Любители на котки - Тема 171

• 32 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 375

И на Терата пръстчетата са разделени. При нея има нещо много диво като излъчване и поведение. Тя дойде от улицата - може някакъв расов прадядо, със смесена (дива и питомна) кръв да е предал гени.
Тук лежи на електрическо одеяло, но дебне птичка зад прозореца.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:33 от Шарлот

# 376
Привет, отдавна не съм писала, че много работа, но пoне успявам да ви чета редовно Simple Smile
Мини, при нас тоалетното обучение претърпя пълен крах. В момента, в който трябваше да я ползва с дупка, тя спря да пишка там, странното е, че си акаше горе, но пишкаше къде ли не из къщата - в мивките, на канала, в купичката и с водата?!?!?!. Като на второто пикане във водата ѝ не издържах и заявих на мъжа ми, че край, прекратявам това. Тъй като не бяхме купили нормална котешка тоалетна, използвах един леген, в който ѝ насипах постелката, вече над месец си ходи в него, чудя се да купувам ли кот. тоалетна Simple Smile
Скрит текст:
След пикането ѝ в купичката за вода взехме фонтан, ма то си е като чешмичка, не знам защо се водят фонтани. Пие от него рядко, за сметка на това ходи и си топи играчките - мартеници, плюшените ѝ мишки, пантофи, които постоянно разнася и хапе Simple Smile
Скрит текст:
Като казах хапе, нормално ли е толкова много да търси неща, които да хапе и разкъсва? Ето една стелка от маратонка на детето на какво я направи:
Скрит текст:
, даже тук е още в началото на разрушението ѝ Simple Smile  Почна и нас отвреме на време да ни хапе - като я галиш почва те ближе и след малко захапва, не силно и не със злоба, ама...
Иначе и нейните лапички са с разделени пръсти Simple Smile А за моя изненада на коремчето ѝ изобщо вече не личи къде е била оперирана и бръсната, не вярвах, въпреки че докторите също ме уверяваха, че ще е така.
АнМари, вашия хамак здрав ли е все още? На Фрея и отне по-малко от месец и половина да го счупи напълно нейния, вече е прекършен, чудя се дали да купувам нов или да оправяме този, защото сега пак се върна да спи следобед до мен Simple Smile

# 377
  • София
Тъй като не бяхме купили нормална котешка тоалетна, използвах един леген, в който ѝ насипах постелката, вече над месец си ходи в него, чудя се да купувам ли кот. тоалетна Simple Smile
Според мен няма смисъл от котешка тоалетна. Този леген е достатъчно голям и дълбок.
Имам и аз един такъв, правоъгълен. По принцип е купуван за миене на под (вода+препарат+моп). Беше тоалетна и на двамата когато бяха малки.

Като казах хапе, нормално ли е толкова много да търси неща, които да хапе и разкъсва?
Аш е така с космати топки. Синът ми му беше купил ключодържател (космата топка). Лапа я, разнася я, рита, хапе, пази и ръмжи (зловещо). Скри си я някъде. Дадохме му нова... наложи се да я шия Simple Smile
С мишките рядко действат така.
Казах да дъщеря ми, че ще купя плат и ще им нашия топки Simple Smile

АнМари, вашия хамак здрав ли е все още? На Фрея и отне по-малко от месец и половина да го счупи напълно нейния, вече е прекършен, чудя се дали да купувам нов или да оправяме този, защото сега пак се върна да спи следобед до мен Simple Smile
Здрави са. Но и рядко лежат в тях. Само веднъж ших плата, защото при завъртането на краката ние с ММ бяхме увъртяли плата и шева се беше разшил.
Какво е счупила? Метала на хамака? Или краката, с които се закрепва?
Нашите хамаци са метална планка и обръч. Виждат ми се доста здрави.
В сайта, от който купих катерушката има драскалки, които би могло да минат за крака - https://www.vidaxl.bg/e/vidaxl-koteshka-draskalka-8x45-sm-10-mm- … 718475598640.html
Търсих за старата катерушка, но не намерих.

