'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 701
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
 tinka81 току що видях снимките,много е сладка малката пу-пу   newsm03
Марти изхвъря всичко от креватчето или кошарата и гледа къде е паднало,навежда се взима следващата играчка и така докато неостане нищо около него и започва да се кара,за да му ги дам обратно  Joy
Днес съм го оставила да лази,обезопасила съм навсякъде,но цветята не съм махала,досега не му бяха интересни и докато го хвана обърна две саксии и скъса на тати списанията  Mr. Green

# 46
Мерси  irinopolis  ще пробвам,дано му харесат Grinning.По принцип досега не е отказвал нищо,даже като види,че някой хапва нещо и отваря едни очи все едно цял ден не е ял,но ето,че попарката не му хареса  newsm78

# 47
Честити 9 месеца на Божидар!

Мммммда, и ние мноооого обичаме да чистим с прахосмукачката. Лапането на кабела е едно от любимите ни занимания, следващото е да се подпираме отзад на прахосмукачката, въпреки, че това въобще не го одобрявам, но само секунда след като съм я махнала тя е отново на поста си за издухване на прическата, друго любимо място е да сме в банята върху кантарчето… Въобще голяма суета сме..

Тити и на нас нещо не ни харесва попарата..

Габи седи, пълзи, изправя се като се държи за неща, така прави по няколко крачки, после отново си сяда на дупето, завърта се и продължава да лази, бърза е като хлебарка, отваря си притворени врати и беж да я няма, особено й е хубаво, когато я гоня. Страх я е от балони и мама е поставила един да охранява зоната с обувките. Обикаля из креватчето, но само ако я оставя права в него. Още не й идва на ум, че може сама да стане. Казва чао, здравей /което е едно и също Laughing/ и дава боц. Сега се учим да пляскаме и да пускаме неща в кофичка.

Тинка, много ти е сладка госпожицата – и колко неща можете да правите вече… Браво!

Марти
и той е голям сурокос сладур!!

Ммм irinopolis, и аз ще пробвам тези овесени ядни – може да й харесат.

# 48
 А пък ние много обичаме попарка Wink Вчера бяхме на консултация-качил е 640гр. Много добре!

# 49
Здравейте!
Радвам се че са ви харесали снимките. Ама те всички много са пораснали. Аз често гледам снимките.
Тити, и Марти е голям сладур. Преди няколко дена се чудих, защо не си си направила албумче при нашите, а и тук няма снимка да ви видим. А то вие си имате голям албум, но бил на друго място.
Последно гледах албумчето на Irinopolis .
Rumyana, с каква дълга коса сте и с какви плитки. И аз искам вече да слагам панделки.
Бяхте дали идея да си правим общо албумче, но още никой не се е решил, ще взема аз да го отворя. За да видим всички колко са пораснали. Какво ще кажете?
Atrakcia, браво на вас 640гр това си е доста. Ние последния месец наддадохме 350гр. Сега колко сте?

Хайде, после пак
Приятен и слънчев ден

# 50
tinka81 незнам къде са вашите албумччета Sad
Atrakcia браво  smile3501,Марти последния месец наддаде 250г,хапваси добре ама не се спира  newsm68

# 51
здравейте

след дълго отсъствие влизам пак във вашата темичка и виждам че всички малки бебчета растат и всеки си има свой трик , кой казва мама, кой тате... а мояата казва само "бава"..
и да ви кажа блазе ви с детската кухня. Тук такива екстри няма. Елиза ходи на ясла и на обяд и дават сандвич с шунка или топено сирене.  #Crazy Тя обаче много не яде хляб и е основно на мляко. Вечерта давам бурканче на Хипп, защото нямам време да приготвям специални ястия, но също започнах вече да и давам малко от нашата храна: пиле, картофи, спагети (много ги хареса) . Давам на съвсем малки хапки. Вие давате ли сирене и от готовите млека (да кажем на Данон) или трябва да се чака до 1 година. Според вас какви храни НЕ трябва да се дават?  newsm78
Миналата седмица бяхме на консултация и Елиза расте не много бързо: на 9 месеца е само 7.5 кг и е 68 см, но като цяло изглежда добре и е много енергична. Пълзи навсякъде, вече започна и да се изправя сама, но рядко все още. Иначе има голям мерак да върви.
сложих също няколко по нови снимки на Елиза в албумчето  Hug

# 52
Titii, на първата страница Дидунчо е писала Нашето албумче. Или това е в www.snimka.bg
 за потребител пише - mami за парола - bebe
Ако искаш да си сложиш аватар- снимка в профила или подписа аз ще ти помогна. Ако решиш пиши на лични.

# 53
Мерси  tinka81 сега качвам и там малко снимчици  Grinning

# 54
Здрасти и от мен Simple Smile Мамета,нали има едни фини овесени ядки?Те не стават ли?Аз не съм давал..само в пюретата дето има..Chdiana,не сте малки...ние сме също от дребковците, но не искам да се притеснявам...аз съм дребна,няма на кой да прилича..на последната консултация(за 8-мия месец беше 7650) Днес сме за 9-тия и ще кажа колко сме...сигурно малко над 8..ама те я теглят като е вече на 9,5 месеца,а не на 9,така че са долу-горе еднакви на теглилки и мерилки..не се притеснявай,важното е да са жизнени и весели Simple Smile Тинка,много ти е голяма принцеската и си личи,че като по-едро бебенце е по-здрава,в смисъл щом сама обикаля кошарата и се задържа сама...мен много ме е страх да не си удари брадичката на кошарата и все съм около нея..иначе й е много хубаво да стои права там..айде ще ставам..ще се готвим за консултация...лек ден!

