Любители на котки - Тема 171

• 33 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета, приятно ми е да се запознаем. От няколко дни съм “майка” на двумесечно сиво британче Елизабет.
В четвъртък я ваксинирахме и бяхме на преглед. Много е добричка, гальовна и игрива. Мърка и обича да я галим.
Ето я и нея:

Моля се Кати да се оправи! ❤

# 601
Тути си има адашка близначка вече в темата! Smiley
Като че ли не мяса много на британка, обаче, малката Елизабет...?

# 602
Simple Smile))
Такава е снимката. Ето друга, тук май повече прилича:

Иначе за мен породата е без значение, бих гледала с удоволствие и непородисто коте. Татко ѝ е котето на свекърите ми, полагаше ни се едно бебе. Simple Smile

# 603
Може да е кръстоска с руска синя.
Британско бебе:

Руска синя вс. Британска:

# 604
  • София
Добре дошла, Елизабет! 😻
Прекрасна е!
Обичам бебета!

Неделя е- ден за баня 😂😳😝

# 605
Прекрасни са всички котета, да са ни живи и здрави.
Имам един глупав въпрос: може ли котето да се простуди, ако спи на стол под маса, която е до открехнат прозорец? Масата е с покривка, която виси до под стола и пази котето донякъде.

# 606
може ли котето да се простуди, ако спи на стол под маса, която е до открехнат прозорец?
Ами, не, то времето се стопли вече. Simple Smile Като ѝ стане студено ще се премести. Но все пак е прясно ваксинирана и е хубаво да я наблюдаваш за разни симптоми и да я държиш на топличко.

# 607
Майка-зайка, нашия постоянно лежи на по-хладни места - мивката, по плочките, опрян в стената. Беше започнал да киха много често, дори като спеше. Като се хранеше се чуваше леко хриптене все едно му е запушен носа. Отидохме на вет, но прегледа не показа да има нещо и за това за наше спокойствие 5 дни давахме билкови капсули. Сега не знам дали съм си въобразила, но на 3 ден спряха и кихането и хриптенето. Прекрасна Елизабет! Ако се притесняваш, понеже е малка я мести при възможност или сложете легълце там и да й е по-топличко.
amy_nka, аз от имуностимолиращите останах доволна. Вчера дадохме първата капсула и като мине всичко ще пиша как се е държал и дали съм забелязала ефект от тях, защото все пак знам как си се държи нормално

# 608
  • София
Amy-nka ,тези капсули Kalmvet ги купих сега на последното разгонване на Изи .Не забелязах никакъв ефект върху нея.Започнах да и ги давам от 2 ден ,до края си беше същата като и без да и ги давам Simple Smile Явно е индивидуално .
А...,разликата беше,че взе и се изпишка на спалнята ми Joy
Точно тези капсули не съм давала, но съм използвала храна на РК Calm и изпарителите на Фелиуей. Всички са на принципа на натрупването. За храната ни бяха казали, че трябва да изяде поне 2 кг, за да има ефект. Фелиуей започва да действа към края на месеца. Не вярвам и капсулите да подействат с 4-5 дневен прием.

Майка-зайка, истината е, че могат да настинат точно толкова, колкото и хората. Някои са по-издържливи, други не толкова. Нашите са толкова изнежени, че ако стане по-студено, масово се чува кихане. Чак до разболяване не се стига, но и аз държа топло. Не заради тях, а заради нас. Мразя да ми е студено. Simple Smile

Добре дошла на сладката Елизабет! Heart

# 609
  • София
Таня67,вероятно са с натрупване ,да.
Искам пак да ви попитам ,от кой ден след кастрацията мога свободно да пусна Изи из апартамента  да си обикаля  и катери ,скача?
Държа я вече 5 ден затворена само е едно помещение .Лекарката каза след 7 ден да я оставя да си прави каквото иска ,но аз се притеснявам .

# 610
Димяни, ама ти трябваше вече да си я пуснала душинката. Simple Smile Предпазването беше когато още залиташе.

# 611
Много красива Тути:). Кастрирана ли е? Да я вербувам за Майкъл след година?

# 612
♥ Димяни ♥, моите две бандитки още на другия ден скачаха и ходеха, където си поискат .
Една сладка Буда!

И две послушни сестрички пазят тишина, докато Ан-Мари учи:)

Бях споделяла преди време, че мислим да направим катио на терасата, но се отказахме.
На дневен ред е нова идея.

Това е основата на котешка къща, към която ще имат достъп от тяхната стая. Цялата концепция и изпълнение е на съпружието със златни ръце и сърце:)

# 613
Питах за дупета, защото си мислех, че е симптом за нещо, а явно и тя е мързелана и не обича чистота 😂.Видях,че има и каишки за успокоение.Сигурно ще и взема такава.Тези гранулки докато подействат сигурно и месеци може да минат щом са на принципа с натрупване.
А за хубава козина да ми препоръчате нещо?

# 614
Биотин и масло от сьомга и добър имунитет. Иначе добавки - бол.

Общи условия

Активация на акаунт