Любители на котки - Тема 171

• 32 648
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора

Я да видя да не си забравила някоя консерва в кашона?

# 241
Аз ги пера моите на деликатната програма, без топки, нямам сушилня, и нищо им няма.

Едно от кварталните ни котета е преживяло голяма жестокост, но има шансове да оздравее. Ако някой търси или познава някой, който би искал един голям рижав, свръх гальовен и муден котарак на около 3 години, моля кажете. Знам че е малък шансът, но да си кажа. Не мога да повярвам какви хора съществуват и ходят сред нас, но с удоволствие на тоя изрод бих му причинила същото и повече

# 242
  • София
Леглото е изпрано, изсушено и Аш даже удари една голяма дрямка в него.
Не беше мръсно, но исках да го освежа. Мислех, че ватата ще се смачка, но е ок.
Пране на ръка няма да си причиня отново. Направих река от банята до пералнята.

# 243
  • In the land of Never Never
Някоя от вас преди време беше споделила снимка с транспортна чанта, която си е купила. Мисля, че беше през рамо/с дълга дръжка. Дали би споделила от къде е закупена?
Не знам дали имате предвид транспортната чанта, която купих за кабината на самолета за Васко. Тя е мека и с дълга дръжка, и може да се отварят страните. Така пространството може да се увеличи, когато не го носите, за да е по-нашироко. От Алиеспрес е.

# 244
Нашата е подобна, много е удобна.

# 245
Glikoza, а здрава ли е тази мрежа? Сред нашите котаци няма нито един, който би стоял с клетка/чанта спокойно. Драскат, чоплят, бутат, подават лапи, опитват да се хванат за нещо извън, къртят с нокти... Последно опитах една сутрин да сложа котарачето в транспортната клетка, защото последните седмица-две е изключотелно буен в ранни зори (още от 4:40 Astonished). Е, то не беше бутане, къртене, драскане. Чудя се как оцеля тази кутия. То и ние не оцеляхме - котакът беше толкова шумен в опитите си да се освободи, че пак не можахме да поспим. Grinning

# 246
  • София
И аз се замислям за такава чанта. Клетката ми е супер тежка.
Дъщеря ми беше носила Оникс в раницата и се оплака, че ѝ било тежко.

# 247
И аз се замислям за такава чанта. Клетката ми е супер тежка.
Дъщеря ми беше носила Оникс в раницата и се оплака, че ѝ било тежко.
Като човек, който доста години е обикалял планините с тежка раница да споделя моето мнение - нещо тежко много по-лесно се носи на гръб, отколкото в ръка или през рамо. Аз имам една евтина котешка чанта от Джъмбо, но си мисля, че ако завра вътре Мъри, след по-малко от 5 минути няма да остане нищо от чантата, а тя ще е извън нея. Като знам как се бори да излезне от стабилната кутия.

# 248
Аз купих тази, но още не сме ходили никъде с котето в нея. Може да се ползва и като легло в легнало положение на раницата. Изглежда стабилна.

# 249
  • София
нещо тежко много по-лесно се носи на гръб, отколкото в ръка или през рамо
Така е. На мен раницата ми е удобна, но съм я носила най-много час.
Гледах чантите, които имат платка/дръжка за поставяне на куфар. Но за 1-2 пътувания не си струват парите.

Дъщеря ми се отказа да води Оникс на море. Та няма да пътува с него.

# 250
Тази раница е много хубава , и котето може да гледа, но на моя кот му е ню ню 🤣🤣
тук ми е на рамото ..

# 251

Сълзят очичките нещо.

# 252
Шошко беше с конюктивит.
С 3 дена лечение е пушка пак Simple Smile

# 253

Уф, че хубавец! Simple Smile

# 254
Мокри очи = температура?

Общи условия

Активация на акаунт