За тези, които четат любовни романи № 41

• 52 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Прoчетох Rival, по-добре е от Bully. Много по-добра.
Разбрах третата книга за кои герои е, обаче тази за Тейт и Джаред ли е пак? https://www.goodreads.com/book/show/23437291-aflame?from_search= … bIULAt&rank=1

Да, тъкмо ме подсети за поредицата и реших да я продължа и и аз съм на тази книга в момента:) започва много добре, въпреки че по принцип не са ми по вкуса много книги за стари любови:) ама е зарибяваща Simple Smile но преди Aflame е Falling Away - за Джакс - брата на Джаред Simple Smile

# 76
  • Бургас
Да и някаква новела ми излезе за сестрата на тримата,която все още не се появила на хоризонта Simple Smile

# 77
  • Бургас
Аз пък да си призная, прочетох Bully и като видях, че следващата Until You е същата история, но през погледа на Джаред и при това 400 станици се отказах от поредицата. Ама да взема да я започна пак. Сега, след като са минали няколко години от първата, тази ще ми дойде екстра за припомняне и ще прочета и останалите, че се задава поредицата за децата им, пък аз родителите още не съм отметнала.

# 78
  • Варна

Вече считана за изменница, Лара е безсилна срещу превземането на Итикана от краля на Маридрина. Когато научава, че съпругът ѝ Арен е отвлечен в битка, тя осъзнава, че е разменната монета, която иска баща ѝ, срещу живота на Арен.

Но Лара е готова да се бори.

Решена да спаси съпруга си и кралството на Моста, тя използва тайното си и най-опасно оръжие – сестрите, чийто живот е пощадила. Докато войната за властта над кралствата е в разгара си, Лара се изправя срещу най-голямото предизвикателство – да спаси мъжа, когото е предала.

Когато всичко, което обича, е в опасност, Лара трябва да реши за какво се бори – за съпруга си, кралството или себе си.

Планираната дата на издаване е 19 март 2022.

# 79
Здравейте,отново дами.Някой дали знае защо Джули Джеймс спря да пише,вече няколко години чакам за нова книга,но уви.

# 80
https://www.goodreads.com/author_blog_posts/22284829-writing-news Това е написала, съвсем наскоро.

# 81
Привет! Simple Smile Почти приключвам "Поглед навътре" на Бет Кери.
Интригуваща история за едно обикновенно момиче, което харесва съседа си и често го наблюдава от прозореца на спалнята си. В последствие придобива смелост да му покаже, че го иска и от там нататък става интересно! 😁

# 82
Някой прочете ли "Идол" на Кристен Калихан? Заслужава ли си да се купува?

# 83

Аз я прочетох, хареса ми. Доста бързичко се чете Simple Smile

# 84
  • Euskal Herria
И аз за нея се чудех дали да я поръчам. Засега ще изчакам. Така или иначе едва на лято ще мога да си взема всичко купено.  Е, най- ме устройват електронните формати, ама малко издателства ги пускат.

# 85
  • Бургас

А другите книги от серията дали ще ги издават на български?

# 86
  • Плевен / София

За това вече ще трябва да хвърляме карти таро....

# 87

Това ми отговориха от издателството:

Здравейте!

Радваме се от интереса Ви! Планираме да продължим с поредицата, но това зависи и от продажбите на първата книга, разбира се, а тя излезе много скоро, за да дадем конкретен отговор. Следете сайта и социалните ни мрежи!

Поздрави и хубав уикенд!

Издателство ЕРА

# 88
Предстоящо от Сиела, резюмето изглежда доста добре😊

# 89
.   Здравейте, тази поредица интересна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт