Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Гледах го, когато го даваха по Епик, не беше лош, но не ми хареса как се разви втората любовна история и всичко свързано с Берен.

Мистериите на Мърдок е донякъде добър сериал, но много разводнен и тук-там с либерализъм.

# 556
Ех.. много ми е тъжно, че свърши Озарк, ще ми ми липсва Sad Финалният епизод беше много добър!
Аз много се разочаровах от финала. Остави в мен усещането, че ще има продължение... няма да има 😑

# 557
Пак да питам - Озарк без субтитри ли го гледате, че в Замунда още няма? Знам английски, но все ми се иска да не изпусна нищо и си ги чакам, а те се бавят... Вие на английски ли си го гледате?

И да кажа, че снощи привърших Severance - последният епизод беше топ - доста напрежение, бях на тръни и сега нямам търпение за сезон 2.

# 558
Пак да питам - Озарк без субтитри ли го гледате, че в Замунда още няма? Знам английски, но все ми се иска да не изпусна нищо и си ги чакам, а те се бавят... Вие на английски ли си го гледате?

И да кажа, че снощи привърших Severance - последният епизод беше топ - доста напрежение, бях на тръни и сега нямам търпение за сезон 2.
На английски с английски субтитри, че не винаги намирам смисъл в това което чувам 🤭

# 559
  • на малък остров в океана
И на мен ми хареса как свърши Озарк.
За мен си имаше достоен финал.
Но има доста материал за продължение под формата на филм, подобно на Downton Abbey и Breaking Bad.
Гледам директно в Нетфликс на английски. Има опция да пуснеш английски субтитри.
И нещо за финал след финала.
A farewell to Ozark
https://www.netflix.com/gb/title/81519166?s=a&trkid=13747225 … amp;clip=81598114
Не гледайте обаче, ако не сте гледали последния сезон. Има доста спойлъри.

# 560
И аз гледам с английски субтитри, че не винаги успявам да чуя какво казват.
Иначе финалът го смятам за добър, защото ме изненада, няколко пъти си смених мнението какво ще се случи
Скрит текст:
не очаквах да убият Рут. Мислех, че Марти и Уенди ще умрат, както и че Камила вместо да убие Омар, ще му помогне да избяга. Тотално различно от това, което се случи Grinning

# 561
  • Бургас
Аз започнах Ханибал по Канал 1. Малко откачен ми се струва. Ще му дам шанс заради Мадс Микелсен.

# 562
На мен в началото "Ханибал" ми беше безинтересен и си мислех,че това ще да се някакви хорър-щуротии,но по-натам учудващи ставаше все по-интересен...

# 563
  • Вестерос
Втори сезон на Стюардесата е много слаб.. скучен, досаден..

# 564
Тифани, тъкмо се чудех дали да започвам първи, но сега ме разколебаваш.

# 565
След като изгледах и аз From исках да сменя жанра и да разнообразя. Пуснах да гледам Bridgerton. За нула време изгледах първи сезон, а сега съм и по средата на втори. След това ще пусна да гледам 4 сезон на Stranger things

# 566
  • Вестерос
Вече е качен 4-ти сезон, 1-ва част.

# 567
Stranger things по Стивън Кинг е, нали?
Хубав ли е?
Още му се насландисвам.
Един ми вика, че бил скучен, друг, че много хубав.
Ужаси ли е? Или нещо като Хари Потър?

# 568
  • addicted
Изгледах Severance. Много съм доволна, въпреки плавното начало, на последния епизод щях да си изгриза ноктите и съм възмутена как свърши - безмилостни хора са създателите, може ли такъв клифхенгър. Smiling Imp

Започнах Тед Ласо, изобщо не очаквах да ми хареса, мислех си, че хуморът не е точно мой тип. Но е толкова жизнерадостен, просто те кара да се чувстваш добре Simple Smile Джейсън Судекис къде се е крил досега? Wink

Прочетох и две новини, не видях май да са поствани досега -

Джоди Фостър в новия сезон на True Detective - https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/jodie-foster-true-d … son-4-1235154910/

Хелън Мирън и Харисън Форд в новия прикуъл на Yellowstone, който ще се казва 1932 - https://ew.com/tv/harrison-ford-helen-mirren-yellowstone-origin-series-1932/

# 569
  • на малък остров в океана
Тед Ласо и аз не предполагах, че ще ми хареса, но е много мой сериал, напук че е за футболисти на пръв поглед. Судекис е много добър, но и целият каст не му отстъпва. Скоро проверявах дали има дата за трети сезон. Дано да ни зарадват лятото.

Общи условия

Активация на акаунт