Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Идвам и с новина

# 106
  • София
и пак Юни, но 3-ти Simple Smile

# 107
# 108
  • София
Чадърената академия като гледам картинката Simple Smile

# 109
  • Вестерос
The Umbrella Academy

Изгедах и трети епизод на Shining Vale, не е лош. Има плашещи моменти обаче.

# 110
Тиф, мисля, че ти беше споменала наскоро Made for Love. Изгледах го в събота и ми допадна. Не е шедьовър, но самата идея и постановка ми напомниха Black Mirror.

# 111
  • Вестерос
Изгледах и аз още малко от него, но нямам време за целия сезон. И на мен ми допада, Рей Романо е много нелеп обаче 🤣

НОВИ
Fall River
The Endgame
Dodger

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 20:10 от Tiffany А

# 112
"Криминалните случаи на Мърдок" , сезон 10, епизод 16 е много психарски, направо превъртях. Много мразя да "цапат" хубавите сериали с простотии.
Гласувах за Мер

# 113
Кой беше 16-ти? Аз днес гледах 20-ти - изобретиха интернета Joy
Нищо против и знам, че е само за този епизод, но едно време сериалът беше за истински криминални мистерии и изобретенията си отговаряха на епохата, макар и напредничави. Те в следващия епизод може да се телепортират, ако продължават така...

# 114
Кой беше 16-ти? Аз днес гледах 20-ти - изобретиха интернета Joy
Нищо против и знам, че е само за този епизод, но едно време сериалът беше за истински криминални мистерии и изобретенията си отговаряха на епохата, макар и напредничави. Те в следващия епизод може да се телепортират, ако продължават така...
Не знам. Гледах в началото, превъртях в средата с надеждата да няма психарии, но имаше и отидох на края. Реших, че този епизод няма да гледам.
Иначе 10 сезон е 18 епизода. Тази вечер ще гледам 18

# 115
Не съм видяла, че става дума за 10-ти сезон, мислех че за текущия.

Видях го в ИМДБ - това е епизода за Лъвкрафт - те задължително (т.е. традиционно) имат всеки сезон епизоди с известни съвременници. Този беше за гот културата. Сега в 15-ти сезон имаше епизод с Чарли Чаплин и други известни комици.

П.п. сега се сетих, че имаше и един с известни психиатри, преди няколко седмици (Фройд, Юнг и други).

# 116
  • Бургас
"Жената на пътешественикът във времето" - от май в HBO max

# 117
  • Вестерос
Супер, чакам го от две години и повече.

НОВИ
DMZ
Silverpoint

ПОДНОВЕНИ
Abbott Elementary
Domina
Vikings: Valhalla  за два сезона
Never Have I Ever за 4-ти последен сезон

СПРЕНИ

New Amsterdam ще има 5-ти последен сезон
The Baby-Sitters Club

# 118
Пробвах Dead to Me заради Кристина Апългейт, симпатична първа серия, но се чудя да продължа ли?!

# 119
Според мен, да, нататък става по-интересен, поне на мен първи сезон ми хареса много.

Общи условия

Активация на акаунт