Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Аз започнах Made For Love по HBO Max. Засега съм на 3 серия и ми се струва скучен.

Да попитам потребителите на HBO Max сред вас имате ли проблем като моя да нямате достъп до всички филми? Онзи ден гледах Bachelor, а днес е изчезнал от съдържанието и в каталога с Reality от толкова много заглавия са останали само 14??

И на мен ми се случи нещо подобно с последните серии на отгледани от вълци. Бяха изчезнали, писах на HBO в Месинджър и доста бързо ми отговориха, че в момента преместват съдържанието и да имам търпение скоро ще имам достъп до цялото им съдържание. На следващия ден си бяха налични сериите, предполагам е нещо временно и при вас.

# 136
  • Вестерос
НОВИ
WeCrashed с Ан Хатауей
Suspicion
Joe Pickett
Life & Bett с Ейми Шумър
The Last days of Ptolemy Grey със Самуел Джаксън
Minx
The dirty black bag

# 137
Изгледах епизод 21 от сезон 15 на Мистериите на Мърдок. Има още два епизода до края на сезона.

Случаят беше обикновен, не ми направи особено впечатление. Единственото забележимо е, че се готви нещо свързано с патоложката Вайълет Харт. Ако пак се измъкне невредима, ще ме ядосат много!
По-важното е, че
Скрит текст:
Джулия Огдън роди здраво момиченце, което ще се казва Сузана (наречено на сестрата на Уилям Мърдок). Синът му от другата жена се казва Хари (кръстен инцидентно на бащата на Уилям, т.е. без майката да е целяла това).
Свалките на Уотс с други мъже не ме интересуват изобщо - само отнемат екранно време. Не виждам смисъл от тях - не са интересни, не водят към нищо. С предишния му любовник имаше един случай, който беше абсолютно банален.
При Уотс любопитното е, че сестра му е откачалка, която не понася мъже (беше в някаква женска комуна, подобна на секта). Изглежда липсата на интерес към противоположния пол е семейна черта, дали сценаристите намекват, че е генетично?

# 138
Опитвам се да гледам последният сезон на Killing Eve, но е голяма мъка. Толкова ми е скучен. Буквално няма нищо общо с енергията, която носеха миналите сезони. Може би ще изчакам да излязат всички епизоди и тогава пак ще му дам шанс.
В момента гледам японския The Naked Director и съм много доволна. Изключително интересен е. Първо бях доста скептично настроена. Но ми харесва темпото на сериала. Това, че е базиран на истинска история. Всъщност може да бъде доста вдъхновяващ.

# 139
  • София
Kingdom
https://www.imdb.com/title/tt6611916/

Република Корея ; продукция на Нетфликс ; 2 сезона х 6 епизода на сезон х 45 мин. на епизод ; драма/екшън ; адаптация по комикс ; поне засега няма потвърден нов сезон

Много ми хареса и препоръчвам, особено на феновете на зомбита. Продукцията може да се каже, че е историческа, защото вкарва част от реалната история на Корея, но всичко това преплетено в един апокалиптичен свят.
Героите са добри, екшън сцените и масовките на много високо ниво. Като цяло много американски продукции могат да гледат и да се учат.
-
8.5

# 140
  • Пловдив
Аз 15 сезон на Мърдок го гледам на руски
Днес мисля да гледам 20 и 21 серия.
Някъде четох, че може да има и 16 сезон.
Много харесвам сериала, но не виждам смисъл
от още един сезон.

# 141
И аз съм на това мнение. Яник Бисон също - каза в едно видео в Ю туб, че според него е време да свърши.

А Епик драма рекламират скандинавски сериал, който уж е по Агата Кристи. Ще го погледна, обаче изглежда съвсем съвременно. Уж са профилиран канал.
Ако ще пускат каквото им падне, да излъчат Убийство по сценарий  - ужасно много епизоди, могат да ги въртят до втръсване. А и всъщност е от края на 80-те и началото на 90-те - също минава за костюмна драма Simple Smile

# 142
  • Бургас
А Епик драма рекламират скандинавски сериал, който уж е по Агата Кристи. Ще го погледна, обаче изглежда съвсем съвременно. Уж са профилиран канал.

Някакъв спомен как се казва? Опитах се да проверя в сайта им, но е отвратителен, едни слайдъри, едни чудеса.

# 143
Намерих го (търсих скандинавски по Агата Кристи) - https://www.imdb.com/title/tt13667622/

Agatha Christie's Hjerson; много ниска оценка в ИМДБ.

Този Свен не беше ли измислен персонаж в книгите за Поаро - спомням си нещо съвсем смътно? Т.е. в света на Поаро той е детектив, измислен от известна писателка (която прилича на Агата Кристи)...

# 144
  • Бургас
Аха, снимките не ме грабват, май ще го пропусна.

# 145
О,  това ще е съвсем измислен сериал! Ариадни Оливър, за която мисля Агата Кристи ползва свои качества и черти, и която между другото ми е любима героиня и винаги се забавлявам на нейните отнесени коментари, а и не мога да погледна ябълка без да се сетя за нея ( за Ариадни, на която са слабост) го спомена този Свен в  "Празникът на Вси Свеити"( вероятно и в други книги, но тази се сещам веднага), но иначе доколкото знам нищо не е писала за него отделно като персонаж да го е развила Агата Кристи, поне аз не съм чела... Та това ще свободно съчинение, нещо като Властелинът, но дори още повече, защото там поне имат повече бележки от Толкин, който има саги преди ерата на Властелинът.... Но конкретно за този ще ми е любопитно да видя. Аз догледах The Mallorca Files .
https://www.imdb.com/title/tt9204128/?ref_=ttep_ep_tt
Отначало не ми допадна, но после се загледах и беше непретенциозен, приятен.

# 146
Бавно и славно напредвам с Itaewon class Netflix…нали са дълги по час епизодите,едва до 10 еп стигнах,но ми харесва👍.В началото се дразнех от дългите секунди,които да отделили при заснемането на лицата на героите при изразяване на разни емоции,все едно нищо не се случва,едно забавено,но знам ли,от скоро гледам корейски и не мога да дам цялостно мнение дали това е стил в корейската режисура.Но както уж действието си е едно мудно и хоп,нещо се казва и се случва,и става интересен и силен епизода.Много сладки герои от компанията на Парк,сериалът носи заряд,от който всеки би се заредил положително с мисли как да стане по-добър или да съхрани доброто,когато всичко е изгубено или си наранен и сам и колко са важни истинските приятели.

# 147
Гледам и препоръчвам в Netflix новия сериал Devotion, a story of love and desire.
Италиански е:
https://m.imdb.com/title/tt13956560/?ref_=nv_sr_srsg_1

# 148
И аз го препоръчвам! Добър е!

# 149
  • Down south
Bridgerton, сезон 2.
Някой гледа ли го вече?
Имах интерес и го чаках с известна доза нетърпение.
Голямо разнообразие Close  на цветове и нюанси, сетрите Шарма, които се очакваха да бъдат интересни, всъщност са досадни и скучни. Химията между заподозрените главни герои, трябва да се търси,  дали ще се намери.
Общо взето не съм очарована, но не съм го изгледала до край.

Добавям.
Епизод 4, има малко раздвижване, но не достатъчно.
Цветовете стават все по-наситени и открояващи се.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 02:17 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт