Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Berlin
Ммм, има логика. Във 2ри сезон към края подгряха наистина. И от двете страни, даже загряха.😂

# 451
  • Mediterraneo
Династия спират? Жалко, харесваше ми.

# 452
Много ми хареса Severace,грабна ме веднага идеята.Марк и Хели са страхотни,прекрасна игра и как всички  и всичко са навързани.Нямам търпение за втори сезон,предполагам ще е догодина чак за съжаление.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 11:08 от лещичка

# 453
Трейлър за трети сезон на For All Mankind - https://www.youtube.com/watch?v=M4EOW9oqZ4k&ab_channel=AppleTV

# 454
  • Бургас
Бихте ли ми казали точното име на Saverage? Не го намирам.

# 455
  • Berlin
Severance

# 456
Вече съм на 4 епизод на SEVERANCE - за тези, на които първи им е малко бавен и не особено интересен, не се отказвайте. Потвърждавам, че натам става все по-интересно. Актрисата, която играе Хели много ме радва и като цяло е много добре направен.

А Токио Вайс нали качваха по 2 серии на седмица, миналата май само една...

# 457
Tokyo Vice не свърши ли първия сезон? В IMDB пише, че на 28 април е излезнал 8 епизод.

# 458
  • София
Slow Horses
https://www.imdb.com/title/tt5875444/

драма/трилър ; Великобритания / САЩ ; продукция на Apple TV+ ; 6 епизода х 43 мин. ; подновен за сезон 2

Приятна изненада. Препоръчвам. 🙂
Сериалът проследява историята на отритнатите агенти от британското разузнаване, които се озовават в един от най-неприятните отдели, наречен "Блатото" или ''Уморените коне'', след като големите грешки, които са направили, водят до края на активните им кариери.
Да, ама не. Оказва се, че нито са блато, нито уморен и мудни.
Сериалът е свеж, с типичния очарователен британски хумор, с много добър каст и интересна история, която държи в напрежение до самия финал.
-
7.5

# 459
Грабва Дяволо.
А завършен сериал ли е? Ще има ли продължение?

Аз търся името на новия сериал за Сейлъмс Лот.
Сещаш ли се как се казва? Ти знаеш всичко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Не съм Diavolo, но на първо четене се сещам за Chapelwaite от миналата година или ще има още по-нов?

# 461
Грабва Дяволо.
А завършен сериал ли е? Ще има ли продължение?
...

И аз не съм Diavolo Joy, но, да, изглежда, че ще има втори сезон, защото последния епизод завършва с кадри от него. И ние го приключихме тези дни и ни хареса доста.

# 462
  • София, България
Сега се сетих и реших да питам тук. Някой знае ли какво става с онзи сериал с Уинксите?

# 463
  • Вестерос
Излиза скоро втори сезон.

# 464
  • София
From
https://www.imdb.com/title/tt9813792/

САЩ ; драма/мистерия/хорър/НФ ; продукция на epix ; 10 епизода ; подновен за втори сезон с нови 10 поръчани епизода

Това е изненадата на годината за мен. * ТОП *
Може да не е най-доброто на пазара, но чисто емоционално бях въвлечен най-много в историята. Пукаше ми за героите, вживявах се и тръпнех за всеки нов епизод. По същия начин бях с ''Yellowjackets'' за 2021 г.

Сериалът е създаден от Джон Грифин и продуциран от братята Русо (''Avengers'' ; Капитан Америка ; Агент Картър и т.н.) и от Джак Бендър и Джеф Пинкнър (''Lost'')
Микс между ''Изгубени'' и ''Уейуърд Пайнс''
Сериалът разказва една зловеща мистерия от кошмарно градче някъде в Америка, което хваща в капан всеки, който влезе в него. Докато жителите се опитват да запазят чувство за нормалност и да намерят изход навън, трябва да оцелеят от заплахите на обграждащата ги гора, включваща ужасяващи създания (демони?), които излизат от нея, щом слънцето залезе. Те се представят с лика на изгубени близки и скъпи роднини или приятели на затворените в този капан жители и ако бъдат пуснати в къщите, разкъсват по един брутален и жесток начин жертвите си.
Сериалът така и не разкрива голямата тайна. Оставен е на въображението на зрителите и пази отговора си най-вероятно за сезон 2.
Според мен хората са в чистилището. Но не съм сигурен дали са мъртви (примерно умрели на момента при катастрофа) или живи. Има ли начин да се измъкнат от там? Защо дърветата се изместват с няколко сантиметра, защо предпазват хората и защо детенцето е от такова голямо значение?
Много въпроси, малко отговори.

Кастът е отличен. Всеки си тежи на мястото. Сценария е много умел, гъвкав, карата те да гледаш и да гледаш и нито за миг да не се отегчиш.

Горещо препоръчвам!
-
9.0 / 8.5

Елорче,
Ще има втори сезон, даже след края на последния 6-ти епизод, дават кадри от епизод 1 на сезон 2, явно е заснет или поне първия епизод.

''Chapelwaite'' е сериала. Добър е.

Общи условия

Активация на акаунт