Любители на котки - Тема 171

• 32 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Честит РД на красивия Арчи!

Момичета, вече ще може да си казваме наздраве с писанките Simple Smile
https://divino.bg/statii/%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B2%D1%8A%D … D0%B1%D0%B0%D1%80

MianaNia, Димяни, герои сте вие, как сте издържали на това няколко пъти! При нас беше нетърпимо особено нощем, такова виене беше, че на 4-5-тата нощ, мъжът ми в просъница измърмори, че не издържал вече и ще я изхвърли. Скочих аз (за пореден път) и я галех, с въдица и всякакви играчки играхме, прилагах и от клипчета техника на акупресура...На сутринта той вика, ама ти верно ли реши, че ще посегна на котето, знаеш, че никога не бих го направил, абе, уж знам, ама Simple Smile

А на тази жена много завиждам, като дете си мечтаех това да работя Simple Smile https://www.facebook.com/Lovimals/videos/383638419855239

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:24 от ТришаР

# 676
Честит рожден ден на красавецът Арчи! Мнооого е красив, прекрасен.
Като ви гледам котките, ми той нашия изглежда хилав, недохронен. А как добре си  похапва само!

# 677
  • София
ТришаР,мъжа ми всеки път когато  беше разгонена я гонеше от спалнята .Тя от бебе свикна да спи в нашата стая.Такъв рев наставаше....не,че като е при нас стоеше мирно и тихо Simple Smile
Ние отдавна искахме да я  кастрираме,но здравословното и състояние не позволяше .Сега го направихме с риск,защото не се издържаше.

# 678
Като ви гледам котките, ми той нашия изглежда хилав, недохронен. А как добре си  похапва само!

Според породата.Твоят,едно че е малък,и второ трябва да бъде хилав.Бенгалите също.Европейската и британската са си едри котки😊

# 679
Моят мъж страда на тема, че Майкъл не бил грациозен. Падал като “чувал с картофи”.
Ми то не може хем да имаш дебела котка, хем тя да е грациозна:).

# 680
Red soul, имам перфектна снаха за Зак, даже ти е близко - в Белгия. Вярно и тя е кастрирана, ама как биха си отивали само Heart Eyes

Честит рожден ден на Арчи!
Моите си нямат официален рожден ден, защото не знам кога са родени, но понеже са с около година разлика съм ги набедила на 12 май заедно да празнуват Blush

# 681
noragami, покажи тази красавица Simple Smile
Боя се,че Зак няма и да знае какво да я прави.
Изключително интересно е да се наблюдават.Всеки си има индивидуалност.Закари и преди съм казвала,че го оприличавам на много добър,но неумел и неопитен селски момък.Онзи ден Сакура беше близо до него,той за първи път понечи да я близне.Тя се протегна към него,за да му е удобно.Той я близна два-три пъти,но все едно,че козинкат аи е с бодли.И я заряза.Няма никакви обноски,непрекъснато нещо бута и е свръх възбудим.
Сакура на 23 април ще направи две години Simple Smile

# 682
Нямам хубави снимки, но е точно толкова пухкава, само дето е с остра муцунка, нетипична за повечето котки

# 683
Разрових се за снимки на Арчи като бебе,тук е на 2 месеца точно беше дошъл вкъщи,такава шепичка е бил 😻

# 684
Много красива котка!

# 685
Честит рожден ден на Арчи, да е здрав и много късмет. Много е сладък.
Прибрахме си Оли, малко е ошашавена леко сърдита, но пак се опитва да беснее и да се катери. Качва се и на наблюдателницата си на прозореца. Само дето и тази вечер не трябвало да яде, милото, много е гладно.

# 686
Моят мъж страда на тема, че Майкъл не бил грациозен. Падал като “чувал с картофи”.
Ми то не може хем да имаш дебела котка, хем тя да е грациозна:).
Може, може... Мару как може...? Wink

# 687
Както сестра ми написа, изпращайки клипа (не е нейн) - за хора с балкон и котка:

Много се смях.

# 688
Тази котка има високо IQ. Joy

# 689
  • Бургас
Това е котка,която разбира законите на физиката и принципите на макарата.
Асансьоите ни са на подобен принцип...
Joy
Тази котка има високо IQ. Joy
Определено е сред най-умните представители...
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт