Любители на котки - Тема 171

• 33 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Душанчо Hug радвам се, че всичко мина леко с него. То не са и само хормони, имай предвид, бебешкото игриво поведение си го пазят и за по-дълго. Ади спря да ме бие чак като прибрах Бени, сега взаимно се пердашат Grinning

Успешно възстановяване на всички кастрирани котки в темата!

Аз ще правя скоро опит от три хранения с мокра храна на ден да ги мина на две. Не са дебели още, но натам са тръгнали и като се стопли и не им се яде толкова, мисля ще е подходящия момент. Не мога да ги изнасям вече едновременно от кухнята - 2 х 5,600 кг. е повече ми идват Grinning

# 511
  • Бургас
Радвам се,че е добре Блеки.
И за всички котета се радвам,че са добре.

Харко също ме бие,май нещо се опитва да се наложи.И аз вече ще се бия с него,цял ден съм с подуто око и капки за очи...

Може като се стопли на Хари да му дойде желанието за пауч,знам ли го...
Ще го пробвам,засега си е добре с гранулите.

# 512
А ние планираме пътуване до България. С кучо и с котаракът. Дали да си взема транквиланти? Ще бъде интересно пътуване.

# 513
А колко струва поставянето на първа ваксина за коте с изваждане на паспорт?

# 514
В нашата клиника цените са:
Тривалентна ваксина 45 лв
Петвалентна ваксина 65 лв
Издаване на здравна книжка 10 лв
Поставяне на микрочип 45 лв
Издаване/преиздаване на паспорт 20 лв

Предполагам, че във сайта на клиниката, към която си се насочила трябва да има информация.

# 515
  • Бургас
При нашия вет май паспортът(здравна книжка е) беше 5-6 лв
Тривалентните ваксини бяха по 25 или 30 лв,но това е от миналото лято.
Петвалентната си е пак 60 или 65,нещо такова.
В различните клиники в Бургас цените са подобни,поне бяха.

За обезпаразитяване с Моксиклиър май 15 лв,а със Стронгхолд 24-25...
Хапчета Цестал или паста са около 3-5 лв.

# 516
След като този селянин се изпика демонстративно пред спалнята и после слезе да вие долу,Сакура отиде да зарива по паркета и аз станах в 4,30 да чистя,сега са така.Спи,мълчи и е привиден рай.
Не знам какъв му е проблема,ама почва да ми писва.Това  енай-проблемната котка,която съм имала.От както я имам,все нещо прави,както не трябва.
Добре,че дъщеря ми я обожава.

# 517
  • Бургас
Уж харесва Сакура,целуват се на снимката...
Може и да се разгонва,нали не е съвсем ок кастрацията...
Може и да ревнува.

# 518
Той не притеснява Сакура по онзи начин
Може би ревнува,но аз не съм го спирала да идва до нас Понякога отблъсквам Сакура,за да не мисли Зак,че я предпочитам и да я тормози после/както и я е гонил,когато не съм около тях/

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 10:18 от red soul

# 519
Ред соул, страхотен кадър с целувка

# 520
  • Бургас
Ред соул, страхотен кадър с целувка
Имаше и още един преди,разкошни са Зак и Сакура...

ред,ама той има съзнание на тригодишно дете.
И се жалва,че Сакура спи при майка му и го е изместила... вероятно.
А може да подушва,че е женска,да опитва да ѝ привлече вниманието,да не знае какво да прави и да вие в объркването си.

Дано няма проблеми с бъбреците и дано не е от болка.Може да му пуснеш някакви изследвания,не знам.

Ако го гушкаш и носиш като малко бебе,може и да се поуспокои.
Моят лигльо,който бърка по нощите в очите на хората, много обича да го нося насам-натам,стои и даже се разтяга от удоволствие в ръцете ми...Иначе да го взема да го гушкам и да седна,не стои,трябва да го разнасям.

# 521
  • София
Ред, тази нощ е имало нещо. Joy Не знам луната в каква фаза е, нито дали има някакви магнитни бури, но заспах по светло. Цяла нощ беше лудо препускане и бой всеки с всеки. Joy Какво ли не направих, за да ги укротя, но не се получаваше. Накрая съм заспала изтощена. Когато се събудих, очилата ми бяха "проходили". Търсих ги дълго и накрая трябваше да отида без тях към тоалетна и баня, а диоптрите ми са наистина много. После мъжът ми ги търси и се оказа, че са ми ги запратили доста навътре под леглото. Joy

Извън шегата - мисля, че проблемите на Зак идват от непълната кастрация. Sad Сигурно има и ревност, но виенето си е типично за некастриран котарак.

noragami, ако не те затруднява храненето 3 пъти на ден, по-скоро намали дажбата, а не да разреждаш храненията. Според мен ще огладняват по-малко.

# 522
  • София
Да ви покажа Мацона как ми се смейка като ми подаде пуфкавото си коремче да я чешкам и да си играя с нея 😻

Скрит текст:
Наистина се смее. Почистих я от бодили и беше адски доволна и благодарна.

Red soul, много хубави снимки.
Тази с целувката е ... фантастична. Толкова са мили двамата.
И моето мнение е, че пролетта е "виновна" за поведението на Зак.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 12:47 от AnyHr

# 523
Здравейте отново, два дни след предишното посещение, пак заведох котан, защото от около 30 часа откакто го следя, не е пишкал. Да кажа, че ако за симптоми за запушване се чудите, даже не е ровил и не се е опитвал да пишка. Само голямата нужда е свършил. Имаше няколко бледо розови капки само около тоатетната, по цял ден се крие, и не е пишкал другаде вкъщи. Естествено, като го сложих пак в кучешката чанта, пикна малко там, това му е редовния номер. Съответно процедурата вече ми е позната - три инжекции, една бускулизин да му отпусне болката, една антибиотик за превенция на цистит, понеже след ретростомията е по-предразположен, и едната е мисля за разбиване на камъчетата или съсиречетата, каквото там се видя днес на ехографа, че има в момента в мехурчето. Така че, познавам го котан и преди да се запуши, само не разбирам защо всеки път като го заведа, не го боцнат директно да го облекчи, ами трябва два дни по-късно да се връщам с констатацията, че не е пишкал. Има нещо в отношенията между докторката и някой от докторите явно. Писан го претеглиха 7 кила гигант днес 🐱 всички сестри му се радват, защото е добричък, послушен и огромен, само тази го хейти, но си назначи лечение този път.

# 524
Таня,възможно е,наистина.Но защо тогава не притеснява Сакура.През деня е мирно,спят,разминават се,душат се.Вечер пак не и обръща внимание,но прави това с виенето.Често седи на прозореца на спалнята,от където излизаше и вие.Тук няма как да усети некастрирана женска.Просто няма.
Ще го заведа на лекар,но след дни летим за Великденската към БГ и ако ще искат да го оперират,няма да съм тук.
MianaNia,то само целувки да искаш от тях.

Купих им хранилки

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:06 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт