Любители на котки - Тема 171

• 32 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
хаха, Шарлот, хич не е светица като почне да хапе и раздира поредната джапанка Simple Smile
Качих ѝ две видеа, едното как си хапе дървото и другото на какво се учим с мартеница Simple Smile

Мисля да ѝ дам обезпаризатяващо тия дни (нищо, че ме е страх след предния път) и след някакъв период и аз да изведа. Всеки път като се наканя и навън почват виелици, да знаете, че ако завали пак сняг, значи съм искала да я водя навън тоя ден Simple Smile

# 391
Анмари, как реагират хората на такава необичайна гледка? Не мога да си представя как бих реагирала, ако видя на живо такава екзотична котка да се катери по дърво в София.

# 392
  • София
AnMary, избягахме от София за уикенда. Ще се приберем утре вечер.
През седмицата се прибирам към 17:30 ч  (ако се разхождате по това време...)
Не те ли е страх от кучешкото нашествие в училищния двор?

Голям кеф за Блеки. Цял ден обикаляме заедно полянките около нас.

Скрит текст:
Изчистих боклуците, които някой друг е натрупал за няколкото зимни месеца...
Всяка пролет го правя...,  все се надявам, че ще им стане неудобно, но не би... 😥. Дори ми се подиграват, че идвам от София да им чистя...
 Но това е друга тема...

Не ми се мисли като се приберем  как ще го озаптя още 2- 3 седмици в апартамента...
Дворът ни се напълни с любопитни котки (откъде се взеха толкова...) и гладни... Чаринка пак не се появи 😿

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 23:29 от AnyHr

# 393
  • София
Мисля да ѝ дам обезпаризатяващо тия дни (нищо, че ме е страх след предния път) и след някакъв период и аз да изведа.
Ние им сложихме НекстГард Комбо. Нямат проблем моите. Помня че Фрея имаше някакви проблеми. А дали е било от капките?

Извеждала ли си я до момента? Оникс почти не е бил навън и го е страх. Есента го извеждахме, разхождаше се с Аш. Зимата мисля само веднъж, умряха от студ и ги прибрахме.
Може да се отпусне и ще му хареса.

Много неща могат да правят... при желание. Ще я обучиш Фрея Simple Smile
При нас умникът е Оникс, Аш е малко тъпичък Simple Smile Оникс може да плува Joy

Анмари, как реагират хората на такава необичайна гледка? Не мога да си представя как бих реагирала, ако видя на живо такава екзотична котка да се катери по дърво в София.
Повечето му се радват. А и той е социален.

AnMary, избягахме от София за уикенда. Ще се приберем утре вечер.
През седмицата се прибирам към 17:30 ч  (ако се разхождате по това време...)
Не те ли е страх от кучешкото нашествие в училищния двор?
Избягваме кучетата Simple Smile
Хоум офис сме. Пием кафе на червеното или на ъгъла в блока на Деница предиобед и следобед. Като се постопли ще излизаме и до по-късно.

# 394
  • Бургас
И аз искам на кафе с Аш.

Много са красиви бенгалчетата, много са грациозни.
Котаранката на red е приказна,Аш,Оникс и Фрея са също невероятни.

Моят Харко също носи така една мартеница с пластмасово кокиченце(то тежи и трака,с голям кеф го гони и разнася).Явно и Фрея обича да играе на "донеси",само че Харко играе по котешки-той си решава какво и дали да носи и той решава кога ми се играе Simple Smile Simple Smile Simple Smile.Носи топчета,капачки...Всичко, което му харесва.

# 395
Заключ в моето царство:

# 396
Двете персийки са спасени/осиновени/.
Първата офисна е женска,много мила и гальовна котчица,която е била домашна,забременяла от дом.котарак и я изхвърлили.Имаше късмета да попадне при мен ,роди,отгледахме ги,намерихме им домове и я кастрирах.Сега от мен не се отделя.Казва се Маша.
А Дебел,той просто се появи един ден и остана при мен.Вече 4г.Опитаха се да го осиновят,но той избяга и се върна.
Ето това е моето котешко царство и историята му.

# 397
Деси, да ти се връща доброто! И ще се върне, ще видиш!

# 398
Живи и здрави да са ти, Деси! И ти с тях!

# 399
  • Варна
Деси, много мила история имат твоите питомци. Да си се радвате един други дълги години. Animal Cat2
Гледам Дебел как удобно се е разположил връз клавиатурата и кЪ да ти даде сърце да го поместиш, па да си свършиш работата. Ето днес учим с детето по ЧП на дивана, отворила е учебник, тетрадки и пристига Лора с движения тип " Ма вие ме пренебрегвате " и току се цопна върху учебника, погледна ни победоносно  " Ай да ви видя сега  ". Щерката само това чака за да кривне от учението,фу.

Скрит текст:

# 400
Деси, много мила история имат твоите питомци. Да си се радвате един други дълги години. Animal Cat2
Гледам Дебел как удобно се е разположил връз клавиатурата и кЪ да ти даде сърце да го поместиш, па да си свършиш работата. Ето днес учим с детето по ЧП на дивана, отворила е учебник, тетрадки и пристига Лора с движения тип " Ма вие ме пренебрегвате " и току се цопна върху учебника, погледна ни победоносно  " Ай да ви видя сега  ". Щерката само това чака за да кривне от учението,фу.

Скрит текст:
Оооо,те и двамата са на бюрото по цял ден.Особено сутрин като искат да се галим.Иначе си спят вътре ,имат си стая в банята...
Не питайте какви гимнастически пози заемам за да работя....

# 401

Честит рожден ден, како Heart

# 402
Честита да е голямата прекрасница.Hug
А каква малка въшка беше....

# 403
  • София
Оникс е смел Simple Smile

Аш беше вързан изкъсо, стоеше отстрани и гледаше сърдито.

# 404
Честита рожденичка,здрава и благословена да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт