Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Елоиз

Скрит текст:
Още докато Колин и Пенелъпи се свалят в четвърта книга, Елоиз все си пише писма с някой. Колин мислеше, че тя е Уисълдоун. В нейната се разбира, че си е писала със Сър Крейн. В сериала Колин го посети, ботаникът. В сериала са омъжили Томпсън за него. В книгите той е женен за братовчедка на Бриджъртън и имат близнаци момче и момиче. Тя е в тежка депресия, прави опит да се удави в езерото до къщата им, ама я спасява сър Филип, но умира от треска. След смъртта й Елоиз вече решена, че може да се омъжи, след като Пен се омъжва за Колин, към 30 годишни са и двете, почва комуникация със сър Филип и се самопоканва да му гостува. Децата му са около 10,12 мисля и са много палави. Решава да остане при него известно време да се опознаят и ако се харесат да се женят. Има доста комични моменти около децата.

# 166
  • addicted
Ох, благодаря ви за коментарите. Мислех, че дежурният хейтър в мене се обажда и втори сезон ми се стори супер отегчителен. Нямаше и частичка от заряда на първи, интригата между Антъни и Кейт беше скучно-елементарна, освен това грам химия нямаха двамата. А помня точно споделеното от Тифани, че втора книга и е любима, честно - чудех се как така, историята беше стремглаво надолу..
Много жалко.

# 167
Аз съм фен на книгите от преди 10на години поне Simple Smile Изгледах 1 сезон с примирение,втори не го догледах и плетейки...демек с половин ухо. Нещо не се получава Sad

# 168
  • Бургас
Аз си взимам назад думите, че Last Kingdom е скучноват. Тогава бях гледала само първи епизод (от скоро започнаха да го дават по BTVaction от 1 сезон) и ми се стори не толкова интересен, но нататък има доста екшън и нещата се развиват доста бързо. Дано да дават и другите сезони. Споменах ли, че дългокосите мъже са ми слабост Satisfied

# 169
Понеже последното мнение в темата за фантастичните сериали е мое, пиша в тази:
 Изгледах първи епизод на Лунния рицар - харесва ми, но за сега ми е малко като детски филм. Не мога да прогнозирам дали интересът ми ще се увеличи или ще изчезне, до края на сезона.
От няколко седмици по Вайъсат Хистори непрекъснато дават за древен Египет - темата ми е много позната в момента, въобще не ми изглежда екзотично Joy
Ама какви грозни боклуци продават в този лондонски музей! Музеите са за да съхраняват и опазват историята, въобще няма значение дали имат посетители или не...

Между другото, е излязъл първи епизод на втори сезон на Сандитън, но отдавна реших, че няма да го гледам.

И 22-ри от 15-ти сезон на Мърдок - ако мога, ще го гледам днес.

# 170
  • Berlin
Бриджъртън подновен за 3ти и 4ти сезон.👍

# 171
  • Down south
Бриджъртън подновен за 3ти и 4ти сезон.👍
Очаквано.
Рейтинга е висок или поне тук.

# 172
Преди малко догледах третата серия на 2-ри сезон на Сандитън.
Толкова време мина от първи сезон, че бях позабравила някои герои. Но бързо влязох в ритъм, поне горе-долу...
Признавам обаче, че половината първа серия на сезон две ми беше скучна, но после се загледах с повече интерес.
Има някои нови герои, което е добре. И един любовен триъгълник ... Има или ще има още поне един такъв според мен.
 Главната пак ще е поставена пред избор на сърцето усещам го. И аз клоня към Мрачният мълчаливец, а не към Захаросания капитан. Тук с новата и работа като гувернантка малко ми намирисва на Джейн Еър, но аз обичам книгата, а ако има и скрита луда жена...ще е интересно какво ще сътворят.
И какво е правил Сидни преди да ...
Скрит текст:
умре, ако е мъртъв въобще и любовният триъгълник не стане четириъгълник...
Общо взето съм доволна от новия сезон засега. Иска ми се да има повече забавни диалози и красива природа и романтични моменти, от всичко по много, защото наистина началото на втори сезон ми беше мудно, дори много.Но предстои да видим. Ако на някой му се гледа...Заповядайте и тук онлайн, с руска озвучка:
http://seasonvar.ru/serial-32304-Senditon-2-season.html

# 173
22-ри, предпоследен епизод от 15-ти сезон на Мистериите на Мърдок:
Скрит текст:
Харесва ми, че вероятно ще реабилитират Боби - предполагам, че и други хора са възнегодували, и сценаристите са премислили какво правят. В един момент дори се опитаха да прокарат идеята, че е бил зъл по природа - защо, защото е бял и е мъж?!
Още когато започнаха с този сюжет, не ми изглеждаше толкова виновен - първият смъртен случай е с момче, с което са се биели често в пансиона и си е ударило главата. Не го е издебнал да го убие нарочно.
Вторият случай е в затвора, след като един от колегите на баща му (корумпиран) беше наел хора да го убият. Какво се очаква да направи - да седне и да подложи врат?... Защитил се е както може.

Както и да е - изглежда ще приключат с това скоро.

Епизодът беше и за лудата Амелия (и също лудата й сестра, която е лесбийка). Предполагам, че целта е сватбата на Джордж и Ефи да стане по-драматична. Ок съм с това, чудя се дали лесбийките няма да се обидят, че им се създава лош имидж (сестрата и любовницата й са луди и убийци).

Все повече искам Епик драма да пуснат сериите на Еркюл Поаро с Дейвид Суше. Той наскоро е станал рицар (актьорът, не Поаро). Гледах негово относително ново интервю в Ю туб - много симпатичен възрастен човек! И обича персонажа си, не се оплаква, че ще го запомнят с тази роля.
Догледа ми се тази версия на Смърт край Нил - интересно е, че участва Дж.Дж.Фийлд, който има роля и в Мис Марпъл (в епизод, който не харесвам - Сивият кон).
Скрит текст:
И на двете места той играе скритият убиец - сигурно режисьорите мислят, че така трябва да изглежда един потаен психопат Wink
Фийлд е с главни роли в Абатство Нортангър и Остинленд, но в тези филми е почтен джентълмен. Не съм сигурна кое му отива повече. Thinking

# 174
  • Бургас
Догледа ми се тази версия на Смърт край Нил - интересно е, че участва Дж.Дж.Фийлд, който има роля и в Мис Марпъл (в епизод, който не харесвам - Сивият кон).
Скрит текст:
И на двете места той играе скритият убиец - сигурно режисьорите мислят, че така трябва да изглежда един потаен психопат Wink
Фийлд е с главни роли в Абатство Нортангър и Остинленд, но в тези филми е почтен джентълмен. Не съм сигурна кое му отива повече. Thinking

И аз много харесвам Джей Джей Фийлд. Спомням си много добре Сивия кон с него. На мен серията много ми хареса (не знам долко съвпада с романа), действието се развиваше в една много китна страноприемница с много интересен интериор и въобще китно селце, където бяха снимали. Също така бях изненадана от участието на Холи Валанс. Не знам дали си я спомняте тази певица.

Между другото в Замунда и сайтовете за онлайн филми качиха Смърт край Нил на Кенет Брана. Единствено на него му прощавам всякакви извращения с персонажа на Поаро Simple Smile Да му е честит Оскара.

# 175
Не съвпада с книгата, защото книгата не е за мис Марпъл.
На мен не ми харесва зловещата атмосфера в този епизод - убийствата са извършени по особено гаден начин, а също и вещерският елемент не ми допадна.
Екранизацията с Руфъс Сюел е по-зле (споменавам я за сравнение). Имам предвид като атмосфера - потискащо и зловещо.

# 176
  • Somewhere far away
Първия епизод на Moon Knight беше много силен!

Нямам търпение за следващия! *muah*

# 177
Здравейте,
Някой да е започнал новият Halo?
Впечатления?

# 178
  • София
Хареса ми премиерния епизод с някои уговорки. Но е сниман с пари и размах. Тепърва ще гледам и епизод 2.
Но аз пиша в темата за НФ и фентъзи, защото сериала е НФ.

# 179
Здравейте, новак тук!! Понеже не мога да изчета всичко, ще карам директно . Сериалите, които гледам са "Анатомията на Грей", "Станция 19", "9-1-1", "9-1-1 Lone star", 'The thing about Pam", "The dropout" (като последните два ми харесват страшно много, защото са по действителен случай, а пък играта на актьорите е страшна. Много са добри. Препоръчвам ги, ако някой не ги е гледал.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 16:46 от Джуфка_Петкова

Общи условия

Активация на акаунт