Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 548
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
И в Германия няма НВО за съжаление. Амазон и Нетфликс пускат някои от техните сериали, но с доста закъснение.
Ако имаш кой да ти споделя неговия акаунт от България, може да гледаш. Аз така правя през акаунта на брат ми. Но става само на компютъра.
Или през kodfilmi или filmisub.

# 316
  • Berlin
Мерси! Не сме пробвали.🤔

# 317
  • addicted
Изгледах Anatomy of a scandal, чудееесна Мишел Докъри в съда, а и като цяло много ми хареса.
Не знам защо толкова ме впечатлява британския съдебен процес, но сериала ме вдъхнови да завъртя още веднъж брилянтния Silk (той си е изцяло 'адвокатски').

Tokyo Vice  ме впечатли точно с автентичната си атмосфера и представянето на не-японския каст.
По повод излъчването му ми е много странно, че е продукция на ХБО, а на платформата излиза по епизод на седмица и там има само 3 до момента. В календара, който следя ги дават по два на седмица, съответно в торентите се намират до 5-ти. В сряда ще излязат още два.

# 318
Обожавам Michelle Dockery и пазя Anatomy of a Scandal за почивните дни, за да му се насладя пълноценно. Много ме е яд, че преди време спряха Good Behavior, в който я видях за пръв път в различна роля след Downton Abbey.

# 319
Здравейте!
Много харесвам Луиз Пени и поредицата за Инспектор Гамаш. Много съм искала да има екранизация, чудила съм се какви ще са актьорите, как ще се почувствам да видя екранизирани тези кинги. И моя приятелка откри, че има екранизация на първата книга. Ето тук с руска озвучка:
https://ok.ru/video/2513041885775
п.п. Екранизацията се казва Still Life: A Three Pines Mystery.
https://www.imdb.com/title/tt2225780/

# 320
Някой да е гледал Locked up, имате ли фаворити?

# 321
Предполагам за Vis a Vis става дума? Ако да, сигурно ще е изненада, но Сулема ми е любимият персонаж.

# 322
Предполагам за Vis a Vis става дума? Ако да, сигурно ще е изненада, но Сулема ми е любимият персонаж.
Да, точно за него.
Никак не съм изненадана 😎

# 323
Здравейте. След изглеждането на Елит изпаднах в дупка и нищо не мога да се навия да гледам. А реално имам няколко сериала с нови сезони, които ме чакат. Обаче не мога и не мога да се навия. Имам чувството, че ще са трагедия, както беше с Killing Eve.

Та, дайте мнения за последните излезли сезони на: See, The Marvelous Mrs. Maisel и His Dark Materials.

# 324
Изгледах само първи сезон на "Фауда". Много очаквания имах, може би затова не ме грабна. Ще дам почивка и ще продължа.
Гледа ми се нещо романтично и драматично. Някой да препоръча нещо?
"Аферата", "Бриджъртън", "40 е новото 20", "Абатство Даунтън", "Анатомията на Грей", "Позлатената епоха", за тези се сещам, че съм гледала.

# 325
Здравейте. След изглеждането на Елит изпаднах в дупка и нищо не мога да се навия да гледам. А реално имам няколко сериала с нови сезони, които ме чакат. Обаче не мога и не мога да се навия. Имам чувството, че ще са трагедия, както беше с Killing Eve.

Та, дайте мнения за последните излезли сезони на: See, The Marvelous Mrs. Maisel и His Dark Materials.
Mrs Maisel е много добър Simple Smile аз почнах The Sex lives of college girls и за сега е ок

# 326
Изгледах само първи сезон на "Фауда". Много очаквания имах, може би затова не ме грабна. Ще дам почивка и ще продължа.
Гледа ми се нещо романтично и драматично. Някой да препоръча нещо?
"Аферата", "Бриджъртън", "40 е новото 20", "Абатство Даунтън", "Анатомията на Грей", "Позлатената епоха", за тези се сещам, че съм гледала.

Препоръчвам ти Normal People.
Аферата наистина беше страхотен сериал и може би някой ден ще си го преповторя, колкото и да е тежък.

# 327
Аз изгледах Аферара с интерес, не ми бе тежък, но “Да защитаваш Джейкъб” не можах…

# 328
И "Normal people" съм гледала. Много ми хареса и той.

# 329
Mrs. Maisel и на мен много ми беше харесал, суупер, че има още 4 сезона за гледане, имам да наваксвам!
Аз започнах по препоръки в темата Severance,  уплътнявам времето на болничния вкъщи и вече съм на 7 епизод, днес трябва да го довърша. Макар и да не е типичният трилър, е доста изпипан и майсторки направен, и поддържа в напрежение. След това подхващам Tokyo Vice.

Общи условия

Активация на акаунт