Рая до сега не съм я оставяла да спи при нас. Нощем я слагам между нас докато я кърмя и да заспи, но ме е страх да я оставям да спи с нас. Все остава отвита, или пък аз не спя спокойно. Дори и татито да е нощно пак си спи в кревата. Но вечер задължително заспива на нашето легло. То и няма как - ние все още заспиваме вечер на гърдата.
иначе за спане то през деня не мога да кажа с точност. то при нас ден с ден не си прилича
. Обикновено спи по 1 или най - много 2 пъти на ден по около 30 - 60 мин. Много рядко по повече. и Рая ми е хремава. Слагам Стеримар в нослето, но с големи мъки. Имаме и Коларгол, но докато успея да капна с него и омазваме всичко

tinka81, ако не те затруднява и аз искам помощ за снимка в аватара.
А аз съм качвала снимки на Рая, но тук. http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=22641 А тук са от почивката ни на Добринище през септември http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=20723&AlbumId=67008.
Миналата седмица най - накрая качих 3 снимки и в тукашното албумче. Като имам време ще кача повече.

то е с разни консерванти и сухо мляко.По-добре избери друга марка,а ако имате българско още по-добре.За забранените храни се сещам за шоколад,ядки,ягоди и малини и други.
Но въпреки лошото си настроение,пак ни позволява да си правим шегички с него.Преди лягане го снимах с една шапка и го нарекохме"малкия пилот"Ето може да го видите:
Може и да направим с вас някоя снежна среща
Стеримара е добър наистина за овлажняване,но по мои наблюдения не става много много за хрема...иначе аз го ползвам редовно(за Лора де) защото все й е сухо в носа може би заради климатика...айде,утре пак ще се разпиша..сега ще гледаме филм с тати

Затова не го й слагам в неговото легло, защото трябва непрекъснато да ставам по 100 пъти на вечер 
Аз го кърмя и след това му давам 2-3 л. кисело мляко с бисквити Ети, за да не се събужда през нощта от глад, но той пак не спи. Най-вероятно го мъчат зъбите.
, и аз все му давам бибата, но към 3ч вече не я ще и идва при мен. Да ви кажа, каката ей така изпиваше по 3 шишета вода (аз вече доста се повтарям с това) и по цяла нощ ставах да я успокоявам, и се чувствах по-зле от сега, когато Мони спи при мен. Тъй или иначе татето не спи при нас, та Мони не ми пречи. А и още нещо на тази тема, така като му давам да суче по всяко време, детето е много по-спокойно от кака му, макар че и нея я кърмих на поискване, но не и през нощта.
.
.
,ама такъв зор видяхме.Това е засега от нас!Целувки на всички и ще пишем!