давам друго. Събота и неделя правя нещо по-различно, което не е яла през седмицата. Овесени ядки и аз не съм давала.

За ината и при нас не липсва. Виолетка е риби, но какво от това. Пак си е инатче. Когато нещо не е на нейното започва да  вика БР БР .....  Много е смешна. Записах й един клип  и като се заинати и го пускам, тя спира и започва да си пляска.
Кажа ли НЕ тя го прави пак. Ако не обърна внимание спира.
Казвате че децата започват да плачат, когато видят друг да плачи, а на мен ми е направило впечатление, че някой до нас може да се дере, но Вили изобщо не му обръща внимание.

Сега ще кача  снимчици в албума и ще ви ги покажа.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 17:43 от tinka81

# 43

Ето ни и нас. Тук ще ви сложа само някой от снимките в нашето албумче.
Виолетка вече много стабилно си седи на дупето.
http://images12.snimka.bg/001506356.jpg
http://images12.snimka.bg/001532685.jpg

Изправя се от доста време на креватчето. Започна все по-стабилно да си го обикаля. Кляка взима си играчки и си играе.Много взе да се заиграва - пу пу. Дори се пуска стои за кратко и се опира на  дъската.
http://images12.snimka.bg/001532686.jpg

А когато и омръзнат започва да ги хвърля.
http://images12.snimka.bg/001532750.jpg

Тук си пляска
http://images12.snimka.bg/001532684.jpg

Показва лампичката
http://images12.snimka.bg/001532380.jpg

Показва колко е голяма
http://images12.snimka.bg/001532746.jpg

Това е от днешната разходка.
http://images12.snimka.bg/001536993.jpg

Също така е голяма бърборана. Но си нямаме зъбки.
Те май с адашката много си приличат.

Аз май прекалих
Извинете ме
Лека вечер

# 44
  • София
titiii, овесените ядки ги варя или захлупени в микровълновата или на котлона. Не мога да ти кажа за колко минути в МВ, че все ми изкипяват  Whistling .  Може да ги накиснеш около час преди това и ако искаш да ги вариш после - колкото да кипнат. После слагам масълце и сиренце и така й ги давам. Много ги обича. А и действат добре, ако нещо се е позапекла. Една приятелка дава на нейната с кисело мляко и захар. Аз така си ги правя за мен. Също са вкусни, но искат пак доста да покиснат. Пробвала съм /за мен си/ с прясно мляко и хич не бях възхитена.
 А Рая реве от прахосмукачката. Заради нея не мога да изчистя в нас. Само да ме види че съм я изкарала и прави физиономията за реване.

Днес бяхме на консултация. Около 9100г е, защото я теглих с дрехите. На височина не можаха да я премерят, защото беше заета стаята. Някаква гинеколожка преглеждаше там  newsm78. Изобщо тук при нас в Божурище медицинското обслужване е гола - вода. В един и същи кабинет преглеждат и бебета и старци. Има всичко на всичко 2 общопрактикуващи лекарки. Нашата си е взела и една педиатърка /която още ходи по изпити/. Млада е, но въпреки това и понятие си няма от късно захранване.

Общи условия

Активация на акаунт