# 378
На мама спящото съвършенство Heart.
Така изкарахме съботния слънчев ден:

Пп И на Мая пръстчетата са разделени, но лапките и са толкова космати и рошавки, че при опит да снимам излиза само една рошава косматост. Joy

# 379
Не съм показвал Майкъл скоро:)

# 380
Този кош за дрехи ми хареса като идея за тоалетна. Хем е дълбок и няма да пръска, хем има дръжки и лесно ще се пренася. Само за бебета и възрастни котки не става. Иначе е чудесен. Интересно за котки, които застават на ръбче дали може да се приложи, дали ще го ползват така.

# 381
Замених легенчето на Тери (обикновено, плитко, кръгло) със закрита тоалетна заради това, че "кацаше" на ръба и цялата постелка се изсипваше в банята. При по-тежко коте (с подобен навик) и кошът ще се изсипе.

# 382
Здравейте,да се запиша в групичката.Имам два персиеца в къщи-мъжко и женско ,кастрирани.

Имам двама в офиса -кастрирани.

И още дузина навън за които полагам грижи.
Благодаря .

# 383
Нямам нищо против персийките, но вторият офисен котак/ котка е много красив/а.

# 384
Триша, ние стигнахме до предпоследната стъпка. Там се задържа дълго време, може би 3-4 седмици. Махнах тавата и му оставих само поставката. Тогава почна да си върши работите на други места. Върнах тавата. Два-три дена продължи да не я използва. Сега ака там, но пишка в мивката. Обаче я мих с един препарат от зооплюс по същото време, в което я върнах. И сега се чудя дали не е от него. А уж е за почистване на тоалетна. Понеже стигнахме до последната стъпка, ще опитам още малко време. Ако не стане, му купувам закрита тоалетна.

# 385
Котак-7кг казва се Дебел.

# 386
Какво е счупила? Метала на хамака? Или краката, с които се закрепва?
Пречупи се между ринга и планката, с която е закрепен на дървото. Доста време го ползва така:

но при един от поредните ѝ скокове от 2 метра в него, просто се чу хряс и в момента виси Simple Smile

Мини, стискам палци да стане, вие сте почти накрая. При Фрея още на първа дупка отказах повече да пробваме, но то тая, която имахме ние са общо 3 стъпките и още първа дупка беше доста голяма.
Фрея я мерих преди няколко дни по метода без и с нея на кантара - не знам вярно ли мери така, ако да е 3.700, охраних си я Simple Smile

# 387
ТришаР, ако някой иска да иконописва коте, Фрея, с погледа от последната снимка не би имала равна. "Св. Фрея".

# 388
  • София
Тези невероятни бенгали и бенгалки ме побъркват- толкова са прекрасни- гъвкави, елегантни , грациозни 😻

# 389
  • София
Аз харесах първият Heart
Пречупи се между ринга и планката, с която е закрепен на дървото.
"Св. Фрея" - ни лук яла, ни лук мирисала Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Освен заварка друг ремонт не виждам. Не знам до колко ще е стабилно ако му скача от 2м Simple Smile
Моите се катерят и слизат след това в хамаците. Май не са скачали, а и на Аш ще му тежи д-то.

Оказа се, че май не ги меря много правилно. Кантарът ми има функция за тегло на бебе, мериш се сам, а след това и с детето. Та по тази схема мамуните са 5.300 и 4.800.
Тръгнали сме днес на кафе с Аш. И той реши сам да се премери. Закова на 5.450. За един ден не може да качи 150 гр. Определено му тежи дупето Simple Smile

Тези невероятни бенгали и бенгалки ме побъркват- толкова са прекрасни- гъвкави, елегантни , грациозни 😻
Ако времето утре позволява може да пием кафе навън. Ще ви запозная Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт