и аз мнооого трудно слагам капки в нослето. То е едно въртене на главата, хващане на капките/ спрея/. Много често оставаме с капки само в едната ноздричка.
Ако продължа да упорствам почва да реве. Днес времето беше хубаво и следобед бяхме на разходка. Бързах да я изведа преди да е заспала. /то тя спи максимум по 1 час, но все пак.../ Облякох я, свалих количката, качих се да я взема, тръгнахме...и чак след 2 пресечки от нас забелязах, че на едното краче е с терличето а на другото с буйка.
. Взех да си се хиля сама насред улицата. Голям заплес съм станала, ей!mama nina - Рая се плюнчеше повече точно преди да й поникне зъбчето. И постоянно ми завираше ръцете из устата си. А беше и киселка преди това. Мажа я с дентинокс и я отпуска, макар и за момент. Знам , че действа - и татито ни го изпробва като му извадиха 2 корена наскоро
Целувки на всички бебоци и бързо оздравяване на болничките.
Лека и спокойна нощ.
след това ще докладвам колко е голям, предполагам много- като го гледам трябва да е сред лидерите на февруар4етата по килограми и ръст.
на коя ли мома ще си даде цветенцето 
и до скорошни срещи надявам се.Аз съм в Надежда 1, а мама inik с която си споделяме разходките е в Надежда 2, така, че ще ни е приятно да съберем наборчетата някой ден. Ако искаш пиши на ЛС тел за връзка и ще се организираме 
, а иначе е много чувствителен, като се скарам на кака му и той плаче с крокодилкси сълзи, ако тя плаче и той плаче. Кака му му прави смешки и нашият пада от смях, в боквалния смисъл.
Пак сме обгазени
Мъжът ми се обади да не излизаме, защото видял, че целия град е в жълта мъгла

. Може да ги накиснеш около час преди това и ако искаш да ги вариш после - колкото да кипнат. После слагам масълце и сиренце и така й ги давам. Много ги обича. А и действат добре, ако нещо се е позапекла. Една приятелка дава на нейната с кисело мляко и захар. Аз така си ги правя за мен. Също са вкусни, но искат пак доста да покиснат. Пробвала съм /за мен си/ с прясно мляко и хич не бях възхитена.
. Изобщо тук при нас в Божурище медицинското обслужване е гола - вода. В един и същи кабинет преглеждат и бебета и старци. Има всичко на всичко 2 общопрактикуващи лекарки. Нашата си е взела и една педиатърка /която още ходи по изпити/. Млада е, но въпреки това и понятие си няма от късно захранване.