# 55
Здравейте мами и бебоци   bouquet
Да ви се отчетем след дългата липса  Embarassed. Тежим 9700кг и сме високи 76см. Наддали сме 0.800кг. Лошата новина, е че сме болни от вчера имаме 38 градуса температура имахме разстройство, но слава богу то изчезна. Останахме само с температурата и е много гадно. Лекаря каза, че ни избиват 4 зъба  Shocked Shocked Shocked, дано да е от това. Според него може да е от тях, но ако до утре се появи кашлица и ли нещо друго /дано не стане  Praynig/ не е от зъбчетата. Много ми е гадно така като е болничък милия, много е кисел  Cry.
ЧЕСТИТ 9 МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ДНИ!  bouquet
Ние казваме баба, тате, мама или амам вече и аз не знам  Wink, дай, показваме как прави кончето, къде е лампичката, колко ще пораснем, чао и как правят индианците  Laughing Laughing Laughing бие с ръка по устата и вика, много е сладък.
Мами за сега това от нас. Всички да оздравяват веднага  Naughty и повече никакви болести. Приятен ден от нас и скоро пак ще пиша   bouquet

# 56
Здравейте отново!

Много хубаво, че в групата се завръщат майки които не са писали скоро newsm53.
Beb4o, пожелавам ви бързо да се оправяте. Дано е от зъбките. На приятелка детенцето също имаше температура и разтройство.
Chdiana, интересен обяд дават на вашата ясла. Аз давам сирене и мляко. Също давам и от нещата които готвя за нас,но  когато давам и на нея не слагам  подправки. Много сте хубави на снимките. newsm03

Сега да ви разкажа за Виолетка. От вчера си казва когато и се ака. Вчера си мислех, че е случайно, но днес го направи пак. Винаги като се напъне, аз я слагам на кукото и викам ааа... Вчера тя вика ааа... и аз я сложих, така три пъти свършвахме работата , на четвъртия си помислих, че вече се бъзика и взе че свърши работата на памперса. Тази сутрин пак ме дърпа от проходилката и вика аааа и така newsm44.

Момичета вие слагате ли децата да спят при вас? smile3524

Така ми е по-добре, че не ставам петнадесет пъти, но тази вечер ми извади акъла. Тя по принцип по цяла нощ се движи, ту върху мен краката, ту главата, пълзи и спи на колене. Но снощи барам Вили я няма, светвам изплашена, а тя отишла и ни спи в краката върху юргана, оставаха две педи до края на спалнята (а тя е 2-2) ooooh!.

И друго да питам. По колко часа спят общо на ден?

# 57
 Hug
Марти спи от:
21.30-07.30(в неговото креватче)
09.00-10.00(при мама и тати и се залепва за мен,муцуната му е до моята  Grinning)
11.30-12.30(в кошарата)
13.30-15.00(в креватчето)
18.30-19.00 (в кошарата)горе-долу е така,като не винаги спинка от 18.30-19.00 newsm46
Метнал се е на мама и тати...поспаланко smile3524

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:22 от titiii

# 58
Здравейте, мами!
Днес купих тиква и направих на Марти пюренце с нея, картофче и 1 морков  Laughing Изяде си пръстите!
Но... попара и сирене не ядем!
Вчера бяхме на кръчма с едни приятели - за пръв път го оставяме малкия вечер (беше ми притеснено, защото свекърва ми не го е гледала до сега, но в общи линии всичко беше О.К.).
При нас спането е - сутрин м/у 10 и 11 около 30 мин. , следобед м/у 13 и 14 около 2 ч. и следобед - оклоло 17 пак 30 мин.
Аз не го взимам в нашето легло. Там само се борим  Mr. Green

# 59
привет,мами!
Руми,абе много голяма коса има малката сладуранка?От къде я взехте такава дългокоса? Joyбраво..пу-пу да не и е уроки. Heart EyesКак върви при теб пролетното чистене?Сигурно сте обвзети и от пролетно настроение...супер..и аз искам ПРОЛЕТ.. Cry
Childiana,,отдавна не беше писала.Как си?как Върви живота там при вас.
Разкажи ни повече за тези ясли,на мен ще ми бъде интересно да разбера,как гледат такива малки дечица в тези заведения Thinking
ОХ,мами...Лъчко пак е хремав ooooh!Вчера го водих на лекар,гърлото не му е зачервено,гърдичките са чисти,а лекарката каза ,че най-вероятно всичко е от зъбките.Много го мъчат.Вече 7 нощ не сме спали,само мрънка,изпива по 3 шишета вода(уж да се успокоява),плачи,трудно го преспивам....гадна работа. SadСега сме на вит.С и Виброцил.Нослето му е запушено,едвам диша и от това бързо се събужда.Ето и сега се събуди от запушеното носле. ooooh!
Иначе вече 3 ден си прави сутрешния сън на вън,много му е хубаво.Използваме чудесното време.
Тинче,нашия сън го знаеш FlutterА вече 3 нощ Лъчко спи до мен,а тати Васко,при кака в другата стая. Flutter
ами това се сещам за момента,по-късно,ако мога пак ще пиша,ако се сетя нещо,разбира се.
Поздрави и целувки на малките наборчета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт