Любители на котки - Тема 171

• 33 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
И аз ползвам соева, преди от Стефанов, но сега едно че няма, а последния път много ме ядосаха като поръчката ми се забави доста, минаха ден-два от срока и им писах, куриерът бил виновен, ми аз какво съм виновна, нито се извиниха, нито нищо и сега ще ги бойкотирам Simple Smile последно купувах от pet mall, в ДМ също имаше, но ми се стори скъпа, а с карта тук и отстъпката ми излезе 15 лева май: https://petmall.bg/kotki/aksesoari/toaletni-i-konsumativi/catrin … iven-vuglen-14783

Бъркам или Ноеми отдавна не е писала?

# 661
  • София
Много бях доволна от Бенек
И аз, и котаците бяхме доволни. Дъщеря ми обаче прави фасони... повръщало ѝ се от миризмата ѝ. Опитни зайчета ги направих моите. Добре че пишкат в каквото им сложиш.

А за пренасянето... първият път ни я качи един младеж, съсед. Доста се озори. След това сигурно се е ядосвал, че е предложил помощта си.
След това ММ я качва до нас. Той и сипва в тоалетната, защото аз чувала даже не мога да го мръдна Simple Smile

# 662
Стискам палци на Оливия!Дано мине леко и да се възстанови бързо! Flowers Four Leaf Clover
Аз също имах голями притеснения ,но всичко мина добре и Изи се възстановява отлично.
То голями мъки имаше с нейните разгонвания.7,8 дни ,3 дни пауза....дори се чудя дали има други такива котки:confounded:
Сега поне ще е спокойна и тя и ние
Има, нашата и тя така. От март месец през седмица е разгонена с малки паузи.
Мъжът ми я е завел, ще я тестват първо за упойки и после. Уговорката е да я вземем към 18ч. Дано мине добре. Много гладна е била, защото казаха от снощи да не я храним, а тя е свикнала да има винаги в паничката и да си похапва и през нощта.

# 663
Търсейки нещо,обясняващо поведението на котките ки,попаднах на това.Мисля,че ще бъде интересно и на други.
https://bg.bereawiki.com/610709-cat-behavior-NCOCAO

# 664
Днес нашия Арчи става на 1г. Черпя ви виртуално 🎂

При заснемане на снимките няма опърлени мустаци😸

# 665
Честит рожден ден на Арчи! Прекрасно се е усмихнал на последната снимка. 😸

Имаме ли новини за Кати? Минала ли е операцията?

# 666
  • София
Любимото ми двуцветно носле 😻
"Само за теб ли е това ядене?"

Няма как да устои човек...

Честит РД на красавеца  Арчи! 🥩🍗
Да е здрав и много години да си мъркотите!

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 15:05 от AnyHr

# 667
  • София
Честит да е Арчи!Все така красив и любящ!:heart:

Днес ми прави впечатление,че Изи се търка в краката ми и мърка,това нещо го прави само като е разгонена Simple Smile може би хормони още се подреждат:blush:

# 668
  • Бургас
Честит рожден ден на Арчи,целувки по челцето!
Много години мъркане и игри му пожелаваме,да е здрав и да се радва на живота заедно с човешките си роднини.

# 669
  • София
Честит да е Арчи. Много бели и игри Simple Smile

Разбрах се за ваксина с една клиника и в петък ще ходим.

# 670
Мъри честити рождения ден на Арчи и му пожелава много и щастливи котешки игри и да го слушат стопаните му.

# 671
А Тери ще я прекръщаваме в Худи (от Худини). Пътувахме и я хвалехме колко прекрасно се държи и не усещаме, че в колата има коте. Изведнъж нещо пухкаво кацна на рамото ми и във врата си почувствах влажно носле. Разтворила ципа на транспортната чанта, предвидливо притъпила вниманието ни, Тера поиска да шофира  на магистралата. Добре, че каката беше по-бърза от нея и не стана беля.

# 672
Момичета, може ли да ме посъветвате, каква мрежа сте си сложили на балкона/прозорците, откъде сте я купили и как е закрепена?
Днес си запролетих балкона и ми се иска да стоя там вече, но се притеснявам, че Бети ще се мушне под стъкления парапет.

# 673
Благодаря момичета, бъдете здрави вие и косматковците 😻💋

# 674
Размерът няма значение

Общи условия

Активация на акаунт