Любители на котки - Тема 171

• 32 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
На туй се надявах и аз, да не се откаже Grinning
И урината му е започнала да мирише мнооого. Очаквах го, но тайничйо се надявах да е по-близо до годинката. Ще говоря с ветеринарите. Много го обичам, но обичам и себе си и не мога да живея в тази смрад още 5 месеца.
Така е в началото,да,мирише урината и става все по-зле.
Аз бях писала в една група за ветеринарномедицинска помощ и ми казаха,че котето е болно,да го заведа на вет...
Ами оказа се,че е съзряло момченцето,той се разхождаше в...постоянно възбудено състояние (не знам как по-деликатно да го обясня)мяукаше...
Беше шумно и миризливо положението.

Да, най-добре говори с вет,може да има някакъв хормонален начин да се поотложи кастрацията.
Не знам и аз.

# 211
Някоя от вас преди време беше споделила снимка с транспортна чанта, която си е купила. Мисля, че беше през рамо/с дълга дръжка. Дали би споделила от къде е закупена?

# 212
Аз поливах тревата всеки ден или през ден и я чаках докъм 15 см. На едно ядене я ядат моите обаче и почнах да купувам пораснала, поне да не се занимавам за едното им тъпкане. Иначе на опаковката трябва да има упътване подробно, поне на витакрафт имаше - да се пробие стрелката, първоначално да се намокри обилно и после по мъничко.

На Витакрафт тревата става ли? Бързо ли расте? Току-що получих и гледам, че семената не са същите като на Нобби. Някакви смесени са, не само жито. А жената по телефона ме уверяваше, че били същите. Ако не става, да я връщам...? Frowning1

# 213
Ставаше си, да, даже една идея по-дълго издържаше от купената.

wistfully, ако говориш за моята, от животинския пазар я бях купувала, не знам дали и сега ги има

# 214
Ставаше си, да, даже една идея по-дълго издържаше от купената.

wistfully, ако говориш за моята, от животинския пазар я бях купувала, не знам дали и сега ги има

Ами не си спомням кой беше. Помня, че беше снимка в цял ръст с котето в чантата, преметната отпред да се вижда добре на снимката. Надявах се да мога да я намеря някъде онлайн.

# 215
Аз не мога да разбера кое е по-добре да си купя за всеки случай да имам в къщи. Дали спрей за премахване на петна от урина с ензими и пробиотични бактерии или антибактериален спрей срещу петна от урина с биотрол. Кое е по-ефективно...Другият ми въпрос е относно пратките от зооплюс. Разбира ли се предварително колко часа ще дойдат на адреса и кой ден. В случай, че не съм там къде оставят пратката. Чакам първа пратка оттам и се чудя как действат.

# 216
  • София
"Мама е болна и аз пак трябва да се грижа за нея по цял ден!"

... ето как 😹

# 217
  • Бургас
Мъркай на мама,вашите честоти на вибрациия лекуват.
И я гушкай много!
Бързо оздравяване!

# 218
И дъщеря ми е болна. Котето дотича и легна до нея веднага.

# 219
  • Бургас
И дъщеря ми е болна. Котето дотича и легна до нея веднага.
Да,помагат душичките.
Когато бях с Ковид,14 дни почти лежах,все с температура,Харко не беснееше,а лежеше в краката ми.
Странно,иначе спи до главата ми.
Чак когато оздравях,отново се върна.
Бързо оздравяване на дъщеря ти!

Когато ме болят стави,корем(а е често и е силно),той ляга и мърка.Друго си е да те гушкат и успокояват.

# 220
  • София
Разбира ли се предварително колко часа ще дойдат на адреса и кой ден. В случай, че не съм там къде оставят пратката. Чакам първа пратка оттам и се чудя как действат.
Пратките се получават до няколко дена, максимум седмица. От бг страна се доставят от Спиди. Спиди изпращат смс с дата и час (на дата между час и час, времевият отрязък е един час).

Купих нов повод на Аш. Малко му е терсене, тренира на сухо у дома.

# 221
Бърз въпрос и от мен. Имате ли идея дали в София някъде практикуват при кастриране на женска котка, махане само на яйчниците, но не и на матката? Дали има ветеринар, който би се съобразил с мен и желанието ми кастрацията да се извърши по този начин?

Може да попитате в Мадара вет, д-р Соколова препоръча този тип операция за моята котка, когато я кастрирахме преди две години (котето беше на осем месеца, преди първо разгонване). Тогава лекарката ми обясни, че това е по-добрата опция за млади и нераждали животни, това била масовата практика в Германия, където тя е завършила ветеринарна медицина.

# 222
Наш Шошо е с конюктивит Sad
Сутринта едното Пло беше залепнало и мокро, мокро.
И се гевези, освен това. Реши, че само пастет чета ще яде.
Ама не от мен, защото като посегна към него и мисли, че ще промивам и капя капки

# 223
amy_nka, ползвам точно тази смес семена от твоята снимка. Жито и овес. Само че не купувам готови пликчета  за 2 лева, а от някой магазин за фуражи или в някои зоомагазини също продават, купувам по половин килограм от двете, смесвам и ми стига за цяла година.
1 кг жито  е някакви стотинки. И не е до парите, ами ми е по- удобно, винаги имам подръка и не ходя всеки път като ми трябва да купувам.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт