Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 449
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
И на мен ми хареса първи сезон.

# 121
Това ще ми е интересно да го гледам.

# 122
  • Бургас
Ако не пишеше, нямаше да позная, че това е Виола Дейвис. Предполагам, че ще е Мишел Обама.

# 123
Аз и другите не ги познах! Интересно изглежда, жалко, че нямам тази streaming платформа Sad

# 124
  • Вестерос
От 21.04 почва втори сезон на Стюардесата

# 125
Ако не пишеше, нямаше да позная, че това е Виола Дейвис. Предполагам, че ще е Мишел Обама.
Аз за друга черна първа дама не се сещам 😁

# 126
  • Бургас
Гледах първи епизод на "Инспектор Далглиш" по Епик драма. Книгите не съм ги чела и не зная как са, но сериала ми харесва засега.

# 127
Много ли е мрачен? От рекламата ми изглежда така.

# 128
  • Бургас
Не особено. Не е депресиращ като някои ирландски криминални, които съм гледала. Да, на рекламата изгрежда малко по-различно. По-нормален е, нещо като Ендевър.

# 129
Ще пробвам да гледам някоя серия - сега видях, че утре ще повторят първи епизод, но късничко, към 11 и половина. Ако не ми се спи, ще го пусна Simple Smile

# 130
Аз започнах Made For Love по HBO Max. Засега съм на 3 серия и ми се струва скучен.

Да попитам потребителите на HBO Max сред вас имате ли проблем като моя да нямате достъп до всички филми? Онзи ден гледах Bachelor, а днес е изчезнал от съдържанието и в каталога с Reality от толкова много заглавия са останали само 14??

# 131
Здравейте, аз без да съм ви прочела още (сигурно е обсъждано), да кажа за 2 сериала, които изгледах.

Too close/ Твърде близо [video][/video]https://m.imdb.com/title/tt10939214/?ref_=nv_sr_srsg_2
Само 3 епизода са, но поне за мен бяха силно емоционални. Даже си ревах. Не е за всеки този сериал, много хубаво описва до какви убийствени висоти може да достигне депресията. Не само когато не й обърнеш внимание на време, а и когато не се лекува правилно. Тежък сериал, но много силен. Главната актриса изигра това уникално!!!

И другия е Station Eleven/Станция единайсет. Не е лош, на моменти изнервящ, заради някакви объркани ретроспекции, но накрая много ми хареса, как всичко навързаха. Предупреждавам, че в един от епизодите показват буквално раждане на дете, с камера между краката, но всичко друго си е ок. (Това в случай, че не обичате такива сцени или гледате с тийн, който не е виждал такива точно сцени) няма нужда да казвам в кой, ще разберете.

Сега ще ви чета, много хубави предложения  си намирам тук. Благодаря Ви ❤

# 132
Включвам се с последния сезон на The last kingdom - 10 епизода са, от които изгледах 8. Чувството, което ме завладява, гледайки го е... скука. Някак пресилено се опитват да вкарат драматични и емоционални моменти, които не ми донесоха нищо друго освен въртене на очи и прозявки. Като цяло във всеки епизод умира по някой. Дано се случи нещо в последните два епизода, което да разсее досадата.
(Акцентът на Утред е покъртителен...)

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 22:13 от Анонимен

# 133
  • Бургас
Аз сега тепърва започвам The Last Kingdom от първи сезон. По BTV action започнаха да го дават тази седмица. Честно казано не ми допада кой знае колко. Не съм чела книгите, но сериала ме се струва леко заспал. Дублиран е, затова не знам какъв е акцента на Утред, но знам, че актьора е живял в няколко държави и знае няколко езика и честно казано още не мога да го възприема в този героична роля, след като съм го гледала в един филм с Мат Смит (Doctor Who), където двамата имаха някои доста разгорещени любовни сцени. Blush Иначе е сладък Blush

# 134
Too close и на мен много ми хареса👍.

Общи условия

Активация на акаунт